Epäusko.

Välillä minuun iskee epäusko koko tätä fitness-projektia kohtaan, vaikka dieettiä on menty vasta 3vkoa.
Entäs jos en onnistukkaan ja lavalle nousee huhtikuussa vain yliruskettunut sotanorsu? Entäs jos läski ei lähdekään minusta? Jos se onkin juuttunut minuun kuin lumikokkare perinteisen pohjaan, eikä lähde vaikka kuinka hankaa ja hinkkaa!
Jalat ahdistavat ehkä eniten. Enhän todellakaan ole mikään balleriina ruumiinrakenteeltani. No, luotan kuitenkin siihen että valmentajalleni maine on edes sen verran tärkeä asia, ettei hän päästä ketään hänen valmennuksessaan olevaa lavalle puolikuntoisena. Mutta kaksi asiaa on varma; Keväällä tehdään kovasti aerobista ja nälkä tulee!!!

Nyt kun koulusta on talviloma, niin minut on vallannut hienoinen syyllisyys tekemättömyydestä… No yritän kyllä muistuttaa itseäni, että se anatomian kirja kannattas OIKEASTI avata nyt kun aikaa uusintakokeeseen on vielä reilusti. Mutta kai se lukeminen (tavoilleni uskollisena) jää taas viimeiseen viikkoon. Voisiko minulle suorittaa jonkinlaisen aivosiirteen lähinnä tuolle opiskelumotivaatio-alueelle?? Keväällä on luvassa pelkkiä teoria-aineita, joten viimeinenkin mahdollisuus loistaa on meikeläiseltä viety :). Keväällä täytyisi vielä päättää, että mitä ihmettä sitä kesällä tekisi…

Tänään aamulla kävin hot-stretchaamassa mäkelänrinteessä, ihan kiva tunti joo, ellei lastenaltaassa juuri venyttelytasanteen alapuolella olisi ollut n.30 pikkulasta kiljumassa. Mitään hirvittävän latautunutta fiilistä siellä ei kyllä saanut ja loppurentoutuksessa oli vähän vaikeuksia päästä ”sisimmässään” johonkin muualle kun Mikko ja Makke yrittää suoraan siinä alapuolella hukuttaa toisiaan!
Illalla olikin vuorossa yksi lempparitreeneistäni eli olkapäät ja ojentajat ja huhheijaa vaan! Siinä sai taas pinkkiset käsipainot elämänsä kyydit! Ohjelmistossa oli esimerkiksi yhdistettu vipunosto eteen + pystypunnerrus ja se jos mikä sai lihakset ennenkuulumattomille hapoille. Suosittelen kokeilemaan! Sen lisäksi hiukan vipareita, takaolkia, ranskista ja pushdownia eri variaatioilla.

Ai niin…ja sinä pieni hintelä mies sinisessä paidassa taas tänään salilla, jos luet tätä niin voitko ihan oikeesti lakata tuijottamasta mun tissejä KOSKA MÄ EN OLE SOKEA!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta