Frozzypack-arvonnan voittajat!!

oranssi_rasia2 (1 of 1)Heihou!!

Frozzypack-eväsrasian arvonta on suoritettu erittäin virallisissa merkeissä! Tällä kertaa virallisena valvojana toimi kääpiöpinserimme Tyson, joka edelleen toipuu uuden vuoden bileistä.
Mitä arvontaan tulee, niin suurkiitos kommenteista!!! Hirveä määrä tuli ihania vastauksia ja ihania unelmia! Mä niin toivoisin, että jokaisen unelmat toteutuu. Tai ainakin kaksi kolmesta!
Miten mulla on sellainen fiilis facebookkia lukiessa, että monelle vuosi 2014 ei todellakaan ollut mikään menestystarina?? Vai onko teilläkin sama fiilis??

Kai se on jotenkin karman laki, että usein ikävät kokemukset pakkaantuu pienen ajan sisälle ja sitä tulee rämmittyä pohjamudissa oikein monen vuoden edestä! Onneksi itselleni ei sattunut mitään suurempia vastoinkäymisiä viime vuonna. pinkki_rasia3 (1 of 1)

oranssi_rasia (1 of 1)Sitten voittajiin!
Arvoin voittajan jälleen random.orgin avulla. Voittajat saavat postissa Frozzypack-eväsrasian, joka pitää ruoan kylmänä jäädytettävänä kannen ansiosta.

Pinkin Frozzypackin itselleen voitti Ellu, joka on siinä mielessä hauska sattuma, että hänen unelma jäi erityisesti mieleeni. Ellu nimittäin unelmoi viidennestä lapsesta! Täytyypä kysäistä Ellulta, mikäli hän tulisi tänne Pohjois-Helsinkiin pitämään pienen workshopin aiheesta ”Arki uhmaikäisen kanssa – työkaluja neuvottomille vanhemmille” 😀 ….

Onnea Ellu! Mä olen superiloinen sun puolesta!!! frozzypack (2)

 

Oranssin Frozzypackin nappasi itselleen Mari, joka havittelee elämänsä kuntoa ja onnea ja terveyttä perheelle! Täytyy Mari todeta, että toivon aivan samoja asioita myös itselleni ja perheelleni! Ja tsemppiä kisoihin valmentautumiseen, mitkä kisat ikinä ovatkaan… 😉

frozzypack (1)Laitan voittajille henkilökohtaisesti viestiä!
Seuraavaa arvontaa pukkaakin jo sitten aivan lähipäivinä! Mukavaa lauantaita, tää likka lähtis nyt kiipeilemään!

pinkki_rasia2 (1 of 1)

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta