Heja Sverige!

Onpas viikko taas hujahtanut nopsaan! Olenkin juuri Tampereella, jossa järjestetään joka vuotinen Fressi Convention-megatapahtuma. Tapasinkin jo pari, jotka ilmoittautuivat blogin lukijoiksi ja ovat myös Fressillä töissä :)!
Olen sopivasti jumissa eilisestä crossfit treenistä, jossa otettiin kyllä luulot pois viimeistä pisaraa myöten. Joku fiksu ihminen olis ehkä pitänyt eilisen lepopäivänä, koska tänään oli luvassa melkein kolme tuntia spinningpyörän päällä! Harmi vaan, etten lukeudu siihen ihmisryhmään…

Se, mistä minun on pitänyt koko viikon kirjoitta on se, että viime sunnuntaina piipahdimme Tukholmassa katsomassa hurrin sukulaisia! Oli kulunut varmaan 10v siitä, kun viimeksi kävin Tukholman keskustassa… Yleensä ne Ruotsin reissut on vaan niitä risteilyitä, joissa shoppailu tapahtuu lähinnä laivan taxfree-myymälässä…
Tukholma on kyllä niin ihana ja kaunis kaupunki ja jotenkin paljon viihtyisämpi kuin Helsinki. Ei me tälläkään kertaa kovin kauan ehditty katsastaa paikkoja koska oltiin vain päivä (ei viitsitty varata hotellia, koska ne on aika kalliita Tukholmassa), mutta sen verran kuitenkin että muutaman kaupan ehdin kiertää ja käytiin syömässä. Ja koska hurrin sukulaiset asuvat vanhassa kaupungissa, niin toki kierreltiin siellä. 

ruotsi1 ruotsi2

ruotsi3

Ihan varmasti täytyy ajan kanssa (ja rahan kanssa 😀 ) mennä Tukholmaan uudestaan kun tarjoutuu taas mahdollisuus. Sinne saa varmaan aika edullisia lentoja, jos vaan malttaa kytätä netistä. Keskustassa oli aivan ihania kahviloita ja ravintoloita. joissa olis vaan voinut istuskella ja katsella ihmisiä ja vilinää. 

ruotsi5

ruotsi6

Jonkun verran blogeista olin ottanut vinkkejä, missä kannattaa käydä ja halusin ensimäisenä Sephoraan meikkiostoksille ja sitten kierrettiin pari ostoskeskusta, joiden nimiä en tähän hätään muista (Galleri tai joku vastaava, ehkä?). Liikkeiden valikoima oli mielestäni paljon parempi kuin Helsingissä, vaikken todellakaan milkään himoshoppailija olekkaan…

ruotsi4

Maistoin muuten elämäni ENSIMMÄISTÄ kertaa myös macaron-leivoksia, kun ostin niitä tuomisiksi kotiin. Niitä on niin paljon hehkutettu (ovat vissii jotain trendiherkkuja nyt) mutta eipä nuo nyt mitään aivan täydellistä makuorgasmia suussa saaneet kuitenkaan aikaan :D. Mun piti ottaa niistä kuvakin, mutta pirulaiset olivat murentuneet käsilaukussa niin, että eipä ne kovin kauniilta enää kotona näyttäneet!

 

fityoutoo

5 vastausta artikkeliin “Heja Sverige!”

    • Se on ostettu ulkomailta joitain vuosia sitten…enkä edes muista mistä :). Oon jotenkin kyllästynyt siihen ja kaivoin sen taas pitkästä aikaa kaapista.

  1. Riippuu vähän, mistä ostat macaroneja, mille ne maistuu. Kannattaa ostaa niitä ihan konditoriasta, Helsingissä on konditoriasta ostetut hyviä (esim. Chojko, Patisserie Teemu&Markus ym.), mutta esimerkiksi jos ostat Picnicistä, ne on pakasteesta sulatettuja ja aivan mitäänsanomattoman makuisia. Maku toki on mieto eli voisin kuvitella, ettei ne ole kaikkien mielestä erikoisia.

    • Kiitos! Ne on ostettu din skosta, mutta siitä on jo aikaa. Ovat todella hyvät jalassa ns. edullisiksi kengiksi. Tykkään muutenkin kiilakoroista paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta