Helluntaiheila

Mites noi parisuhdeasiat?
Tänäänhän on helluntai ja mikäli et ole tylsästi jo varattu tai eilen kukaan ei lähteny viimeisille hitaille, niin villi sinkkukesä on ikävä tosiasia! Nyt on vaan kreisibailattava aamusta iltaan ja hypittävä kukasta kukkaan :D… Voimia!
Luin muuten tänään iltalehdestä tai -sanomista, että koulutetut naiset ei saa miehiä, koska kiltit perusmiehet ei houkuttele. Mä en tiedä millainen on kiltti perusmies, vaikka osittain mun mies ehkä onkin kiltti perusmies.. Silti hän on kyllä paljon muutakin, ihana, vastuuntuntoinen ja vielä kaiken lisäksi todella hyväkroppainen kiltti perusmies! Luulis tollasen pakkauksen kelpaavan, vaikka olis kuinka kauppatieteiden maisteri :).
Mun on tietenkin henk. koht paha mennä sanomaan, koska mun mielestä rima pitää pitää korkealla, enkä puhu todellakaan pelkästään ulkonäöstä! Olen tässä saanut todistaa muutamaakin ”toivotaan toivotaan” parisuhdetta, eikä niillä koskaan oo ruusunen loppu. Life is too short to waste with a wrong guy.
Ketään ei voi väkisin rakastaa, ellei sitten elä huntu päässä!

Teinkin pienen muutoksen suunnitelmiin ja jäin koko viikonlopuksi Tampereelle. Ei vaan yksinkertaisesti ollut enää paukkuja lähtee Helsinkiin ja aika turhaakin se oli yhden yön takia.
Tuli vaan sellainen olo, että nyt on pakko jättää jotain tekemättä, koska kalenterissa on liikaa punakynää tälle viikonlopulle. En pysty olemaan kahdessa eri paikassa samaan aikaan, vaikka kuinka haluaisin – ja haluan vähän liiankin usein! Olen yleensäkin ottaen sellainen ihminen, että suunnittelen aina liikaa ohjelmaa ja toteutus onkin sitten toinen juttu. Tämä viikonloppu oli taas erinomainen osoitus siitä.
Tein työkaverille palveluksen ja teen muutaman extratunnin ohjauksia Varalassa. Tuleepahan ainakin pyöräiltyä, yli 20km viikonloppuna työmatka-ajoa. Lisäksi ehtii hyvin käydä salilla ja kahvitella kaverin kanssa. Varsinkin näin hullun hektisen viikon jälkeen olis oikeesti paikallaan hetkeksi vaan hengähtää ja fiilistellä. Mutta se on mulle usein liian vaikeaa. Painan eteenpäin kuin höyryjuna, jos olen innostunut jostain (niinkuin tällä viikolla olen työstäni innostunut).

Eilen illan vietinkin sitten ihan omasta seurastani nauttien. Rakastan yksin olemista, kun siihen on mahdollisuus! En todellakaan tarvitse koko ajan jonkin seuraa, vaan tykkään välillä puuhailla juttuja omissa oloissani. Ensin kävin hakemassa kaupungilta jo pitkään himoitsemani keltaiset housut! Sain myös kerrankin venyteltyä koko kropan hyvin läpi ja taisin myös herkutella vähän subilla, kun kukaan ei ollu näkemässä ;). Fitness-ihmisethän ei syö koskaan mitään hyvää, ei varsinkinkaan pikaruokaa. Tai suklaata, mitä myöskään en missään nimessä eilen syönyt!!! Pois se minusta, haluan olla täydellinen……siis eikä, eikö se ookkaan mahdollista? Nyt meni uskottavuus.

Vaikka en erityisemmin pidä pikaruuasta, niin Subi maistuu kyllä joskus harvoin. Mieluummin kuin pitsa/kepsu/kinkki-osasto….siis rasvassalilluva mättö! Teriyaki kananrinta kokojyväleivällä ja makeesipulikastikkeella on mun suosikki! 

Milläs tavalla te muuten rentoudutte?
Meillä suomalaisilla on liian usein se tapa, että kun viikonloppu koittaa, niin avustetaan rentoutumista viinalla siihen pisteseeseen, että kropasta häviää tunto. Itse olen kauheen huono juomaan viinaa ja aniharvoin tulee sellainen fiilis, että tekisi mieli juoda. Ajattelin eilen juhlistaa lauantai iltaa ja ostin muutaman siiderin…jotka jäi sitten nekin juotamatta! En todellakaan halua olla mikään tekopyhä – viina ei vaan maistu, mutta otan kyllä toki sitten jos on joku mukava porukka tai reissu. En siis ole mikään absolutisti ja kun tietää itse, että dokaaminen on kontrollissa niin antaa mennä vaan. Sanon mun asiakkaille, että jokainen päättää itse miten paljon ja kuinka usein juo, mutta laihtumisen voi unohtaa, jos joka viikko lähtee lapasesta. Viikolla toitotetaan jossain facebookissa, että nyt mä aloitan terveellisen elämän, en juo ainakaan kuukauteen ja lenkkarit saa kyytiä!… Kunnes viimeistään lauantai iltana onkin checkattuna vähintään viiteen eri kippolaan.
Itse rentoudun parhaiten nukkumalla! Rakastan nukkumista, mutta uskon myös siihen, ettei ihmisen tulisi nukkua myöskään liikaa. Olen tavannut ihmisiä, jotka nukkuvat 12-tunnin yöunia ja siihen vielä päälle päiväunet ja ovat silti väsyneitä! Se ei ole normaalia, jos olet terve! Tuon verran unta tarvitsee maksimissaan viisivuotias lapsi.
Näin loppujen lopuksi voikin siis sanoa, että oikein onnistunut viikonloppu ja pää ja kroppa on saanu lepoo. Ens viikolla on taas luvassa hektistä menoa ja mä en kestä aloittaa viikkoa, jos viikonlopun jäljiltä on entistä väsyneempi!
Nyt ei sitten muuta kun nauttimaan Suomen kesästä ja siitepölystä!

Ps. Enää tonni matkaa siihen, että mä oon totaalihapoilla :D!!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta