Huippumalli haussa!

..Mutta kun eivät löytäneet, niin pyysivät sitten mua 😀 !

kauneusjaterveys6 (1 of 1)

Olin tänään A-Lehdillä Kulosaaressa Kauneus ja Terveys -lehden kuvauksissa! Otettiin kuvia muutamaan eri juttuun, joista eka ilmestyy maaliskuun numerossa ja seuraava huhtikuun lehdessä!
Saattaa jonkun mielestä kuulostaa vähän turhamaiselta, mutta yksi mun vuoden 2015 tavotteista (ammatillisessa mielessä) oli päästä lehtijuttuun mukaan ja siis nimenomaan johonkin ns. isoon lehteen! Ja tänään se tavoite toteutui – vaikka toki vähän vahingossa! Juttua ei tosin tehty minusta, vaan olin vain mallina. Mutta sekin oli hieno kokemus ja kuvista tuli (vaikka itse sanonkin) todella hienoja, josta kiittäminen on myös kuvaajaa! Kuvaajana toimi myös FitFashionin kamppiksen kuvannut Joonas Vuorinen. Todella rento ja mukava tyyppi, jonka edessä oli ihan luonnollista hypähdellä! Kyseessä oli siis treenijuttuihin kuvat, sekä muutama video! Jotenkin mulla vahvistuu vaan se fiilis, että kannattaa oikeasti tavoitella JUST niitä asioita, jotka tuntuu itselle tärkeitä! Älä koskaan mieti, onko joku unelma tai tavoite jonkun muun mielestä hölmö tai turha. Jos se on sinulle tärkeä juttu, niin se riittää! Go for it!

kauneusjaterveys2 (1 of 1)

Yllättävän rankkaa se on… NImittäin urheilla ja näyttää samalla kauniilta 😀 ! Harvoin ihan noin pyntättynä salilla tulee pyörittyä (paitsi toki tänään kuvausten jälkeen töissä) ja kuvausten aikana piti koittaa puuteroida naamaa etenkin toisessa, vauhdikkaassa setissä, ettei kiillä ihan joulukinkun lailla…. Onneksi oman liikunnallisen taustani ansiosta liikkeet olivat melko iisejä, eli ei tarvinnut lankuttaa ihan minuttitolkulla! Silti syke kävi välillä aika korkealla!

kauneusjaterveys5 (1 of 1)kauneusjaterveys1 (1 of 1)Kiitokset lähtee tietysti ekana toimittaja Jenny Belitz-Henrikssonille, joka alunperin pyysi mua Kauneus ja Terveys -lehteen kuvattavaksi! Naamani ja tukkani fiksaamisesta ISO kiitos Reija Ihatsu Hiushuone Dandysta*, sekä ripsistä ja kynsistä Kauneuden Aika* ja Hilma Reittola! Olette tytöt ihan huikeita ammattilaisia!
Hilmalta saa muuten blogini lukijat 15% alennusta jos vaan muistatte mainita, että bongasitte hänet tästä blogista 😉 ! Ihan pikku vinkkinä, että edellisen kerran kun laitatin Hilmalla ripsipidennykset, niin ne pysyivät mulla 2kk! Hilma onkin ihan ripsivelhojen nro 1!
Lisää kauneusjuttuja on vielä tulossa piakkoin blogissa…

Vielä loppuun pahoittelen, että blogi on taas ollut muutaman päivän hiljaiselossa… Mulla on tässä pari sellaista viikkoa peräkkäin, että huhhelihuijaa! Aloitan huomenna First Beat-hyvinvointianalyysin, jolla mittaan mm.palautumistani (laite tulee myöhemmin asiakkailleni käyttöön). Pelottaa vähän jo nyt, että siellä on kaikki palautusmistilastot punaisella… 😀
Ihan huippuja juttuja kuitenkin tulossa loppuviikosta, mm.toiset kuvaukset ja lauantaina Tampere Workout (jonne BTW arvonnan voittajat ovat saaneet jo lippunsa!). Huomenna herätys 05.30 ja kohti Mansea!
Energistä loppuviikkoa kaikille ja etenkin mun Stoppi Sokerikoukulle -valmennukseen osallistuville!

kauneusjaterveys3 (1 of 1)
Follow you dream. Niinpä!
fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Huippumalli haussa!”

  1. Mahtavaa! On aina todella inspiroivaa nähdä miten ihmiset pääsevät toteuttamaan unelmiaan, pieniä ja suuria 🙂 Samalla rohkaistuu itsekin uskomaan omiinsa enemmän. Olen huomannut sen itsekin, että yllättävän monet unelmat käyvät toteen, jos niihin oikeasti uskoo. Pitää vaan päästä eroon ajattelusta ”kyllä muut, mutten minä…” 🙂 Onnee vielä!

  2. Mun mies testasi First Beatiä ja oli kyllä tosi mielenkiintoinen:)
    Näki kyllä hyvin unenlaatua, palautumista ym. Sitä voi luulla olevansa palautunut mutta ylläriä saattaa tulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta