From fitness to…fatness!

Voitte uskoa, että oman kropan muutokset, varsinkin heti dieetin jälkeen, eivät ole ihan helpoin asia hyväksyä. Ihan sama vaikka mut kuinka nyt tuomitaan pinnalliseksi, mutta sanonpahan suoraan että oman mahan tai vaihtoehtoisesti koko kropan leviäminen ahdistaa! Asiaa ei tietenkään yhtään auttanut treffit tänään erään kaverini kanssa, jolla on lokakuussa laskettu aika, eikä GRAMMAAKAAN ylimääräistä. Elämä ei ole reilua… Mutta toki me ollaan kaikki erilaisia – jo pelkästään lähtökohdiltamme.
Olen yrittänyt syödä jotakuinkin samalla tavalla kuin dieetin jälkeen (jolloin aloittelin uutta dieettiä)ja pitää herkuttelun minimissään. Ruoka vaan ei välillä maistu yhtään ja välillä sitten taas maistuukin liikaa :(. Lisäksi kanaa en ole voinut valmistaa jostain kummallisesta syystä. Raa’an kanan näkeminen oksettaa.
Luojan kiitos olen voinut koko ajan treenata kuten ennenkin (paitsi nyt ihan viimeisinä viikkoina kun olen ollut toooooosi väsynyt), vaikka ei tässä mitään tiukkaa lihaa enää jaksa haikailla. Kuhan nyt pysyisi sen verran kuosissa, että ensi vuonna ei tarvitsisi ihan nollasta lähteä!
On varmasti paljon äitejä, jotka ilolla hyväksyvät turpoavan takapuolensa ja rintansa(no monelle lottovoitto suorastaan…), mutta itse ottaisin mahdollisimman vähän damagea mikäli mahdollista. Ja hei, voin kertoa, että vapise Katie Price!! Sait juuri kilpailijan! Elämäni povipommina on nimittäin alkanut! 
 
Ainoa meidät erottava tekijä on toi tukka. Siis tämä on Katie, en minä…
 
Monella on ehkä jo ennen raskautta muutama ylikilo, eikä turvotus välttämättä edes näy missään. Itse vedän aika äärilaidasta toiseen, joten tässä on vähän totuttelemista. Totuus on kuitenkin se, että vaikka söisi kuinka terveellisesti ja liikkuisi, niin kiloja tulee aina! Keho kerää rasvaa (no ei kaikilla…) imetystä varten. Sen lisäksi on myös muistettava, että dieettaminen ja raskaus eivät tietenkään sovi yhteen ja fysiikan lakeja ei voi estää tapahtumasta syömällä pelkästään salaattia 9kk.
Olen ehkä itsekäs, mutta omille tunteilleen voi mitään.
 
Uusimmassa Sport-lehdessä oli muuten Martina Aitolehden ruokapäiväkirja ja hänkin on ollut jo hyvän aikaa siunatussa tilassa. Vaikka tämä Viidakon tähtönen ei olisikaan ihan se penaalin terävin kynä, niin voin samaistua hänen ajatuksiinsa raskausajan ruokavaliosta täysin! En nimittäin ole muuttanut juuri mitään ruokailussani! En todellakaan jaksa kytätä joka ikistä suupalaa ja uskon että monipuolinen ruokavalio on kaiken a ja o. Syön myös äyriäisiä, raa’asta kalasta en tykkää muutenkaan enkä pakastevihanneksista. Salaatin jaksan juuri ja juuri huuhtaista. Mun suurin rikos lienee se, että olen syönyt juustoja (kyllä, myös pehmeitä juustoja) ja eipä ole huono omatunto pätkääkään. Missä olette, te raskausajan ruokapoliisit??? Nyt on saarnan paikka! 😀
 
Elämän pieniä iloja! Teatterin salaatti, ei ranskalaisilla vaan kanalla ja vuohenjuustolla! Kastike oli jotakin jugurttista…  
 
Ai niin, salmiakkia / lakuakin olen syönyt, itseasiassa lääkäri oikein kehoitti syömään, koska verenpaine oli niin matala (62/116).
Luojan kiitos olen säästynyt joltain järjettömiltä suklaa/leivos/pizza-pakkomielteiltä. Ainoa, jota on tehnt ehkä normaalia enemmän mieli on jätski ja leipä. Olen kuullut ja lukenut aika hurjiakin tarinoita.. Laastia, nam.
 
Ainoa suoraansanottuna v-mäinen homma tässä koko ”projektissa” on ollut väsymys! Varsinkin pari vikaa viikkoa olen ollut kuin haudasta noussut… Heti klo.12 tekisi mieli ottaa nokoset ja tätä mielitekoa jatkuukin sitten ihan iltaan asti! Toisaalta, mikäli oppaisiin on luottaminen, niin väsymys kuuluu juuri näille viikoille oleellisesti…. Muistan tuon väsymyksen dieetiltäkin ja eipä siinä auta muu kuin nostaa jalat ylös, vetää peitto korviin ja toivoa ettei kukaan ota yhteyttä loppupäivänä kotoapoistumisen pelossa:D! Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että teen nyt kesäisin keikkatöitä ja pääasiassa ilta-aikaan, joten päivällä voi rauhassa oikaista jos siltä tuntuu. Voitte siis kuvitella että viime viikon Varalan reissu yövalvomisine päivineen oli kohtuullisen rankkaa.. No, joku viisas sanoisi tähän että pahempaa on tulossa :D.
Ehkäpä siis nyt kannattaa nukkua varastoon… Olen myös epäillyt että hemppari voisi olla hiukan alhaalla ja tähän auttaa tietysti rauta. Yritin ensihätään keitellä persiljasta teetä, vaikka eihän siinä sitä rautaa kovin paljon taida loppujen lopuksi olla :D. 
 
Rehut vaan pannuun….        
..Ja odottelemaan lumevaikutusta! No, ehkä tosta berocasta on edes jotain hyötyä :)!      
Tähän loppuun on muuten pakko ihastella tätä Suomen vähälumista kesää! Kyllä sai taas tänään ihmetellä.. Oltiin juuri koirien kanssa lenkillä, kun alkoi sataa…ja sataa….ja sataa… Ja sitten kun puiden alla kököttely alkoi tuntua toivottomalta, niin lähdettiin vaan sisseinä kohti kotia, enkä muista milloin olisin kastunut yhtä läpikotaisin!!
Tämä on tietenkin hyvä sää kaikille niille, jotka joutuvat naputtamaan officeillaan koko kesän, mutta huono sää niille joilla kerrankin olisi aikaa lojua biitsillä hankkimassa seksikkään punaisia rusketusrajoja! Nyt ei haittaisi yhtään ottaa lento lähimpään huitsin jeeraan! Adios!
 
Alipulla ottaa päiväköllöä olkkarissa… Kiitos tiedostavan energiankulutuksen – valot päällä keskellä päivää!!!  

 

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “From fitness to…fatness!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta