Hillitse himosi, hallitse halusi!

6 weeks out!!  Nyt voidaan siis sanoa, että 1/3 tästä dieettirupeamasta jo takana päin!
Jännä homma, että aluksi 18 viikkoa tuntui niin karmean pitkältä ajalta, mutta nyt tuntuu että eipä haittaisi vaikka aika kuluisi vähän hitaammin…Noh, edelleen on helppoa, mitä nyt välillä vähän tympii sama meny joka päivä, mutta muuten en valita. Hiukan ihmettelen painon olematonta muutosta, mutta sain tänään käskyn valmentajaltani olemaan ressaamatta. Tiesittekö muuten, että stressi nimenomaan nostaa painoa? Siksi dieetilläkin kehitys voi hidastua ihan turhasta ahdistumisesta. Ah, niin helppoa meille naisille olla ahdistumatta!

Päivän sana on muuten itsehillintä! Olen oikeasti aikamoinen herkkuperse ja jos kuuluisin siihen onnelliseen ihmistyyppiin, joka voi surutta lappaa roskaa naamaansa lihomatta, niin varmaan tekisinkin niin! Erityisesti rakastan makeaa; Keksejä, munkkeja, suklaata ja LETTUJA! Aika yllättäen tämä keksiselibaatti onkin ollut kohtuullisen helppoa! Herkkujen suhteen (ainakin mulla) nimittäin tapahtuu niin, että jos niitä syö lähes joka päivä, niin ne kokevat inflaation. Niistä ei ole sitä vähääkään iloa ja yleensä niistä seuraa vain morkkis ja vitutus. Kuinka usein esim. elokuvissa ostat kauhean pussin karkkia (+se pakollinen megacombo) ja vedät kaiken naamariin, huomaamatta! Lupaan ja vannon teille, että kun pääsen sen jo etukäteen valitsemani keksipaketin kimppuun, niin aijon nauttia joka ikisestä murusesta hyvin hartaasti. Ehkä jopa suoritan jonkinlaisen uskonnollisen seremonian paperin rapistessa…
Ihan hindumunkin mielenhallintaan ei mullakaan ole kuitenkaan rahkeita. Naurattaa oikein joidenkin jeesustelijoiden kommentit… ”Mä vaan laitan suuhuni tomaatin ja kuvittelen että mun suu on täynnä suklaata”. Joopa joo!! Ei se nyt ihan ainakaan mulla toimi niin… Tässä kuitenkin muutama hyvä kikka pahimman pimahtamisen torjumiseksi:
1.Laatupakarin maissinaksut! Rasvaa 2% ja yks naksu painaa alle gramman, joten laskekaa siitä! Ja tiedän, ei tämä nyt mitään ole verrattuna oikeisiin juustonaksuihin, mutta riittää täyttämään tyhjän aukon sielussani.


2.Läkerolin sokerittomat pastillit. Koko rasiassa on vain 28 kaloria, joten jos yhden tai kaksi pastillia ottaa, niin siihen ei kyllä tämä dieetti kaadu!
 3.Rusina! Tämä rusina on tuttu jo aiemmin mainitsemastani ”syö kaksi rusinaa päivässä”-dieetistä! Minun dieettini eroaa kuitenkin edellämainitusta niin, että minun dieetissäni rusinoita syödään vain yksi! (Tässä kohtaa on muuten pakko myöntää että nauroin vähän omalle vitsilleni…aika noloa…)

Sain tässä yhtenä päivänä viestin hyvältä kaveriltani; ”Nähtäiskö joku päivä, mennään vaikka vedelle”. Tämä on ehkä houkuttelevin tarjous pitkään aikaan! Koko elämäni menee tällä hetkellä suunnilleen tämän projektin ehdoilla ja niin näköjään myös kaverini :D. Aamulla mietin ensimäiseksi mitä syön ja missä syön ja monelta syön. Tilasinkin elämääni helpottamaan oikein über makean kylmälaukun! Lupaan että esittelen sen teille heti kun ne saksanmaalta mulle sen lähettää…Lähinnä ongelmia tuottaa maitotaloustuotteiden, riisin ja lihan säilyminen…Vaikka mummo ennenvanhaan joi maitoa vaikka siinä muutama sattuma joukossa olikin, niin minä olen kyllä pyrkinyt syömään hiukan tarkemmin. Odotan siis kuumeisesti, kun tuo kaikkien kylmälaukkujen mercedes saapuu luokseni! Siinä on kaikkia ihania pieniä lokeroitakin, ai että!!

Sen verran treeneistä, että jalkani ovat edelleenkin hyvin kipeät. Oikeastaan eilen oli pahin päivä…Ja äsken kun tein takareisiä makuulta, niin oikein sattu mennä siihen lavetin päälle makaamaan! Eilen kävin taas vaihtelun vuoksi naisten salilla ystäväni kanssa, jossa järjestin meille taas pientä kivaa puuhastelua. Siellä ne nelikymppiset perheenäidit katteli vähän pitkillä, kun me kaksistaan ähellettiin, siis en pelkästään minä tällä kertaa! Taisinkin mainita jo, mutta harvinaisen köyhä varustelu tuolla salilla. Siellä ei kukaan raaka bodari kauaa persettään kuluttaisi…Käsipainojakin on varmaan vaan kymmeneen kiloon asti! 😀
Tänään tein etureidet ja voima on selvästi kasvanut jaloissa. No, toisaalta ne mun lähtöpainot onkin olleet ihan hävettävän huonot. Saattaa hetkonen mennä, ennen kuin näillä kintuilla kyykätään sata kiloo. Mutta tärkeää on tietenkin kehittyä, eikä verrata vain itseään muihin. Olen myös oppinut pitämään jalkojen treenaamisesta!
Nyt onkin taas aika painua petiin. Aamulla taas ah niin kauan odotettu kohtaaminen juoksumaton kanssa. Meillä on nykyään todella läheiset välit. <3

fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Hillitse himosi, hallitse halusi!”

  1. Katri, katsos meidän salilla ne mammat käykin vain heiluttelemassa niitä painoja ja siinä samalla vähän selaillaan seiskasta viimeisimmät juorut… ;-D Mammat sai tosiaankin vastinetta eilen rahoilleen; yksi blondi voihkii kuin olisi juuri tulossa ja toinen kiroaa huulten välistä, kun se rauta ei vaan nouse ylös… Voi sääli (?), kun meillä ei ole miehiä, ne olis saattaneet ehkä jopa maksaa extraa eilisestä showsta. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta