No hulluhan se miekii oon!

Myöhäistä lauantai-iltaa! Nyt olis pätevälle keittiöpsykologille hommia!

Meillä kaikilla on omat pakkomielteet ja mulla se on pyykkien lajittelu! Kai tässäkin on kyseessä joku vallantunteen säilyttäminen tai oman elämän kontrollointi. Jos luulet olleesi edellisessä elämässä ihmismielen ymmärtäjä, niin tässä on syväluotaavan analyysin paikka! Ongelmallisen tästä pakkomielteestä tekee se, että usein mulla on niin suuri tarve hallita kaaosta, että aiheutan lopulta vain lisää kaaosta! En vaan VOI laittaa niitä vaatteita esim. satunnaisessa järjestyksessä pyykkinarulle, vaan mulla on tietty järjestys. Ja tapa millä vaatteet ripustan kuivumaan. Ja suunta josta alan täyttää telinettä.
Ongelmia aiheuttaa myös se, että mieheni käyttää pelkästään mustia ns. perus-sukkia, jotka kauempaa katsottuna näyttävät kaikki samanlaisilta! Totuus on kuitenkin se, että tarkasti katsottuna sukat ovat hyvinkin erilaisia! Varren resori voi olla leveä tai kapea, tai sukan materiaali jäykkää tai pehmeää. Pesen kerrallaan yleensä lähes 50 mustaa sukkaa ja ahdistuksen määrä on joka kerta valtava, kun rupean etsimään niille pareja. Ei sillä, että kukaan edes huomaisi jos löysäresorinen ja tiukkaresorinen sukka sattuisivat pariksi. Vähiten mieheni. Mutta onhan se herranjumala tärkeää, että oikea pari löytää toisensa! 

Siitä muutamat pyykit viikattuna kaappiin...Siinähän mulla meneekin koko viikonloppu!
Siitä muutamat pyykit viikattuna kaappiin…Siinähän mulla meneekin koko viikonloppu!

Toinen asia, johon minulla on neuroosi ovat koirankarvat. Inhoan niitä ja juuri sen takia koira onkin meille lemmikkivalinta numero yksi! Koiriemme karva on lyhyttä ja mustaa ”tikkua” eikä varmasti ollenkaan niin ärsyttävää kuin esimerkiksi pitkä ja kihara haituva (meidän hurtilla ei ole edes aluskarvaa). Silti karvoja eksyy  ties minne! Niitä on pakasterasioissa, lakanoissa (vaikka koiramme eivät ainakaan teoriassa saa tulla koskaan sänkyyn) ja toki myös lapsemme suolistossa. Tämä kotiäitiys on tehnyt tosin sen, että mulla ei ole entiseen tapaan enää aikaa stressata joka ikisestä irtokarvasta lattialla. Ja vaaleaa lattiaa vasten ne vielä näkyvät oikein hyvin! Silti ulkolutan imuria yksinoikeudella.
Muuten varma tapa ärsyttää miestä on pyytää tätä tekemään jotakin ja käydä miehen jälkeen tekemässä sama asia ”oikella tavalla”. Koska eihän se nyt ollut oikein! Korjaus: Se ei ollut niinkuin minä sen aina teen.

minä&ben

En tiedä voidaanko olla enää kauempana blogin alkuperäisestä ajatuksesta, mutta ajttelin, että jos siellä linjojen päässä on joku joka luulee olevansa yksin neuroosiensa kanssa :). Et ole. 

Tähän loppuun kerron sen, mitä tämän blogin aihepiiriin saattaa jopa kuulua;
Kävin salilla tänään. Tein jalkoja. Kyykkyä, hack-kyykkyä ”perstyylillä”, askelkyykkyä, lantionnostoa, pohkeita (pienet sille!) ja loppuun totaalisen kuoleman saavuttamiseksi vielä hyppykyykkyjä! Mä otin taas tänään laturin (eli latausjuoman) ennen salia ja ero on valtava! Vai kuvittelenko mä vaan? Jaksoin tehdä jokaisen sarjan ihan finaaliin asti! Joskus tuntuu varsinkin jalkapäivänä, että on jo kolmen pääliikkeen jälkeen ihan valmis kotiin. Siksi harvoin jaksan varsinkaan viimeisenä liikkeenä enää mitään hyppyjuttuja tehdä!
Huomasin tänään (taas) kuvista, että voi jestas mulla ei oo mitään muotoa noissa jaloissa! Todella miellyttävä mennä huomenna S. Sievisen kanssa Malmin Eastbodyn avoimiin oviin (klo.12-17), kun sen takamus on jo kuuluisuus:D! Mä en kehtaa edes seisoa vieressä!! Mä haastattelen Saraa tähän blogiin ja jos teitä nyt kiinnostaa tietää jotain niin laittakaan ihmeessä kyssäri kommenttiboxiin!
Tulkaa ihmeessä paikanpäälle turisemaan, treenaamaan tai vaikka In Body-mittaukseen (25€ halpa!!)!

IMG_8448

fityoutoo

8 vastausta artikkeliin “No hulluhan se miekii oon!”

 1. Lajittelu, järjestely, asettelu, suunnittelu.. Niin tuttua! Ja joka asian kohdalla todella tärkeetä.. Ja mä ymmärrän sua oikeen hyvin, ne mustat sukat ON erilaisia.

  • Noita on suositeltu mulle myös aiemmin… Joten olisko nyt ihan oikeasti jo aika hankkia noita nipsuja?

 2. Heiii, nähdäänkö me sua enää ikinä Crossfitin parissa?

  Ootko muutens huomannu sen gluteenittomuuden vaikuttavan kuinkaan siihen sun atopiaan? Toinen mitä oikeasti kannattaa kokeilla, on jättää maitotuotteet vaikka pariksi viikoksi pois. Olen kuullut, että monet on löytäny maidottomasta ja viljattomasta avun iho-ongelmiin.

  Kiitti kivasta blogista! 🙂

  • No kyllä varmaan! Mullahan oli alunperin ideana, että ottasin kuukausikortin joka toinen kuukausi, mut sit tammikuu oli niin täynnä jumppia että en olis ehtinyt kunnolla treeneihin (se kk-kortti kun on kuitenkin aikas tyyris…). Ens kuussa ollaan sit lomareissulla mut jos ottais sitten sieltä tullessa ja laittas salin hetkeks tauolle! 🙂 Mä kun en oo noiden duunien takia päässy kunnolla oikein tohon bodaukseenkaan kiinni… Työt häiritsee vapaa-aikaa heh heh!
   Tosi mukavaa siellä kyllä oli ja tykkäsin treeneistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta