Hermot koetuksella!

Tämä päivä ei ansaitse kyllä kovin hyvää arvosanaa. Yleinen tunnelmanlatistaja on tietenkin tuo sade, joka huuhtoo mukanaan ne vähätkin lumet, jota täällä etelä-suomessa oli… Koulussa sitten tajusin, että multa on jäänyt yksi koulutyö tekemättä ja tämä kaikki luultavasti sen takia, että haaviin jää ruotsinkielen kuullunymmärtämisestä ehkä 70%…muu 30% jääkin sitten täysin arvailujen varaan ja saattaa siinä mennä sitten joku tärkeä informaatio ohi.. Hupsistakeikkaa!
Sain myös tietää eilen, että en ollutkaan ilmoittautunut anatomian uusintakokeeseen, jonka piti olla huomenna. No, väliäkö sillä, koska luulin koko kokeen alun perin olevan vasta ensi viikolla.. Annan kyllä omallekkin toiminnalle todella surkeat arvosanat. Oikein hävettää…
Kaiken kruunasi pieni tiukkasanainen keskustelu naapurimme kanssa. Pentukoiramme maha on ollu kuralla muutaman päivän ja jotenkin ihmeellisesti se oli päässyt löräyttämään heidän ovensa viereen pienen kasan! Tämän on ollut pakko tapahtua yöllä, jolloin se vinkui ulos… No, pyytelin kovasti rouvalta anteeksi tapahtunutta ja lupasin siivota jäljet, mitä muutakaan voin siinä tilanteessa tehdä? No naapurin äijäpä onkin pikkusen kovempi luu ja otti oikein valokuvan todisteeksi!! Niin mihin? Jaa siltävaralta että asia menee oikeuteen???

Onneksi jokaisessa päivässä on myös hyvää ja vähintään siis se että on ylipäätään elossa. No on tässä päivässä muutakin hyvää, kuten se, että kävin taas joogailemassa itselleni mielenrauhaa. Joogasta on tullut yksi mun suosikkilajeja punttailun lisäksi ja taidan pitää tosta normaalilämpöisestä joogasta jopa enemmän kuin hot-versiosta! Laura Kuutti, joka Fix-kuntokeskuksilla ohjaa on todella hyvä ja rauhallinen ohjaaja. Hän on tulossa ohjaamaan myös 21.1 järjestettävään I <3 aerobic-tapahtumaan Mäkelänrinteeseen ja jos yhtään ryhmäliikunta kiinnostaa, niin voin todella suositella tuota tapahtumaa! Hinta on jopa todella edullinen, 25€ ja sillä saa veivata koko päivän, sekä hinta sisältää myös tuotekassin. Vertauksen vuoksi, Nike Convention-ryhmäliikuntatapahtuma viime vuonna (2päivää) 208€!
Tietoa tapahtumasta löytyy osoitteesta http://www.urheiluhallit.fi/uutisarkisto/i-love-aerobic-tapahtuma-makelanrinteessa.html
Painonpudotuksesta muutenki kiinnostuneille tiedoksi, että ilmainen Go Fat Go-haaste alkaa taas 16.1 Fitfarmin sivuilla. Olen tutustunut ruokavalioon aiemmin ja voin vakuuttaa, ettei kyseessä ole mikään lentoemo-, sairaala- tai syö kaksi rusinaa päivässä dieetti, vaan ihan kunnon ruokaa syödään. Hiukan huvittuneena kuuntelin tänään salilla muutaman nuoren naisen keskustelua. Se meni osapuilleen näin:
-Mä oon ajatellu nyt laihduttaa muutaman kilon.
-NO MISTÄ SÄKIN MUKAAN MITÄÄN LAIHDUTAT??? (klassinen puolihuutoa oleva vastaus)
-No ne muutama kilo mitä tuli jouluna…Tää on sellanen et siinä saa ihan syödä. Se on netissä ja mun kaveri laihtu sillä 18 kiloa.
-Ai vuodessa?
-No eikun parissa kuukaudessa!
-Joo se on varmaan se Jutta-juttu. Siinä ei oo muuta kun joitain rahkaa ja kalkkunaleikettä. Yäk!
No, dieetissä on kyllä paljon kaikkea muutakin…Aika pitkälti tätä ns. body-safkaa siinä on, mutta tuossa dieetissä syödään, toisin kuin jossain aivan älyttömässä lentoemäntä-nälkäkuurissa (joo kokeiltu on!)

Tänään sain myös opastaa erään ystäväni raudannostelun ihmeelliseen maailmaan :). Saan itsekkin niin paljon motivaatiota, kun voi auttaa muitakin innostumaan itselle tärkeästä asiasta! Ei kyseessä ole mikään pelkkä hauiksen kasvatus, vaan se, miten hyvän olon treenaamisesta ja itsensä haastamisesta saa! Palkinto siitä on positiivinen fiilis ja energia, josta ammentaa kaikkiin muihin juttuihin arjessa.
Itselläni on huomenna kilo jännäkakkaa housussa. Mulla on treenit nimittäin oman valmentajani kanssa, ja olen kuullut huhuja, että kyyti on kohtuu kylmää niissä bileissä. Treenivuorossa on vielä jalat ja ihmettelen, jos kävelen omin avuin huomenna Mayor’ssilta pois. Onneksi mulla on kahden päivän lepo alla ja henkinen valmistutuminen käynnissä. Illalla lausun vielä rukouksen ja aamulla syön valmiiksi paketillisen buranaa.
Minua ohjeistettiin tänään seuraavanlaisella sähköpostilla: ” Get ready for pain!”.

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta