Herkullinen viikko!

Otsikko on kyllä harhaanjohtava…viikonlopusta on kyllä tulossa todella herkullinen, mutta viikolla on tämän herkkuperseen paras kieltäytyä kaikista houkutuksista! 
Viikonlopusta on nimittäin tulossa yhtä juhlaa, mutta sitä ennen pitäisi selviytyä viidestä työntäyteisestä päivästä.

Tänä aamuna kello soitti sulosäveltään hiukan yli kuusi ja siinä muutaman epätoivon huokauksen jälkeen potkin itseni ylös sängystä. Meillä on vapaaehtoiset koirien aamu-ulkoiluttajat aika vähissä, joten pikaisen aamiaisen jälkeen oli vuorossa vajaan tunnin happihyppelyä!
Mähän olen päätoimisesti (ainakin paperilla) opiskelija ja tänäänkin aamupäivä meni koulussa aiheella ”rörlighetsmätningar och kråppshålning”. Kielitaidottomat itseni mukaanlukien, voivat nyt kaivaa sanakirjat esille :).
Niinkuin tänä syksynä lähes joka arki-ilta, suuntasin koulun jälkeen töihin. Luvassa oli kiireinen ilta ja olin unohtanut kaikessa hötäkässä eväätkin kotiin… Juuri ennen lähtöä astuin nimittin vahingossa pienemmän koiramme tassulle ja mulla meni tietenkin pasmat totaalisesti sekaisin, kun koko bussimatkan töihin ja vielä töissäkin mietin, että kuinkahan sen kävi ja vihaako se nyt mua. Eipä ollut kaukana, etten bussissa ruvennut itkua vääntämään, kun mietin sen lohdutonta kiljaisua kun se ihminen, johon se eniten maailmassa luottaa, vahingoittaa sitä… Okei, onkohan mulla ihan kaikki kynät taas penaalissa ja silleen. Tuskinpa.
Laitetaan tämän raskauden piikkiin. Kai tässä hötäkässä lähtee viimeinenkin järki.

Omassa työssäni on eräs todella hieno elementti. Saan nimittäin päivittäin tavata todella erilaisia ihmisiä! On pitkää, pätkää, laihaa lihavaa, konttorirottaa, uraohjusta ja it-nörttiä. Nörtit ovat toisaalta muutenkin lähellä sydäntäni <3.
Onneksi siis monen tunnin työrupeaman jaksaa vielä koulun päälle, kun saa kohdata kaikenlaista tallaajaa!

Repesin. Anteeksi rakas.


Vanhassa ammatissani asiakkaat olivat yleensä enemmän tai vähemmän humalassa, joten on myös ihan piristävää, että asiakkaani ovat selvinpäin :D. En voi kuitenkaan kieltää, etteikö päivän jälkeen ole takki aika tyhjä, kun on tällä pötsillä painanut menemään paikasta toiseen ja antanut sielustaan jokaiselle asiakkaalle pienen palasen. Ryhmäliikunta on tietenkin fyysisempää, joten rasittavuus on erilaista.
Pikku-hurri on myös kova poika liikkumaan ja välillä sisäelimeni vaihtavat varmaan paikkaa, kun tyyppi laittaa jalalla koreasti!

Pankkineidistä kondiittoriksi..vai miten se meni…

Loppuviikosta on tosiaan kolmet juhlat luvassa… Ensin pikkujoulut perhepiirissä, sitten yhden kolme wee-synttärit….Eikä todellakaan vähäisimpänä mun omat babyshowerit sunnuntaina!! Mua jännittää todella paljon, koska pidän kontrolloinnista ja näiden juhlien osalta mä oon ihan out of control :D. Mähän haluaisin järjestää  varmaan omat polttarinikin, joten ei ole ihan helppo odotella kotona kun ei saa mitään edes siivota taikka edes vähän leipoa…Mä en varmaan nuku edellisenä yönä! Saan kuulemma pitää halutessani yhden ohjelmanumeron, eli mammajumppaa stripparin ja ennustajaeukon välissä!
Pitäkääkin huoli että se strippari sitten tulee kans paikalle, eikä missään väsyneessä poliisiasussa…


Viikonloppuna kun on siis luvassa varmaan jotain muuta kuin rahkaa ja ananasta ruokaympyrässä, niin viikolla on parempi pitää piparit purkissa. Niinkuin itseasiassa aina olisi järkevää toimia. Viikolla tapahtuva herkuttelu minimiin, niin viikonloppuna voi hieman höllätä. Mutta ei nyt sentään kolmena päivänä! Tämä on poikkeus!
Multa kysyttiin, josko voisin laittaa esille joskus päivän syömisiä, joten lätkäisen tähän tämän päivän syömiset. Ei sitten toimi minään kunnon esimerkkinä ”täydellisesti kootusta ruokavaliosta” että älkää ottako mallia.

Aamupala klo.6:30 : Pari palaa jälkiuunileipää, kolme siivua 17% oltermannia, 6 siivua kinkkua ja oivariinia. Kevyt Kalinkajugurtti ja teetä. (Nomaalisti syön aina puuroa, mutta aamuina jolloin on liian kiire vetäsen muutaman voikkoleivän)

Lounas koulussa klo.11:15 : 1½ keskikokoista perunaa, jauhelihakastiketta, vihreää salaattia, porkkanaraastetta ja sekaleipäviipale oivariinilla. (Äh, leipää taas. Äh. Olin muuten TODELLA nälkäinen ja revin jo hiuksia päästäni…)

Välipala töissä palaverissa klo.15:00 : Mandariini, teetä, elovena-välipalakeksi ja puolikas recovery-patukka (Eväät kotona, voihan vehje! Taas todella nälkäinen…)

Välipala bussissa klo.20:30 : Valio Profeel proteiinijuoma (ylläri, olin todella nälkäinen. No, olen sitä lähes aina)

Illallinen kotona 21:30 : Katrin keittiöstä tosinaisen överisalaatti, eli runsaalla salaattipedillä kanan pintamarinoitu rintafilee, kaksi kananmunaa keitettynä, kurkkua, tomaattia, punasipulia, fetajuustoa öljyssä, kuivattu viikuna ja pannulla paahdettuja cashew-pähkinöitä. (Arvatkaa olinko taas nälkäinen ja arvatkaas oliko HYVÄÄ!!! Ja mikä aika tämä on muka syödä illallinen??)

ON se kaunis…ON se upee!


Roheiinia!


No, kuten huomaatte niin ”practise what you preach” ei ihan aina toteudu mun elämässä. Ainakaan tällä hetkellä. Muutenkin juttu menee taas ihan asian vierestä.
Suosittelen siis lukemaan vähän vakavammin otettavia fitness-blogeja :D. 

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Herkullinen viikko!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta