Ekan päivän Go Expo-fiiliksiä!

Eilen tuli tosiaan käytyä Go Expossa messukeskuksessa, jossa olin myös vähän niinkuin töissä.. Meillä oli Fressin tiimin kanssa esitys sporttilavalla, jossa esittelimme Fressin ryhmäliikuntatunneista poltteen, huollon ja partyn! En ohjaa näitä tunteja, joten jouduin harjoittelemaan kaikki koret videoilta, joten pikkusen jänskätti miten mä muistan kaiken. Mä olen itse ryhmäliikunnanohjaajana sellainen, että mulle on todella vaikea oppia toisten tekemiä tunteja. Mun täytyy aina kirjoittaa kaikki ylös ja sitten hinkata kuvioita noin 30 kertaa :D. 

hyppy

Mä sain myös kuulla, että viime vuonna oli tullut palautetta jollekkin ryhmälle (ei meidän keskuksen tosin) että joku ei ollut punnertanut tarpeeksi alas ja oli näyttänyt epäammattimaiselta! Voitte siis arvata että vedin kaikki punnerrukset tarpeeksi ja vähän vielä yli! Kiitos ihanalle Anna K:lle kuvista!!

punnerrus

tunteella

Itse messuille en ehtinyt hirveesti, kuntoilupuoli ei ollut mikään tajunnanräjäyttävä, mutta tänään menen katsomaan Fitness Finlandin kisoja! Pitää myös paremmin kiertää siellä muitakin messuja, jos vaikka kävis sieltä kalapuolelta nappaamassa jonkun uistimen matkaan :D!
Ei vaan, mä olen aina kyttäämässä noita messutarjouksia ja kyllä siellä tais nyt olla ainakin Wrangen ja Top Sportin pisteet, joissa oli ihan kivoja vaatteita. Niin ja toki Lorna Jane, sikäli mikäli Monna opastaa mut oikeaan paikkaan! Eilen en nimittäin ainakaan löytänyt sitä. 
Mutta arvatkaa kenet löysin! No Annan ja meillä siinä heti tietysti juttu lähti rönsyileen! Anna ja Monna on kummatkin ihanan aitoja ja positiivisia persoonia ja samalla tavalla kun mulla, niin ei oo tarve esittää mitään kiillotettua pintaa kellekkään, vaan voi aidosti olla se kuka on. <3
By the way… Mihin HITTOON mun tissit on hävinnyt? Terveisin poika-83…

minä_ja_anna

fityoutoo

6 vastausta artikkeliin “Ekan päivän Go Expo-fiiliksiä!”

 1. Tulipas hyvä fiilis tästä postauksesta! Positiivisuutesi välittyy tänne lukijalle asti. 🙂 Ja mitä tisseihin tulee: I feel you! Ekan raskauden/ imetyksen jälkeen omatkin katosivat kokonaan. Nännit jäi! 😀 Nyt toisessa raskaudessa on alkanut tulla vähän jotain muotoa takaisin… mutta eiköhän nääkin katoa imetyksen myötä aikanaan. 🙁 😀

 2. Voi ihana kommentti!!!
  Joo kaukana on ne G-kupin ajat…Oli tuolla messuilla joku kauneuskirurgian puljukin esillä, olis pitäny varmaan napata hinnasto matkaan :D…

 3. Energinen postaus ja sun blogi on muutenkin loistava ja freesi 🙂 pakko kysyä näin off topic- että mistä noin hienot ja rennot treeni/vapaa-ajan housut oot hankkinu tai minkä merkkiset ne on? 🙂 ei siis liittyny kysymys aiheeseen 😀

  • Oi kiitos sullekkin! 🙂
   Noi on Casalli pökät ja IMO parhaat treeni- ja vapaa-ajan housut mitä mulla on koskaan ollut! matsku on tarpeeksi jäykkää, eli ei mitään kahisevaa tms. Toivottavasti noita olis vielä jossain! Mun pitäs hankkii uudet kun noi on jo isot…

 4. Vitsit mua harmittaa ettei ehditty pidempään vaihtaa kuulumisia messuilla! 🙁
  Ihana olet sinäkin ja aito! <3

  Ja muuten btw!!! Mä oon kanssa yhtäkkiä huomannu, et piru vie mun tissit on lähtenyt. 😀

  • No ei oo todellakaan niin pahasti kuin mun :D! Mä en voi uskoa, että olen joskus kirjoittanut postauksen otsikolla ”Isotissiselle urkkaliivit”…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta