Expofiiliksiä ja vähän muutakin…

Holla!

Melkein viikko kulunut edellisestä postauksestani… APUA! Päivät täyttyvät koulusta, ryhmiksestä ja PT-hommista. Koulusta pukkaa sen verran tällä hetkellä dediksiä, että tuntuu, että tukehdun niihin! Elän siitä ajatuksesta, että enää kolme viikkoa reissuun ja sitten unohdan viimeistään kaiken maailman uppgiftenit! Olen sanonut tämän ehkä noin sata kertaa ennenkin, mutta olisin voinut tietenkin valita hieman helpomman tien… Tsemppiä vaan teille kaikille suomenkielisille, jotka hakeudutte ruotsinkieliseen kouluun! Hauskaahan se on! Ja helppoa! 

Kuten otsikko jo kertookin, niin sunnuntai meni Lahdessa ja Fitness Expossa! Startattiin auto heti ysin aikaan, että ehdittiin näkemään karsinnat! Oli muuten yllätys, miten paljon ihmisiä oli saapunut jo niin varhain paikan päälle! 
Karsintoja tuijotellessa vierähtikin aamupäivä ja välillä käytiin verryttelemässä messualueella. Omasta mielestä Lahti on paljon kivempi messupaikkana kuin stadi, koska tilaa oli enemmän ja sitä myöten myös tarjontaa. Taas otti kevyesti aivoon olla herkkulakossa, koska joka paikassa tungettiin nenän eteen protskupatukkamaistiaisia ja jopa SUKLAAmaistiaisia! Onneksi Anna, joka oli meidän mukana osallistuu myös tähän samaan (älyttömään) haasteeseen. Kuolattiin siinä sitten rinnakkain! 🙂
Harmitti, että Massin proteiinipannaripisteelle oli niin kauheen pitkät jonot! Mua himottais ostaa sitä jauhetta ja kokeilla, että minkälaiset kakkarat siitä syntyy! Kertokaas nyt sitä kokeilleet, että onko makoisaa?

Mitään sen erikoisempaa ei tullut tällä kertaa ostettua, koska suoraan sanottuna tonne kaappiin ei mahdu enää pussin pussia ja meillä lisäravinteiden käyttö on romahtanut puoleen keväästä! Tuolla oliskin purkki jos toinenkin, jotka joutas uudelle omistajalle. Täytynee askarrella joku pieni myyntipostaus lähiaikoina, jos jotakuta kiinnostaa osallistua lisäravinnekaappimme tyhjennystalkoisiin! Kohta se on nimittäin jotain korvikkeita ja pilttejä täynnä :D! Ei taida noi vastasyntyneet elää proteiinijauheilla ja rasvanpolttajilla……

Mitä tulee muuten SM-kisoihin, niin tykkäsin! Katsoin varmaan elämäni ensimäisen kerran myös classicin kilpailut ja ihan viihdyttävää katseltavaa sekin, vaikkei olekkaan oma miesihanteeni sellainen. Sitten siirryttiin naisten sarjoihin ja mulla oli tuttuja melkein joka sarjassa! Erikoisterkut etenkin Saralle, Emmalle ja Riikalle – olitte kuumia kissoja!
Biksu oli tietenkin jännittävin ja varsinkin pitkä sarja, jossa voittajasta ei tosin ollut epäilystä. Tykkäsin paljon stailauksista(enemmän hyvää makua), mutta osalla poseeraus oli vielä jotenkin väkinäistä ja vähän tönkköä…siis varsinkin Annaan verrattuna, joka on niin omassa elementissään lavalla!
Enpä silti ihmettelis, jos ensi vuonna on taas tuplamäärä kilpailijoita! Ehkä olisi hyvä änkeä vielä yksi pituusluokka väliin. 

Siinä vähän pakaraa teille! Tollasethan on jokaisella jo syntyessään…


Lyhyet tytöt alkukarsinnassa

Mitä tulee muuten tähän ”dieettiin”, niin hyvin etenee! Multa on kyselty, että miten mä jaksan vielä hyppiä ja pomppia, kun viikkoja on jo yli 20. Täytyy sanoa kyllä, että loistavasti! Ainoastaan kerran olen tuntenut ohjatessa kipua nivusessa, eli tästä eteenpäin ei sitten pahemmin ähelletä kahvakuulan kanssa (ainakaan tiettyjä liikkeitä). Onneksi mulla ei olekkaan vakkaristi kahvakuulatunteja. 
Huomaan myös, että hiki virtaa ihan hullun lailla jumpissa! Vaatteet oli tänäänkin body-jumpan jälkeen niin litimärät, että huhheijaa. Ei tainnut kukaan jumppareistakaan hikoilla niin paljon, että uskottavuus koetuksella :)! 
En ole vieläkään saanut muuten sitä hiton Nellyn mammapökätilausta, että voisin raportoida jäikö jumiin takapuoleen vai mahtuiko päälle…

Pari mammaa siinä! 🙂 Anna-Maria Lacatus on Massin tiimissä kilpaileva fitness-huippu naapurimaasta. Hänkin tosiaan siunatussa tilassa…

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Expofiiliksiä ja vähän muutakin…”

  1. Protskupannari oli ehkä turhan imelää, mutta kyllä se varmaan makeanhimossa menisi. Itse en mitään ’hilloa’ päälle laittanut.Ehkä olisi saanut paistua kauemmin, mutta ei se nainen tainnut kovin kauaa ehtiä niitä paistelemaan, kun piti laittaa jo uudet tulille.-Anne

  2. Minusta pannari oli melko jauhoista, tuntui että hampaisiinkin jäi sitä tahmaa 😀 Hilloa en kyllä päälle laittanut, en tiiä oisko ollut parempaa sillä, itse en oikein tykännyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta