Haluatko voittaa Anastasia Beverly Hills meikkipaketin?

Vierailin torstaina Akvamariinin Bloggers dayssa ja sain heiltä kotiinviemisiksi myös Anastasia Beverly Hillsin goodiebagin! Kuten tiedätte, niin rakastan meikkejä ja ABH on yksi luottomerkeistäni!

Goodiebagissa oli ”Dipbrow Pomade”, joka on yksi varmasti maailman kuuluisimmista kulmatuotteista! Pomadea levitetään pienellä sudilla ja sillä saa todella tarkkaa ja siistiä jälkeä, mutta kuitenkin hyvin luonnolliset kulmat! Itselläni no käytössä tällä hetkellä ABH:n ”Browwiz” joka on myös todella hyvä tuote ja mulla on jo kolmas kynä menossa.
Tässä hyvä video, jolla näkyy kuinka upeaa jälkeä pomadella saa.

Sen lisäksi bägissä oli nestemäinen highlighter, jota voi laittaa esim poskipäille, sekoitaa meikkivoiteeseen tai käyttää luomilla. En ole käyttänyt tätä nimenomaista tuotetta ennen, mutta väriä kokeilin sen verran käsivarteen, että ainakin hohtoa riittää!

Koska oma meikkipussini pursuilee liitoksistaan, niin haluaisin arpoa nämä kaksi Anastasia Beverly Hillsin tuotetta jollekulle teistä ihanat ja uskolliset lukijani! 

Kommentoi alle millaisen postauksen haluaisit lukea blogistani ja muista jättää toimiva sähköposti sille varattuun kenttään! Yksi kommentoija voittaa molemmat tuotteet. Kannattaa toimia nopeasti, koska arvonta päättyy jo tulevana maanantaina 9.10. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti!

fityoutoo

118 vastausta artikkeliin “Haluatko voittaa Anastasia Beverly Hills meikkipaketin?”

 1. Miusta ois kiva lukea sellainen postaus näin pimenevänä syksynä viikon top seitsemän smoothieta, ateriaa, välipalaa ja iltapalaa ohjeineen ja treeneineen haasteen muodossa lukijoille. Boostia viikkoon -teemalla 😉

 2. Kiinnostaisi lukea Minun päivä-postaus, jossa kerrot miten hanskaat työssäkäyvän arkea kahden pienen lapsen kanssa.

 3. Moi, tykkään sun blogista, koska se on mukavan monipuolinen.

  Treeni, meikki ja ruokapostaukset on kaikki kivoja. Ehkä joku postaus missä kerrot esim. miten sun tyyli on muuttunut tms.

  Minun päivä postaukset on myös aina hauskoja!

 4. Urheilulajit/ryhmäliikuntatunnit joista et pidä/pitänyt tai jotka eivät olleet vaan siun juttu ja missä urheilulajissa haluaisit olla hyvä.

 5. Moikka. Mua kiinostaisi, jos sulla olisi jakaa vinkkejä mahdollisen vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen. Itselläni tämä on valitettavasti ilmeisesti vaivana, vaikka viimeisimmästä raskaudesta on jo useampi vuosi.

 6. Koska tykkäsin paljon aiemmista videopostauksista (meikki ja hiusten laitto) , näkisin sellaisia jatkossakin mielelläni!! Esimerkiksi tiedän kodista.

  Osallistun ABH:n bägin arvontaan.

 7. ”Päivä Katrin matkassa” -postaus eli päiväkirjamainen postaus. Oon tykänny myös tosi paljon sun resepteistä 🙂

 8. Ois mielenkiintosta kuulla sun fitness-ajoista ja siitä mitä ajattelet niistä tai fitneksestä ylipäänsä nykyään.

 9. Muakin ehkä kiinnostais ruoka-aiheinen, esim. Välipala vinkkejä… tai sitten treenivaatteista jotakin, mitkä on sun suosikkeja ja mitkä ominaisuudet sulle on tärkeitä paljon liikkuvana ihmisenä.

 10. Ruoasta minäkin lukisin mielelläni arkisia vinkkejä ja reseptejä, mitä helpompia ja nopeampia, sen parempi!

 11. Ruokapäiväkirjat kiinnostaa aina, sekä ohjeet nopeisiin arkiruokiin. Lisäksi olisi kiva lukea, että miten saat ajan riittämään töiden jälkeen kotitöille, lapsille yms.

 12. Toivoisin postausta esim. sun lempiulkoilureiteistä tai miten ulkona voisi vaikka vaunujen kanssa tehostaa kävelytreeniä. Myös mun päivä-postaukset sekä kaikki vaate/tyylipostaukset kiinnostaa! Lisäksi lukisin mielelläni vatsalihas- sekä vatsalihasten erkauma -tekstejä.

 13. Mun mielestä sulla on aina hyviä mielipidepostauksia erilaisista ajankohtaisista aiheista, joten niitä luen mielelläni lähes aiheesta riippumatta perinteisten arkipäivän postausten ja kommellusten ohessa.

 14. Moi,

  sun blogi on mielenkiintoinen, koska blogisi on aito ja rehellinen. Kirjoitat mukavasti elämästä ja painonhallinnan haasteista. Ruoka- ja treenipäiväkirjat on jees, varsinkin kun sulla on nyt uudet työkuviot. Lisäksi kiinnostaa MyDay-videot tai päivä sun matkassa -postaukset. 🙂

 15. Mä tykkäisin lukea ihan perus kuulumisia arjesta. Joku my day postaus kans vois olla kiva. Tai ruoka, treenipäiväkirjat. Siis ihan perusaiheet kiinnostaa eniten, arki ja sen meno ja meininki 🙂

 16. Toivoisin postausta hätäkeskuspäivystäjän työhön/koulutukseen liittyen, esim. miten aikanaan päädyit sinne. 🙂

 17. Moikka. Kiinnostaisi lukea postaus ”päivä mun kanssani”. Ne on parhaita ja varsinkin kun niistä saa vertaistukea, ettei se muidenkaan äitien elämä oo aina yhtä ruusuilla tanssimista 🙂

 18. Tykkään lukea liikuntaan liittyviä postauksia, mutta myös lifestyle tyyppiset aiheet kiinnostavat, kuten meikkivinkit ja ruokaohjeet ja ihan tavalliset kuulumiset myös!

 19. Sullahan on 2poikaa, mikäli oikein muistan..millä tavalla liikut heidän kanssaan eli vinkkejä siihen..Lisäksi ylipäätään postausta lasten liikkumisesta/harrastuksista, ruokailuista jne..omia mielipiteitäsi asiasta 🙂

 20. Näin syksyllä olisi kiva kuulla vinkkejä millä selättää syysväsymyksen ja millaisesta ruuasta saa eniten virtaa päivän haasteisiin niin töihin kuin treeneihinkin 🙂 itse taistelen jatkuvan väsymyksen kanssa joten lisäenergia tulee todellakin tarpeeseen 😀

  https://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi

 21. Oon jo pitkään harkinnut tän kulmavärin ostamista, tulis kyl tarpeeseen!
  Ja mun mielestä blogeissa puhutaan ihan liian vähän kehonhuollosta, ois ihana saada aiheesta postausta. Mielellään kuulisin vinkkejä erilaisista venytyksistä. 🙂

 22. Mua kiinnostaisi aktiiviseen kehonhuoltoon liittyvä postaus. Itse osaan huoltaa kroppaa lähinnä staattisesti venyttelemällä ja putkirullaamalla, mutta kiinnostaisi, miten muutoin itse hoidat kehoa tai teet ylläpitävää treeniä (esim. kuminauhalla tehtävät liikkeet kiinnostaisi ja kaikki muut vinkit otetaan kiitollisena vastaan!)

 23. Aiheet kuin aiheet ovat kiinnostavia, mutta kiinnostavaa olis kehonhuoltovinkit arjen keskellä kotioloissa tai ruokapäiväkirja normaaleista terveellisistä kotiruuista, ei siis pelkkää perus kanariisiä 😉😊

 24. Kehonhuolto vinkit on aina tervetulleita. Tykkään tosin sun blogista sen verran että kaikki tulee luettua. Mieleen tuli semmoinen postaus, jossa olisi jokin esim. lonkankoukistajien jumi ja mihin kaikkeen se voi vaikuttaa ja mitä tehdä helpottaakseen sitä.

 25. Tykkään aina lukea ”minun päiväni”- tyylisiä postauksia. Niissä saa pienen maistiaisen sitä oikeaa arkea, mitä bloggaaja elää. 🙂

 26. Postaus sun nykysestä ruokavaliosta ja mitä mieltä oot kaikista ruokavalio trendeistä ja niiden kannattavuudesta (jos on esim. gluteenittomalla/ maidottomalla terveellisyyden vuoksi, vaikkei ole allergiaa tai sairautta). 🙂

 27. Olisi kiva lukea ruokapäiväkirja-tyyppinen postaus kulutuksineen nyt kun teet taas ohjaushommia, oletko tietoisesti lisännyt syömistä että jaksat yms. 🙂

 28. Sun tyyli on tosi upea, niin vaatepostauksia lisää. Myös se meikkitutorial oli jees. Jos vastaavaa sais hiuksista?

 29. Moi!

  Hävettävän harvoin kommentoin mitään blogeihin, vaikka sunkin blogia oon lukenut vuosia (!!??). Tykkään tyylistäsi paljon 🙂 työ ja perhe voisi kiinnostaa aiheena.

 30. Hei!
  Tykkään lukea sun blogiasi, on aitoja kirjoituksia sekä hyviä aiheita ❤️ Täytyy myöntää etten ole mikään blogi ihminen, mutta sun blogi jotenkin vie mukanaan.

  Esim. lisää arkiruokavinkkejä. Sitten olisi mielenkiintoista seurata sellaista viikkoa missä käytettävänäsi olisi vain esim. 50€ koko viikoksi. Onnistuisiko se käytännössä?

  Mukavaa viikonloppua!

 31. Haluaisin lukea blogistasi arjen jaksamisesta ja meikki postaukset on aina kivoja, eli meikkiä kehiin 🙂 Kehonhuolto on myös yksi aihe joka jaksaa aina kiinnostaa!

 32. Muistelen, että sulla on ollut ihon kanssa ongelmia eli kiinnostaa se kuinka hoidat kasvojen ihoa ja kuinka olet selättänyt ne ongelmat.

 33. Mäkin toivoisin My day-tyyppistä postausta! Vaikka ollaankin täysin eri elämäntilanteissa, oon aina tykännyt lukea sun juttuja ja saan tosi paljon inspistä sun positiivisuudesta 🙂

 34. Sun elämästä olisi kiva nähdä My day -video, ne on parasta realitykatsottavaa! Lisäksi olisi kiva lukea postaus siitä kuinka palata taas treeneihin ylirasituksesta johtuneen pitkän tauon jälkeen 🙂

 35. My day-postaus olisi kiva. Itsellä tuntuu, että hektinen arki vie kaikki mehut eikä liikunnnalle jää aikaa. Olisi kiva tietää miten itse saat sen rullaamaan.

 36. Ruokapäiväkirja kiinnostaa aina! Varsinkin nyt, kun liikut työn puolesta useita tunteja viikossa. Siitä voisi itsellekin saada uusia vinkkejä aktiiviseen arkeen.🙂

 37. Heippa,olispa ihanaa voittaa jotain joskus ja vielä meikkejä näin 37vuotiaana .
  Olen itsekin hoitaja, tykkään seurata blogiasi , puhut asiaa niiden oikeilla nimillä myös liität mukaan huumoria 👌👌
  Herkän ihoni ansiosta meikkailu on jäänyt, ja toisaalta arjessa tykkään käyttää vain ripsaria,kulmäväriä ja huulipunaa.
  Tren itse toiminimelläni hemmotteluhoitoja, kuten intialaista päähierpntaa, jalka-ja käsihierontaa sekä facelift hierontaa.
  Jos olet itse käynyt näissä tai joissain muissa hoidoissa kirjoittaisitko niistä? Mitä odotuksia, yllättikö,toiko pettymyksiä jne.

 38. Moi! Kotitreenipostauksia olet tehnytkin, mutta niitä olisi aina kiva olla lisää, jotta saa ideoita omaan kotitreeniin silloin, kun salille ei ole aikaa mennä. Toiveena olisi erityisesti kotitreeni, joka ei sisällä kauheasti pomppimista (koska kerrostaloasuminen) mutta on silti tehokas. Nopeita arkiruokareseptejä olisi kiva lukea myös lisää! 😊

 39. Ruokapäiväkirjaa olis tosi kiva lueskella😊 Samoin kaikki kehonhuoltoon liittyvä kiinnostaa!
  Ihanaa syksyn jatkoa sulle Katri!

 40. Haluaisin kovasti saada postauksen siitä, miten itse bloggaajana rajaat blogiin kuuluvat/kuulumattomat asiat. Toisin sanoen, missä menee yksityisyyden raja? En toivo mitenkään erityisen yksityiskohtaista postausta aiheesta, vaan pikemminkin suuren linjan neuvoja. <3

 41. Haluaisin reseptejä terveellisiin pääruokiin:) Ja kaikki ihonhoito ja meikkitutoriaalit kiinnostaisi myös kovasti.

 42. Raskaudesta palautuminen, treenivinkit siihen! Itselläni 3kk ikäinen kääryle, kropan remppaaminen alkaa olemaan pikkuhiljaa
  ajankohtaista.
  Ihana blogi! Värikästä syksyä!

 43. My day-tyylinen postaus tai ruokapäiväkirja kiinnostaa minua. Myös ”get ready with me” olisi mielenkiintoista luettavaa 🙂

 44. Hei, sulla on tosi kiva tapa kirjoittaa ja blogiasi on ilo lukea. Joku uusi lajikokeilu voisi olla hauska. Eihän sen niin väliä vaikka kaikki ei menisi niin kuin Strömsössä 😀

 45. Tykkään sun ajankohtaisista ja kantaa ottamista postauksista eniten, mutta toiveena olisi kehonhuolto vinkkejä 🙂

 46. Mua kiinnostais lukea sun historiasta semmonen kooste miten ja millä valinnoilla oot päätynyt entiselle ja nykyiselle alalle, Helsinkiin asumaan ja muutenkin tohon tämän hetkiseen elämäntilanteeseen.

 47. Ois kiinnostavaa lukee Joku syksyyn liittyvä meikki/pukeutuminen tai just syksyisiä ruokia tai herkkuja. 😊

 48. Minua kiinnostaa ruokapäiväkirjat! 🙂 Esim. postaus viikon ajalta kuvineen, edes silloin tällöin ellei joka viikko 🙂

  Niistä saa hyviä vinkkejä ja sitä kautta vaihtelua myös omiin piintyneisiin sapuskoihin 🙂

  Myös My day -tyyppinen postaus kiinnostaa erityisesti nyt, kun olet palannut työhön. Kuinka saat koko ”orkesterin” hanskattua? 🙂

 49. Toivon postausta siitä, miten pitää ittensä freesinä, kun harrastaa hikiliikuntaa monta päivää viikossa (itse 4). Monesti kun tuntuu että aina on joko menossa salille, jolloin ei välttämättä viiti panostaa kun hiikset ja meikki menee kuitenkin sekaisin tai sitten on taas tulossa salilta. Eli lopputulos on helposti räjähtänyt look lähes päivittäin.

 50. Kaikki ruokavalioon liittyvät postaukset on mun mieleeni!

  Sh-taustan omaavana (ja sittemmin pullahtaneena) joskus on aika hankala hahmottaa mikä on normaalia safkaamista ja mikä ei, sun blogissa on ihanan NORMAALI ja terve suhtautuminen ruokaan. Ei tarvitse syödä pelkkää kanaa, parsakaalia ja superfoodeja ollakseen hyvinvoiva. Ja just se, että ne satunnaiset herkutkin on just sitä HYVINvointia.

  Jatka samaan malliin, oot todella inspiroiva ihminen!

 51. Postaus kehonhuollosta; sen tärkeydestä, kuinka usein ja milloin sitä tulisi tehdä. Myös vinkkejä toimistotyöläisen keehonhuoltoon ja miten saisi toimistossa lisättyä aktiivisuutta päivään :).

 52. Moikka! Huikea arvonta! Sun postauksista lemppareikseni on muodostuneet mielipidepostaukset, ja ruokaan liittyvät postaukset. Ruokapäiväkirjat on kuumaa kamaa! Ylipäänsä kaikki sun omat jutut kiiinnostaa, koska kirjotat niin hemmetin hyvin etkä kaunistele asioita turhaan. Ihailen myös ruokafilosofiaasi kovasti 😀

 53. Ois kiva lukea treeniohjelmien suunnittelusta ja jutuista jotka oot todennu hyväksi/huonoksi esim. ruassa, treenissä tai vaikka arjen suunnittelussa:)

 54. Olis kiva lukea treeni/viikko ohjelmien suunnittelusta ja mitä kikkoja tai asoita oot kokenu hyviks/huonoiks 😀

 55. Tietoa mitä hiilareista kannattaa ensisijaisesti syödä ja kuinka ne ajottaisit päivän aterioille ? 🙂

 56. On aina kiva lukea kokemuksiin perustuvista suosikkituotteista niin meikeissä kuin muissakin. Elämä pienten lasten kanssa kiinnostaa, kun on itselläkin ajankohtaista.

 57. Moikka!
  Kirjoita aiheesta kuinka olet liikkunut/liikut lastesi kanssa? Mitä liikunta -lajeja olette kokeilleet? Onko olemassa vain tyttöjen ja poikien harrastuksia??

 58. Olisi mukavaa nähdä blogissasi ruokapostausta terveellisistä herkuista, esim. Miten korvata tavalliset suklaat ja karkit jollain terveellisemmällä? Tietysti myös arki- tai syysmeikki olisi hyvä!
  <3

 59. Minun päiväni postaus olis mahtava, myös terveellinen perusruoka / välipala ohjeet olis kiinnostavia 🙂

 60. Muistatko kun lapsena kirjotettiin kavereiden ystäväkirjaan? Olisi kiva lukea sun ystävänkirja-kirja aukeama mitä sielä lukisi susta tänäpäivänä 😊

 61. Välipalavinkkejä kiireiselle. Myös kehonhuoltoon liittyviä postauksia olisi kiva lukea.
  Myös omasta aikataulustai olisi kiva lukea.Mihin väliin sopivat treenit?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta