Epäinspiroivia ihmisiä!

Aaah.. Aamupuuro nautittu ja henkinen ja fyysinen tasapaino saavutettu. Tiesittekö, että kun kaurapuuroa vatkaa oikein kovaa, niin siitä saa paljon kuohkeampaa ja paksumman tuntuista? Kyllä hätä aina keinot keksii niinkuin sanotaan.
Ai mitä, eikö teille ole muka tullut tarvetta vatkata kaurapuuroa kuohkeaksi???
Saan varmaan ainakin sadan ihmisen paheksunnan ja inhon osakseni, kun kerron eilisestä kuntosalikokemuksestani. Mutta mun on vaan pakko jakaa tämä teidän kanssa – huolimatta siitä kuinka pinnallisena ja kamalana ihmisenä ikinä minua sitten pidättekin. 
Eilen minun piti tosiaan löytää jostain kouluni lähistöltä sali, koska minulla oli vain muutama tunti käytettävissä ennen, kuin minun piti jo olla ”rasvaimussa”, eli LPG-hoidossa (joka teki taas muuten todella hyvää!). 
Tiesin, että hyvä ystäväni käy eräällä naisten salilla, joka oli vielä sopivasti aivan matkan varrella. Ensin minun piti mennä Kumpulaan, mutta protestoin paikkaa, koska meille Arcadan opiskelijoille kertamaksu oli paljon suolaisempi kuin muille opiskelijoille. Paheksuntaa. Jupinaa.
Naisten salille siis nauttimaan ilmaisesta tutustumiskäynnistä ja pinkkiä päälle!
Olen tosiaan vieraillut tällä ko. salilla muutaman kerran, mutta en varsinaisesti treenannut silloin itse, vaan olin ystävääni piiskaamassa. Ja koska hän on nykyään body-mittarilla hyvin varteenotettava tapaus, niin ajattelin, että jos hän pystyy siellä treenaamaan niin kyllä minäkin! No joo, olen edelleen samaa mieltä, mutta haluan jatkaa lausetta: Jos hän pystyy siellä treenaamaan, niin kyllä minäkin, hätätapauksessa!
Ensinnäkin, minua tuli vastaanottamaan aivan hurjasti ylimeikattu nuori tyttö, joka vaatetuksesta päätellen oli menossa suoraan töistä Tigerin vippiin… En halua arvostella ihmisten pukeutumista, mutta jotenkin odotan kuntosalin työntekijältä ehkä hieman vähemmän yliampuvaa pukeutumista.. Hän oli onneksi ihan mukava, eikä alkanut välittömästi tyrkyttää minulle jotain ylihintaista viiden vuoden sopimusta. Yksi katsaus saliin ja kerroin hänelle, että valitettavasti voin sanoa jo heti ensi silmäyksellä, että salin varustelu on aika huono (siis siihen suhteutettuna että maksaisin kiinteää kk-maksua eli alkaisin vakio kävijäksi).
Ai miksikö? No siksi, että sieltä puuttui jo pelkästään kyykkytanko, penkkipunnerruspaikka ja talja oli rikki. Nämä nyt ovat mielestäni aika perus vermeet jos mietitään kuntosalin varustelua!
Muutenkin harmitti se, että lähes puolissa laitteissa oli lappu ”epäkunnossa”. Ymmärrän kyllä, että laitteiden korjaus maksaa, mutta toisaalta odotan saavani hyvät ehjät laitteet vastineeksi aivan sikamaisen kuukausihinnan maksamisesta!! 
Nyt tulee sitten se osuus, joka saattaa järkyttää. En ole koskaan nähnyt missään salilla tehtävän niin paljon turhaa työtä, kuin tuolla kuntosalilla!! Ok, kyseessä on naisten sali, jonne moni ylipainoinen haluaa tulla rauhassa treenaamaan ilman inhottavaa häpeäntunnetta, eikä välttämättä kehtaa laittaa vielä painoja kun sen 5-10kg siihen reidenojennuslaitteeseen. Yllätyin kuitenkin, että suurin osa keskittyi todellisuudessa räpläämään kännykkäänsä tai juttelemaan kaverin kanssa sen sijaan, että olisi oikeasti hikoillut!? Paikka oli kuitenkin aika täynnä ja ainoastaan yksi tyttö näytti hengästyneeltä. Meinasin käydä onnittelemassa häntä ihan kädestä pitäen. Lisäksi minua häiritsi se, että naisilla on aika ikävä tapa tuijottaa avoimesti. Mutta ihmekös tuo, vaikka en edes juuri ääntäni avannut. 
Mutta kuten alussa sanoin, niin ihan hienosti sain itseni tuollakin hikeen ja jalkani jumiin. Periaatteeni on, että sitä hyppii vaikka tasajalkaa pari tuntia, jos ei muuhun ole mahdollisuus. Mutta jäseneksi ei tee kyllä mieli liittyä.
Jos Mayors’sille on kiva mennä välillä hakemaan motivaatiota kovaa treenaavista ihmisistä, niin tämä paikka tulisi varmaan kyseeseen siinä tapaukssa jos tulee tarve jotenkin hillitä omaa motivaatiotaan :D. Sitä ei onneksi taida ihan heti tämän naisen elämässä tapahtua. 
Kovia treenejä – kännykkä kädessä tai ei!

ps. Vessassa valot olis ihan mukava yllätys, vaikka onneksi meillä naisilla sen tähtäyksen suhteen ei ole pimeässäkään onegelmia :)!

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Epäinspiroivia ihmisiä!”

  1. Lukiessani tätä tuli niin selvästi mieleen omat juttuni mitä päivittäin kumppanille kerron salitreenin jälkeen. Itse käyn treenaamassa naisille tarkoitetulla salilla hyvän sijainnin puolesta ja onneksi varusteluunkin kuuluu kaikki tarvittava, MUTTA ne treenaajat!? Meillekin kuuluu kyseisiä kännykkää näprääviä ja juoruilevia mammoja, jotka tunti tolkulla istuu reidenloitonnus laitteessa pumpaten 10 kilolla. Tuijottaminen myös kuuluu kyseisten treenajien lempipuuhaan, useimmiten saan myös paheksuvia katseita, varmaan sen takia että pilaan heidän juttutuokion omalla hikoilulla ja ääntelyllä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta