Hemmottelua stressin keskellä!

Välillä tuntuu että mä en kertakaikkiaan ehdi hengähtää sekunniksikaan… Viime viikot ovat olleet aika raskaita erinäisistä jutuista johtuen, joten pieni hemmottelu oli enemmän kuin paikallaan. Lisäksi välillä olo on kuin yksinhuoltajalla, eli jo yksin vessassakäyminen on luksusta :D.
Salla oli varannut mulle ajan Kauneuskeskus Tuula Hoikkalaan*, jossa tällä kertaa mulle tehtiin kasvohoito joka sisälsi ihonpuhdistuksen. Olen testannut hoitolassa myös LPG-hoidot sekä vartalolle, että kasvoille, sekä sokeroinnin. Niistä pääset lukemaan täältä ja täältä! Bloggaamisen ehdottomasti parhaimpia puolia ;)!

IMG_7168

Mun edellisestä ihonpuhdistuksesta oli aikaa…varmaan ainakin kaksi vuotta! Eli se ”puolen vuoden välein”-sääntö ei todellakaan ole pitänyt mun kohdalla. Mun kasvojen iho on ollut jonkun aikaa vähän harmaa ja pintakuivahan se on melkein aina (ja etenkin nyt talvella). Ja vaikkei mulla ole mitään virallisia finnejä ollut aikoihin, niin nenä ja leuka rasvoittuu. Nykyään olen sen verran hillinnyt itseäni, etten enää puristele naamaani niinkuin joskus ennen. Niistä ajoista on muistona tossa nenässä pari pientä arpea, eli ei – älkää nyppikö sitä naamaanne! Pahennatte vaan asioita! Korkeintaan saunan jälkein, puhtain käsin ja silloinkin kannattaa puhdistaa vielä iho nipistelyn jälkeen.

Mulla on pari vaatimusta kasvohoidolle; Ensimäinen on kasvohieronta, koska se on aivan uskomattoman hyväntuntuista! Ei vaan voi olla hyvää kasvohoitoa ilman hierontaa! Toinen vaatimukseni on mekaaninen ihon puhdistaminen. Okei, tiedän että tämä kuulostaa masokistiselta, mutta jotenkin en vain luota siihen, että iho puhdistuu tarpeeksi hyvin. Salla kyllä sanoi, että jos ei halua sietää kipua, niin muillakin tavoilla päästään hyvään lopputulokseen. No, tämä on varmaan enemmän omassa päässäni. No pain, no gain.

Hoito tehtiin Darphin sarjan tuotteilla, jota olen kotonakin päässyt testamaan! Kyse on siis hoitolatason sarjasta ja laatukosmetiikasta. Jotkut ajattelee, että jos on tuntemattomampi merkki, niin ei voi olla tasokas sarja, mutta ei ammattilaiset näitä hoitoja millään Garnierin puhdistusaineilla tee :).

IMG_0728

Hoito alkui puhdistuksella, eli meikit otettiin pois. Sen jälkeen iho kuorittiin, jotta hoidossa käytettävät tuotteet imeytyvät paremmin. Sen jälkeen ”höyryhengitys” eli ihon höyrytys, koska näin kaikki lika saadaan nousemaan pintaan ja se saadaan vaivattomasti pois ilman runnomista (mitä usein siis kotona saattaa harrastaa hampaiden pesun jälkeen…). Höyryssä iho myös pehmenee ja hikoilee, eli alkaa puhdistaa itseään!

Jos olette nähneet sen raudan jolla kosmetologi nyppäilee, sen nimi on komedorauta. Tämä saattaa siis hieman nipistää, mutta ainakin itse siedin tosi hyvin ja hyvä kosmetologi on niin näppärä, ettei siinä kauaa nokka tuhise.
Kun iho oli puhdistettu oli sen kovasti kaipaamani hieronnan vuoro! Salla hieroi myös decolteen alueen ja se tuntui aivan us-ko-mat-to-mal-ta! Sen hieronnan aikana olisi voinut vaipua transsiin! Laitoin vielä ennen kasvohoitoa kännykän äänettömälle, koska halusin ettei tätä hetkeä pilaa mikään piipitys tai värinä. Hieronta myös kirkastaa ihoa, kun verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuu! Hoito ei kuitenkaan päättynyt vielä tähän – nyt hemmoteltiin urakalla!

darphin

Hieronnan jälkeen kasvoille laitettiin vielä naamio, joka sisälsi paljon tehoaineita. Lopuksi iho viimeisteltiin hoitoseerumilla, sekä hoitovoiteella, joka tasoittaa ihon pinnan. Salla olisi vielä levittänyt meikkivoidetta kasvoille jos olisin halunnut, mutta koska menin suoraan kotiin niin, olin ihan au naturelle loppuillan. Hoitolasta tarttui mukaan vielä Darphinin puhdistusvesi, koska olen laiska, enkä jaksa aamuisin pestä naamaa :). Mun nykyinen kasvovesi on myös talviaikaan liian kuivattava, joten tarvitsin vähän kevyemmän version. Tällä puhdistusvedellä voin myös treenin jälkeen pyyhkäistä naaman, koska se on nimenomaan puhdistustuote. Mähän hikoilen yleensä meikit naamassa jos ohjaan tunteja tms. ja olen huomannut, että hikisen tunnin jälkeen on paras poistaa heti ainakin suurinosa meikeistä, ettei hiki kuivu kasvoille.

Mun lukijoille on tietysti Kauneuskeskus Tuula Hoikkalassa tarjous tähän samaiseen kasvohoitoon eli kun hoidon ovh on 91€, niin mun lukijoille se on 81,90€! Eli soitto heille(banneri tuossa oikealla->) ja muistatte mainita tämän blogin. Ette takuulla tule pettymään, tuo hoito on aivan ihanaa hemmottelua ja etenkin omaa aikaa! Ja jos haluatte päästä helpolla joululahjojen suhteen, kuten allekirjoittanut, niin lahjakortti ei kyllä jätä ketään itsestään huolehtivaa kylmäksi. Ei ole vaikea arvata, mitä anoppi ja aika moni muukin saa tänä jouluna multa lahjaksi! 🙂

IMG_8048

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta