Hän on täällä!!!

Kyllä, vihdoin ja viimein meidän perhe sai uuden pienen jäsenen tänään klo.11.10! 
Pikku-Benin strategiset mitat 3,4kg ja 49cm ja kaikki raajat ja ulokkeet löytyy mitä pitääkin :)! Kirjoitan tarkemmin menneistä päivistä kun kotiudun, mutta 52h siinä meni joten ainakin muutaman maratonin olisi ehtinyt siinä ajassa juosta. Täytyy myös todeta, että ainakin nautin ”tarjoilusta” koko rahan edestä, koska välillä homma ei tahtonut edetä ei sitten millään ja yli 30h valvoneena meinasi ruveta huumorin kukka kuolemaan….Lievästi asian ilmaistakseni! 

Mutta hyvä mieli jäi tapahtuneesta. Kuten mainitsin, niin olin kyllä asennoitunutkin niin, että matka ei todellakaan tule olemaan mikään parin tunnin reissu vaaleanpunaiseen karkkimaahan…Mutta me naiset ollaan kuulkaa kovaa tekoo! Ihmeesti sitä vaan jaksaa, vaikka kroppa laittaisikin kapuloita rattaisiin! 

Nyt minä olen äiti. Ja se on maailman hienointa se! <3

Kiitos kaikille tsempeistä ja myötäelämisestä, sain niistä hurjasti energiaa! Meillä on pojan kanssa vähän turnausväsymystä joten aletaan lepäilemään. Palaan päivittelemään kunhan kotiudumme! 

fityoutoo

21 vastausta artikkeliin “Hän on täällä!!!”

  1. Oikein paljon onnea perheenlisäyksestä! <3Levätkäähän siellä sairaalassa kunnolla. Arkea ehditte elää sitten myöhemmin. 🙂 Siellä kannattaa kysellä ja ottaa kaikki irti henkilökunnasta, koska tietoa ja taitoa riittää. 🙂

  2. Oioioioi, onnea ja iloa monta tuhatta kiloa koko perheelle! 🙂 <3(ps. tiedän ton turnausväsymyksen.. nuku aina ku mahollista ja nauti sairaalan ruuista- ne oli munmielestä parasta koko sairaalaolossa! :D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta