Herätys, maa kutsuu!

Hei ja anteeksi. Olen pidellyt hiljaiseloa tässä muutaman päivän, koska tein periaatepäätöksen pysytellä pois koneelta joulunpyhinä. Siinä onnistuinkin aika hyvin, mutta nyt halusin taas näpytellä jotain teille viikonlopun kunniaksi. Pientä videomateriaaliakin tuli tossa joulupäivän puntilta otettua!

Mä olen siis niin väsynyt tällä hetkellä, etten varmaan huomais jos mun toinen munuainen varastettais! 😀 Mä nukuin aivan HIRVEÄN huonosti (vaikka Tapaninvaionion oma pukki toi mulle uuden tyynynkin!) ja heräsin ainakin 5 kertaa yöllä. Mä heräsin joka hiton räsähdykseen ja sitten poika heräs kolmelta ja ja ja…
Mulla oli tosiaan aamulla spinning- ja kahvakuulatunti Fressillä ja kello oli soimassa 5.50. Sinänsä aamuherätykset ei ole mulle ongelma, mutta tällaisen yön jälkeen on!!! Ja mikä parasta, heräsin 6.20 tajutakseni, että mun kello ei ole soinut! Voin kertoo, että siinä ei hirveesti jääny aikaa karistella unihiekkoja silmistä, kun oli 5minuuttia aikaa keretä busiin. Mikään ei ole niin kamalaa kun tollainen shokkiherätys! Mä tarviin aamulla aikaa keittää kahvin ja lukee sähköpostit rauhassa.
Mun piti juosta bussipysäkille ja bussissa tuli niin kauheat mahakivut että mä olin varma, että tää aamiaiskakku on kuorrutettu jollain umpisuolen puhkeamisella. Olin jo heittämässä pyyhettä kehään, ettei musta ole minkään jumpan vetäjäksi, mutta pikkuhiljaa kipu onneksi spinningin aikana kaikkosi! Loppu hyvin, kaikki hyvin.

paita
Kyllä sitä taas mentiinkin!

Tällä viikolla treenejä on tullut jo ihan mukavasti, kun tossa joulunpyhinä kävin vielä tekemässä muutaman punttitreenin. Toisin kuin (Iltalehden mukaan) useat suomalaiset, en joutunut sairaalaan ahdettuani itseäni täyteen kinkusta ja vihreistä kuulista ja mun mielestä kaksi päivää noita jouluruokia on aivan riittävästi. Mun miehen perheessä on panostettu etenkin kaloihin ja ne ei ole mun mikään ykkösherkku (siis graavilohet, sillit ja MÄTI jota hurri mätti tänäkin jouluna ehkä sen puoli kiloa…). Jotta ette kuitenkaan saa sitä kuvaa, että mä elin joulun jollain kuivilla kanafileillä, niin lakritsi dumlet on ihan mun joulun lemppariherkku! 

Tässä siis tosiaan salilla kuvaamani videomatskua selkä- ja käsitreenistä. Ihan kaikkia liikkeitä en viitsinyt kuvata ja jostain syystä aina kun mä laitoin kameran päälle, niin joku hiippaili siihen taakse kuin kiusallaan… Mä olin ajatellut, että joulupäivänä ei varmaan hirveetä yleisöryntäystä ole odotettavissa, mutta yllättävän moni oli tullut sulattelemaan itseni tavoin. Oikein urheilullista toimintaa!

 

Mites teillä, kävittekö jouluna treenaamassa? Tuliko ähky? Jouduitteko osastolle?

lööppi
Tsiisus… Mikä meitä suomalaisia oikein vaivaa???

Nyt mä menen näissä aivan ihastuttavissa äitini n.10v sitten antamissa snoopy-kotihousuissa tohon sohvalle katsoon pari jaksoa Solsidania ja taidan väsätä itselleni oikein kunnon ”läskivoikkarin” mun lempileivästä eli kinuskikissan tassusta. NAM!!!!!!!!! No, ens viikolla alkaa uusi elämä……

kotihousut

fityoutoo

11 vastausta artikkeliin “Herätys, maa kutsuu!”

 1. Moi!
  Demoisitko joskus vähän noiden vetoremmien käyttöä? Millaiset on hyvät? Mitkä sulla on? Itellä aina kädet hikoo ja lipsuu, hanskat painaa jotenkin huonoon kohtaan kättä niin ettei niistäkään oo apua joten oon suunnitellut noita remmejä. Erityisesti ylätaljassa ja maastavedossa käsihiki on ongelma. Ootko sitä mieltä, että ennemmin remmit kuin magnesiumia?

  Kiva, jos ehdit vastailla!

  • Mun mielestä noi vetoremmit on aivan ykköset, ja teen niillä aina ylätaljan, maven ja liikkeet jossa on isot käsipainot. Mulla on aika pienet kädet ja ihan turhaan menee energiaa siihen puristamiseen!
   Meidän salilla ei edes saa käyttää mankkua, enkä mä muutenkaan tykkäis sitä käyttää. Mulla on ollut kahdenlaisia vetoremmejä, sekä pehmeitä nahkaisia että nyt noi kankaiset. Mä voin kuvata videon miten ne laitetaan käteen ja kiristetään! Tärkeintä on mielestäni, että niitä lenkkejä ei ole ommeltu kiinni, eli niitä saa siis kiristettyä kunnolla ja ne saa avattua ihan auki.

 2. Hei!
  Seurailen mielenkiinnolla blogiasi!
  Olen mässäillyt joulupyhät ähkyyn, enkä meinaa päästä treenin alkuun, mikä olisi neuvo muutokseen. Kaikki hehkuttaa laihdutuskuuria vuoden vaihteen jälkeen ja tiedän että moni epäonnistuu. Miten vältän tämän kohtalon?

 3. Vetoremmivideopostaus maistuisi tännekin! Mistä noita voi ostaa?

  Täällä on koko hele…. viikko sairastettu flunssaa. Alkaa olla paikat kipeänä pelkästä lepäämisestä. Toki flunssassa pitääkin levätä ja sairastaa KOTONA. Mää niin vihaan ihmisiä, jotka kulkevat joka paikassa räkäisenä ja yskivänä, samalla tautia levittäen. Joo, ymmärrän että ruokakaupassa on käytävä.. mutta tarkoitankin muuta elämää. Kyläillään, mennään töihin totaali räkäisenä sekä kuumeisena yms. Niin ja kahvipöydässä parhaimmat kertovat, että meillä oli joku kumma vatsatauti VASTA.. Vielä viime yönä Pertti joutui käymään wc:ssä monta kertaa. Voi ***tana. Mikä kumma siinä on, ettei sairaana ja sen jälkeen voida pitää paria oireetonta päivää kotona.

  Hups, lähtipä mulla tarina rönsyileen 🙂 Mutta tänään näin. Hyvää viikonloppua sinne!

  • Itseasiassa mun äiti sai sen oksennustaudin varmaan joltain asiakkaaltaan, joka oli tullut kipeenä hierontaan… Et siinä sitten koko joulu olis menny oksentaessa, jos oltais muksun kanssa myös sairastuttu! Että enpä vois olla enempää samaa mieltä!
   Mulla taitaa olla nämä vetoremmit ja ovat tosi hyvät! Tilasin siis omani fitnesstukusta!
   http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/classic-lift-strap

 4. Noniin, täällä lähtee vetoremmit tilaukseen!

  Niin, miltähän se olisi äitisi asiakkaasta mahtanut tuntua, jos äitisi olisi nenä valuen ja yskivänä tehnyt hieronnan?!?
  Nykyaikana ei jakseta ajatella omaa mukavuusaluetta pidemmälle, siihen tulokseen olen tullut.. Niin syvältä!
  Minä ruukaankin kiittää aina tuhannesti, jos kampaaja/kosmetologi soittaa ja joutuu perumaan aikani siksi, että on sairaana. Minä en nimittäin missää tapauksessa halua hoitoon ihmiselle joka on sairaana! !

  Kiitti hyvästä blogistasi! Sun ulosanti on jotenkin niin hyvää, taidanpa tunnistaa itsestäni samoja piirteitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta