Hjelp – hakusessa mm. taskullinen treenipaita ja sporttimalliset imetysliivit!

Nyt kun treenin makuun on päästy kunnolla, niin myös vaatevarasto kaipaa hieman uusimista. Täytyy myös laittaa pikapuoliin blogikirppistä pystyyn, koska mun on pakko saada tilaa uusille treenivaatteille ja turhaan hyvää kamaa kaapissa seisottaa. Lisäksi esimerkiksi muutamat lempihousuni on jo niin kulahtaneet, että ne joutavat enää spr:n konttiin! Ehjää vaatetta kun ei viitsi heittää roskikseenkaan…
Mulla on sellainen ”ongelma”, että kun ihastun johonkin vaatteeseen, niin pidän sitä kunnes se on suunnilleen puhkikulunut, enkä raaski luopua siitä!
Nyt kuitenkin toivoisin teiltä lukijani vinkkejä muutaman vaatteen löytämiseksi!070116_2 (1 of 1)

Ihan ensimäisenä mulla on tilausta täydellisen mallisille tuulihousuille! Siis sellaisille mustille perushousuille, joissa on joustava nauhallinen vyötärö, taskut ja hyvännäköinen takapuoli 😀 ! Mulla oli joskus muistaakseni Casall-merkkiset tämäntyyppiset ”perushousut”, jotka oli aivan loistavat… Kunnes niihin tuli reikä! Myös Davidilla on samantyylisiä ja olenkin menossa ensi viikolla Davidin ystiksiin, joten katsotaan löytyisikö sieltä jotain mielenkiintoista.
Mullahan on tällaiset töppöjalat, eli lyhyet jalat ja pitkä selkä. Liian pussittavat housut lyhentävät jalkojan entisestään, joten lahkeet eivät saa olla liian leveätkään! Housujen mallilla on siis todellakin merkitystä!

casallhousut
Jotain tämän tyyppisiä housuja olen vailla! Molemmat housut Casall-merkkiset. 1. housut TÄÄLLÄ* ja 2. housut TÄÄLLÄ*

Toiseen tarpeeseen törmäsin eilen lähtiessäni salille. Nimittäin kaipaisin pitkähihaista paitaa TASKULLA! Mistä sellaisia saa???
Siis sellaisia pitkähihaisia treenipaitoja vetoketjualla tai ilman, joissa on iPodin mentävä tasku! Mä kuuntelen aina salilla musaa iPodista ja laite on inhottava viritellä urkkaliiveihin ja jos sen laittaa trikoiden ns.avaintaskuun, niin se painaa nivusia. Muutenkin tulin tulokseen, että niin kauan kuin olen tällainen ”hinkkimama”, niin esiinnyn mieluummin salilla jossain säädyllisessä t-paidassa tai pitkähihaisessa, kuin teen reidenkoukistuksia maaten tissit koko kansan nähtävillä 😀 … Mulla ei ole mitään haluja kerätä ylimääräistä huomiota.

 

paidat
Kaikki paidat ihan täydellisiä JOS niissä olisi tasku! 1. paita Nike TÄÄLLÄ* 2. paita Röhnich TÄÄLLÄ* 3.paita Under Armour TÄÄLLÄ*

Kolmas tarve ilmeni päiväkäyttöön tuleville legginseille, joiden päälle voi vaikka näin pakkasilla sujauttaa helposti mun aistikkaat toppahousut. Kävinkin Zalandosta jo tilaamassa muutamat ja katsotaan onko ne sopivat (en ole ihan varma olenko kokoa S vai M, eli katsotaan lähteekö palautukseen). Haluaisin nimenomaan vähän jämäkämpää matskua olevat, enkä sellaiset joista näkyy heti takamus läpi pyllistäessä. Tai joissa on heti haaroissa reikä. Sen lisäksi esimerkiksi pitkän collegepaidan kanssa paksummilla leggareille kehtaa lähteä jopa ihmisten ilmoille! Treenitrikoita mulla kyllä riittää.

Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä on imetysliivit, joista kaipaan etenkin treenitoppimallista versiota. Suomen nettikaupoissa tuntuu olevan huono valikoima sporttimallisista imetysliiveistä joten joudun luultavasti turvautumaan ulkomaisiin nettikauppoihin tässä asiassa. Buu.
Bebesissä näytti olevan yksi malli, mutta mietin onkohan se tarpeeksi tukeva malli…? Onko kellään tätä liiviä? Myös vauvapisteestä löysin tällaiset Carriwell-liivit, joissa niissäkin mietityttää, onko liivien kangas liian heppoista. Ja kuvassa liivien kuppiosa näyttää jotenkin omituiselta…? Eniten mieleeni liiveistä olivat nämä jotka ovat Jubralee-merkkiset, mutta niitä saa vain ulkomaisista nettikaupoista. Onko kukaan tilannut täältä HerRoom-verkkokaupasta ikinä mitään??
Imettäessä on kaikista helpoin käyttää koko ajan imetysliivejä eli sellaisia, joissa on klipsi olkaimen ala-osassa. Mulla on tällä hetkellä kolmet imetysliivit (Anita-merkkiset), joissa kahdessa on kaarituet ja yksissä ei. Kaarituelliset ovat välillä jotenkin hankalat, kun tuntuu, että ne tukkivat maitotiehyet… Ja kaarituettomat eivät sitten taas tarjoa mielestäni tarpeeksi tukea näille megahinkeille. Jos teillä on hyviä kokemuksia ulkomaisista nettikaupoista, joista löytää treenitoppimallisia imetysliivejä, niin kuulen mielelläni! Näille on nyt tarvetta juuri nyt heti!

Eli vinkkejä satelemaan – nyt täytyy saada treenivaatteet ajan tasalle!

fityoutoo

25 vastausta artikkeliin “Hjelp – hakusessa mm. taskullinen treenipaita ja sporttimalliset imetysliivit!”

 1. Pyöräilypaidoissa on yleensä aina jossain kohtaa tasku, kannattaa vilkuilla niitä. Huono puoli on että se on yleensä selässä ja selinmakuulla painaa ilkeästi.

  • No joo, se on vähän hankala taskunpaikka… Myös volan säätäminen on hankalaa selkäpuolelta…

 2. Käy katsomassa Ommellisen verkkokaupasta legginsejä,voisin ajatella,että kuosit miellyttää sinua,army-kuosi ainakin.

  • Mun kaveri osti juurikin Kampin Bebesistä toppimalliset imetysliivit, mutta mielestäni vaikuttivat aika ohuilta ja heppoisilta… ehkä sopii sellaisille, joilla A tai B kuppi…

  • En nopealla vilkaisulla löytänyt heidänkään paidoistaan taskua 🙁 … Muuten kyllä heidän vaatteet on tosi ihania, ei siinä!

  • Lorna Jane mallistoon tulee uutuuksia joka kuukausi. Olen kyllä nähnyt heillä joskus taskullisia treenipaitoja. Itselläni hihaton huppari Lornalta, jossa edessä kunnon kengurutasku vetoketjulla. Kankaan täytyy olla tietysti napakkaa, että tasku kannattaa siihen tehdä. Avaimet jo painavat sen verran, että vaate roikkuu päältä. Soc:ilta löytyy juoksupaidoista (paksummista, fleese kankaalla) tasku. Sisätreeniin tosin liian kuuma. Soc:ilta löytyy myös treenitakki, joka on miellyttävää kangasta.

   Kannatan laatuun panostamista. Prisman 19,90€ paita voi olla halpa, mutta kuka ja missä se on tehty on sitten eri asia. Kestääkö kangas kuinka pitkään, vai lentääkö toppi roskiin, kun hien haju ei enää puhdistukkaan tai kangas rispaantuu. Toki Nike:ltäkin löytyy huonolaatuisia treenitoppeja, jotka jo muutamassa pesussa nukkaantuu, vaikka kuinka pesisi ohjeen mukaan. Hinta topeissa onkin samainen 19,90€, joten kankaan laatu ei voi olla hyvää. Tai sitten tuotteen valmistuksessa ei toimi ihan kaikki…

   Lorna Janen vaatteet ovat erittäin laadukkaita, eikä mene pesussa miksikään. Jo toppejen kankaasta huomaa, että se on laadukasta, vahvempaa kangasta. Hengittää ja pysyy päällä. Ostin joskus 15 vuotta sitten Reebokin trikoot, jotka olivat silloin kalliit, mutta lentivät roskiin vasta pari vuotta sitten. Niihin ei jäänyt hienhaju, eikä kangas hajonnut. Roskiin lähtivät, koska venyvyys kankaassa ei riittänyt enää aikuisen kokoiselle. 😉

   Muutama genre mistä voisi löytyy paitoja on retkeily, trail running ja hiihto. 🙂

  • Mulle on aivan sama, onko paita joku huippubrändi vai Halpa-Hallista, jos se vain istuu hyvin ja siinä on tasku! Itseasiassa kävin joulun alla prismassa ja katsoin, että tuolla merkillä oli tosi kivan näköisiä paitoja – kiitos muistutuksesta!

 3. Casallin housut löytyy ainakin XXL:stä, ja hintakin on huomattavasti edulmisempi kuin muualla! 🙂 Muistaakseni maksoin omistani 59e.

 4. Nuo Casallin housut on ihan parhaat (vasemmanpuoleiset). XXL:ssä ne tosiaan maksaa 59,90, ostin viime kesänä. Suosittelen!

  • Ja meillä on vielä XXXL aika lähellä, täytyypä piipahtaa siellä lähipäivinä jos ehtii! Casallilla on kyllä ihan laadukkaita vaatteita, nekin housut piti muotonsa hyvin kunnes tosiaan rikoin ne vahingossa…

  • Mulla on ollut myös monta vuotta käytössä nuo Casallin vasemmanpuoleiset housut. Niissähän on muuten myös takuuta, oisko jopa pari vuotta, sillä materiaalilla. Ihan mahtavat housut! Casallilla on myös toiset samantapaiset, mutta niissä on erilainen vyötärö ja leveämmät lahkeet kiristysnauhoilla. Ihan kivat nekin, mutta ensin mainitsemani ovat lyhytjalkaiselle (minäkin) mukavammat!:D

  • Ymmärtääkseni niillä ei ole ollenkaan kauppaa, vaan toimii vaan netissä.. Mutta tiedän että toimittavat nykyään myös Suomeen.

 5. 3 lasta imettäneenä ja kaikenmallisia liivejä käyttäneenä mielestäni Bravadon liivit on ihan parhaat. Tukevat,ilman kaaritukea.

 6. Nuo vasemman puoleiset casallin housut on ihan ykköset! <3 Pitkään ihailin niitä vain ystäväni yllä kunnes viimein ostin itsellenikin ja voi että, ei ole näiden voittaneita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta