Ensimmäinen etappi saavutettu!

Ou jes!

Tänä aamuna vaaka kertoi ilosanomaa; Ensimäinen välietappi eli 70kg on nyt alitettu! Matka jatkuu tästä kohti kuuttaviittä ja sen jälkeen vaaka joutaa roskiin! No ei vaiskaan, mutta sen jälkeen keskitytään muokkaamaan kroppaa laihduttamisen sijasta. Painon tuijottaminen pidemmän päälle aiheuttaa vain ylimääräistä ressiä, joka aiheuttaa sen että kroppa ei ainakaan luovu läskistään.
On tosi hienoa, että joillakin raskauskilot katoavat huomaamatta, mutta olisi jännä tietää miten edistyisin jos en urheilisi ja söisin mitä sattuu. Imetys toki laihduttaa, mutta sen tehoa ei kannata liioitella. Itse pidän varsinkin punttitreeniä ihan ehdottomana, koska sillä saadaan lihasta kasvatettua ja näin ollen myös aineenvaihduntaa pikkuhiljaa kiihdytettyä. Ja mikäli lihasmassa ei lisäänny ollenkaan, on tuloksena helposti se kuuluisa ”laiha läski” (silmämääräisesti ei läskiä = lihasten paikalla rasvaa). Myös vaunulenkit varmasti vaikuttavat, vaikka ne eivät olisikaan täyttä ravia. Meillä kun on noi koirat, niin ei ole oikeastaan vaihtoehtoja että jaksaisiko pihalle lähteä vai ei…Ja koska niitä koiria on kaksi, eikä niitä voi ottaa samaan aikaan pihalle vaunujen kanssa, niin se tarkoittaa kahta lenkkiä!

Tiibetinspanielimme Alpo.


Muuten olen viikon tuloksista vähän yllättynyt, koska senttimetreinä ne eivät olleet mitenkään päätähuimaava. Oikeastaan kaikki muut mitat pysyivät samana paitsi vyötärö, joka kapeni 1,5cm. Täytyy muuten samaan hengenvetoon todeta, etten ole juurikaan tehnyt vatsalihastreeniä, vaan lähinnä salitreenin jälkeen satunnaisesti. Vatsalihaksia ei muutenkaan kannata hinkata kymmeniä ja taas kymmeniä toistoja, vaan muutama raskas liike treenin loppuun.

Päivämäärä  on muuten väärin tuossa jälimäisessä kuvassa, sen pitäisi olla 17.4!Tänä aamuna kävin oikein pitkästä aikaa aamulenkillä, koska hurri vaikutti niin uniselta. Täydet tyttöystäväpisteet tuli siis kerättyä heti aamusta, kun ilmoitin uhrautuvani hänen puolestaan :D… Tein illalla pari suuremmanluokan mokaa kun a)otin myöhäiset päikkärit ja b)vetelin vielä Pretty womania tuijottaessa puoli pannua kahvia! Arvatkaa tuliko uni ja vielä kahden aikaan olin ihan meiningeissä mukana. Mutta mä niin rakastan sitä leffaa!!! Itkin taas siinä kohdassa, kun se Vivian odottaa sitä hissiä lähteäkseen iäksi. Nyyh. Arvatkaapa mikä mulla oli myös leffaseurana…

Ostin tätä testatakseni kelpaako ihmisravinnoksi. Voin  iloiten todeta, että kyllä kelpaa! Ja valuu suoraan ruokatorven kautta takamukseen!!!

Sen verran täytyy muuten availla luukkuja teille, että tämä blogi tulee kokemaan muutoksen tuulia lähitulevaisuudessa! Ja ei, en ala pitäämään käsityö-, muoti-, kissa-, vauva-, enkä sisustusblogia! 🙂 Muutoksista kerron tarkemmin, kun ne itsellenikin paremmin selviävät.
Sen lisäksi tällä viikolla on luvassa oikea ”success story” kun ystäväni Pankkineiti pääsee myös aukaisemaan elämäänsä teille yli 20 pudotetun kilon jälkeen! 
Niin ja se kauan kyselty muotipostaus jota kukaan ei oikeastaan edes kysynyt. Noh, halusitte tai ette, tulee kumminkin!

fityoutoo

3 vastausta artikkeliin “Ensimmäinen etappi saavutettu!”

  1. Hei, jännittävää, muutoksia ja tuloksia vaikka mitä. Oon muuten käynyt kahdesti tekemässä treenivideosi cross fit -henkisen treenin. Eka painoa oli 12,5 kg, mikä oli ihan liian vähän, oisin jaksanut vielä lisää kierroksia. Viimeksi aloitin 17,5 kg, mutta hartioissa ei riittänyt voima kuin neloskierroksen puoliväliin. Loput tein sit siitä 15 kg:n painoilla ja päälle vähän vielä haukkaria, vatsaa ja ojentajaa. Mutta ehkä jos pystypunnerrukseen vaihtais tilalle jonkin muun liikkeen, voisi jaksaa painavimmillakin painoilla. Jee. Oisko sulla ideoita vaihtoehtoliikkeeksi esim. alun pystypunnerrukseen? Kyykky-pystypunnerrus menee helpommin, kun saa jaloista voimaa.

  2. Onnittelut etapin saavuttamisesta! 🙂 Mullakin meni pari viikkoa sitten rikki 70 ensimmäistä kertaa varmaan 3-4 vuoteen. Alle 60 vaaka ei olekaan sitten näyttänyt kymmeneen vuoteen, enkä ole ihan varma haluanko ihan sitä tavoitellakaan. Nyt kuitenkin taputetaan itseämme vähän selkään ja iloitaan paremmasta fiiliksestä 🙂 Tsemppiä tulevaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta