Hyvien uutisten viikko!

Ihan näin alkuun pahoittelut, että olette joutuneet odottelemaan muutaman extrapäivän uutta päivitystä.
Sähköpostini on täyttynyt äärimmilleen huolestuneista kyselyistä, puhelimen tekstiviestimuisti aivan täynnä ja ihmiset ovat jopa soitelleet ovikelloani. Voin kuitenkin vakuuttaa, että en ole tarkoituksella pitänyt teitä jännityksessä.
No, totuushan on oikeasti se, että kukaan tuskin huolestuisi, vaikken kirjoittaisi kuukauteen yhtään mitään :). 
Mutta vannon ja vakuutan, että jutut ei ihan hetkeen tältä naiselta lopu! Ja taso senkun nousee…
Päätin tänään, että tästä viikosta tulee virallisesti hyvien uutisten viikko! Tervetuloa viettämään sitä kanssani, taidanpa pyytää sille merkintää myös ensi vuoden almanakasta.
Tällä viikolla ei siis lähdetä hakemaan mitään aivan hillittömiä supervoittoja, vaan ihan yksinkertaisesti; Joku hyvä uutinen per päivä! Toivon tietysti, että voitte jakaa kanssani kaikki hyvät uutisenne tämän viikon osalta, paitsi älkää ehkä kertoko jos lotossa voitatte. Paitsi jos olet mulle sukua. Hehheh…
Itse lähdin liikenteeseen eilen varsin pienellä, mutta sitäkin mukavammalla uutisella. Näin nimittäin unta, että pääsin didaktiikan kurssista kakkosella läpi – ja niinhän siinä sitten kävi että kakkonen tulla paukahti! Ja kaikille pullonpohjalasejaan hieroville hikareille voin nyt tässä todeta, että kakkonen on aivan tarpeeksi minunlaiselleni opiskelijalle. En mene uusintaan kokeilemaan korotusta!!!
Tänään luvassa olikin sitten jo kovemman luokan hyvä uutinen perhepiirissä! En valitettavasti voi sitä tässä julkisesti paljastaa, koska asia ei varsinaisesti koske minua. Mutta tulin siitä hyvin hyvin iloiseksi!!!
Vähän niinkuin kirsikkana kakun päällä hyvien uutisten osalta on se, että bikinini ovat saapuneet tulliin! Jännitys nousi välittömästi potenssiin viisi, että minkälaiset narut sieltä mahtaa tulla… Toivottavasti niihin toppauksiin ei ole piilotettu mitään jauhepussukoita :D! ”Kyllä mä vähän toppauksia halusin, mutta en ihan tämän tyylisiä….. ”. Olis siinä taas naurussa pitelemistä, kun jollain huumekoiralla vuorostaan olis meikeläisen tangat suussa :D!
Viikonloppuna olin tosiaan Fitnessliiton kilpailuun valmistavalla leirillä, josta oli näköjään päätynyt oikein juttukin BODY-lehden nettisivuille! Leirillä tapasin muita tyttöjä ja tutustuin muutamaan oikein mukavaan biksukilpailijaan, joita tullaan näkemään lavalla toivottavasti jo ensi syksynä! Leirille osallistui myös, voisiko sanoa tällä hetkellä Suomen ylivoimaisin bikinibody eli Anna Virmajoki, joka vaikutti aivan hirrrrveeen kivalta ihmiseltä hänkin! Ja mitä tulee Annan esiintymiseen, niin siihen ei kyllä ollut paljon lisättävää :). Ei tarvinnut häntä paljon käskeä hymyilemään, toisin kuin meitä muita… Uskokaa tai älkää, mutta korkkarikävelyn lisäksi naaman pitäminen jollain muulla, kuin vakavuusteemalla tuntuu olevan hyvin hyvin vaikeaa meille suomalaisille naisille. Mutta kuten muita tyttöjä katsoessa huomasimme, kiinnittyy katse heti ensimäisenä iloiseen ilmeeseen (eikä esimerkiksi siihen varastoituneeseen selluliittiin sisäreidessä..)!
Lisäksi leirillä käytiin vähän yleisesti kaikenlaisia kilpailuun liittyviä asioita läpi, jotka jo tietenkinkin itse osapuilleen tiesin kun kerta neljän viikon päästä kisat ovat jo ohi.
Uskomatonta miten se aika vaan menee. Juurihan se jouluaatto vasta oli! Voin edelleen tuntea suklaakonvehdin vienon maun kielelläni… Tai ei, mä olen vaan seonnut ihan lopullisesti. Tuokaa sitä kaurapuuroa nyt! Ja paljon!!
Muistutan edelleen kaikkia, sinua, sinun perhettäsi, naapuriasi, koiraasi, työnantajaasi sekä jopa entisiä armeijakavereita, että Turku Fitness Classic järjestetään siis 14.4 Turun konserttitalolla!!!
Oma sarjani kilpailee klo.17, että jos talonkokoisten äijien tuijottelu ei kiinnosta, niin varmaan ehkä kuitenkin haluat nähdä aivan uskomattoman kuumia kissoja pelkissä bikineissä!!! Ajattele sinäkin mies nyt siellä, tämä saattaa olla elämäsi ensimäinen kerta kun näät naisia livenä puolialasti! Eikä ole mitään hylkeitä (toivottavasti) lavalla!
Ja jos tunnet kuuluvasi lähimpään tuttavapiiriini, on ystävyytemme säilymisen kannalta elintärkeää, että olet paikalla. Myös kaikki ystävikseni haluavat, nyt tarkkana! Huomion myös teidät! Ja opiskelukaverit – tarviiko mun sanoa edes mitään… Mä yritän ymmärtää teitä lähes joka päivä koulussa ja niin harvoin siinä onnistun, että nyt teidän sietää tulla paikalle vaikka pelkästä säälistä! Ainoastaan viimeisillään raskaana olevat, justiinsa kuolemaatekevät ja ulkomaille muuttaneet saavat vapautuksen katsomosta!
fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Hyvien uutisten viikko!”

  1. Siirsin jo työvuoroa et pääsen paikalle! Saako siellä kiljua? 😉 Se voi olla et mä en tunnista sua….. T:Missu

  2. Ihan mahtavaa Missu!!! Prinsessa Madeleinen äiti on myös tällä tietoa tulossa, aivan upeeta nähdä teitä naisia pitkästä aikaa!Ja kyllä mulla pieni aavistus on, ettei siellä tarvii ihan kuin kirkossa istua ;). Mutta ota virsikirja kaiken varalta mukaan!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta