Facebook fanpage auki!

Huomaatte varmaan pientä muutosta blogin ulkoasussa! Mitäs tykkäätte?
Arvatkaa mentiinkö tämän naisen älyllisillä äärirajoilla, kun tuota väsäsin! Monta pitkää päivää…ja yötä…

No ei oikeasti. Myönnetään. En tehnyt tuota. Käytin tietenkin ilmaista työvoimaa! Kuinkas muutenkaan.
Toiset nai putkimiehiä ja toiset….IT-nörttejä! 😀

Huomenna pakataan kimpsut ja kampsut ja matkataan manseen, can’t wait! Siellä on Tammelassa jo suursiivous käynnissä.. Sitä ennen pitäis laittaa täällä päässä paikat kuntoon (minähän täällä nimittäin eniten sotken..) ja tietenkin pikkuvaimona pakkaan miehelle ruoat joka päivälle pieniin muovikippoihin. Sitten laitan mikron oveen yksityiskohtaiset käyttöohjeet.
Luulenpa, että joudun ottamaan mukaan lähes koko urheiluvaatearsenaalini, koska koko viikko mennään aika haipakkaa. Niin kiire ei tietenkään kuitenkaan oo, etteikö Tammelantorille ehdi kahveelle ja yhdet näkötornimunkitkin menin lupaamaan. Yhtä odotan kuitenkin myös paljon; Nimittäin pyynikin porrasreenejä! Saa takaosasto sellaset elämänsä kyydit että morjens! Myös pyörä lähtee matkaan, koska Tampere on aivan justiinsa sopivan kokoinen kylä hurauttaakseen paikasta a paikkaan b munamankelilla. Siis jopa minunlaiseni hyötyliikuntavihaaja pyöräilee ihan mielellään näin kesäisin.

Tänään tosiaan aloitettiin nyt virallisen epävirallisesti kesä, koska varma kesän merkki on grillaamisesta aiheutuva huumaava tuoksu! Naapurit ehtivät jo aloitella heti vapun jälkeen mutta tänään saatiin vihdoin ja viimein oma Mustangi tulille. Samalla pidittiin pienimuotoiset läksiäiset ja harrastettiin tietysti myös tunnesyömistä Suomen karmean pelin kunniaksi. Tee niinkuin opetat, eli oli ilo, suru, viha tai ahdistus niin aina kannattaa syödä :D! (No tämä ei tietenkään oikeasti ole suositeltavaa…)
Grilliruoan ei kuitenkaan tarvitse aina olla sitä osastoa kyrsä hiilenä tai auratäytteiset herkkusienet pekonilla alkaen 500kcal! Ainakaan meikeläisen linjat ei kyllä kestä tollasia grillibileitä kun maksimissaan kesäkuun puoleenväliin ja sitten voikin pukeutua telttaan. Tehtiin älyhyvä marinadi kanalle soijasta, tomaattipyreestä, inkivääristä, valkosipulista, oliiviöljystä ja pieni loraus laitettiin hunajaa. Toimii! Siihen vaan salaatti kylkeen, niin kyllä kelpaa pahimmallekkin kalorikytälle. Ja jos tuossakin oli liikaa kaloreita, niin jätä marinadi kanasta pois, voihan sitä tosin kuivaa kanaakin järsiä näin kesän kunniaksi!  Ja sitten kun jättää kanankin pois, niin takuulla on bikinikunnossa alta aikayksikön.

Mutta hei hei hei…. Tärkein asia on vielä sanomatta! Nimittäin. Fit you too fanpage on auki facepuukissa eli TÄÄLLÄ! Käyt sitten välittömästi tykkäämässä sivun oikeasta laidasta! Tykkäät useita satoja kertoja ja käsket mummis ja naapuriskin tykätä! Sen jälkeen käyt salilla ja syöt jotain ja sitten tykkään vielä ranteen kipeäksi!
Sivuilla on tietysti uusimmat päivitykset ja joutaapa sinne joukko myös muuta aiheeseen kuuluvaa ja kuulumatonta! Ties mitä tässä vielä kuulkaas keksitään. Kai mä alan järjestään kohta missikisoja ja lanseeraan oman laihdutuskapselin. Sitä odottellessa, laitas tykäten!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta