I love…

Hei vuan!
Yleensähän viikonlopun jälkeen pitäisi olla täynnä energiaa ja akut ladattuna…No, ei ainakaan mun tapauksessa! Niin kuin jo aikaisemmin mainitsin, olin eilen Mäkelänrinteen uintikeskuksessa I <3 aerobic tapahtumassa pankkineidin kanssa. Tämä oli mulle jo kolmas kerta ja joka vuosi 20€:lla on saanut vedettyä itsensä kohtuullisen piippuun – ei tehnyt tämäkään vuosi poikkeusta. Huomaan selvästi, että dieetti alkaa tehdä hallaa jaksamiselle ja vaikka valitsin tänä vuonna rauhallisempia tunteja (eli esim. joogaa&pilatesta) enkä edellisvuoden tyyliin painanut peräsuoli pitkällä koko päivää, niin silti takki oli kyllä aika tyhjä kun pääsin bussiin päivän päätteeksi! Tapahtuma on ollut jo kahtena vuotena loppuunmyyty ja porukkaa oli tänäkin vuonna aivan laidasta laitaan; Nuorta, vanhaa, pitkää ja pätkää. Jopa kaksi miestä oli uskaltautunut paikalle! 😀 Viime vuosista poiketen en hirveästi ehtinyt jammailla isossa salissa, jossa pyöri ns.nonstop-jumppa, eli voit milloin tahansa hypätä lattialle (jos vaan sai askelista kiinni, tosin kaikki eivät saaneet koskaan ja silti heillä näytti olevan ihan hauskaa!), vaan olin enemmän etukäteen varatuilla tunneilla. Kaikista hauskin kokemus oli ehkä Aquamba eli zumbaa vedessä! Olen ohjannut vesijumppaa jonkun verran ja nimenomaan ohjaan sitä mieluummin kuin itse jumppaan. Aquamba oli kuitenkin tosi hauska kokemus! Eli ei muuta kuin kukallinen uimamyssy päähän ja kokeilemaan!

 

Perjantaina saapui myös elämääni uusi rakkaus, nimittäin straight from Germany, mun uusi kylmälaukku!!! Ich liebe dich (vai miten se meni…??)!  Suomesta nämä olivat loppu ja saksassa hintakin oli paljon edullisempi. Ja mikä hienointa, toimitusaika 4pvää kotiovelle tuotuna!! Neitsytmatkalleen laukku pääsi lauantaina ja siihen menee kevyesti koko päivän eväät! Ainoa miinus hiukan isosta koosta, mutta toisaalta ainoa vaihtoehto, että voi pitää kylmänä eväänsä koko päivän!

 
Huomenaamulla on muuten taas valmentajan kanssa kuntocheck! Saapa nähdä tuleeko sieltä posia vai negaa… Itse olen ainakin aika tyytyväinen. Ruokavalioon tulee varmaan jotain muutoksia ja ainakin aamulenkit tulevat lisääntymään viiteen kertaan viikossa, voi pylly!!! Ainoa hyvä puoli niissä on se, että olen liittänyt juoksumatolla hikoiluun koulukirjojen luvun ja se on ehkä ainoa tilanne, jossa ei voi nukahtaa niiden ääreen! Tästä läskinkarkotuksesta hyötyy siis mun koulunkäynti, joka sinänsä ihan mukava uutinen. Aika rimaa hipoenhan tässä onkin menty :)!
Ensi viikolla on myös luvassa ns.mättöpäivä, eli hiukan pään lepuutusta. Ei kuitenkaan tarkoita sitä että voin vetää heti aamusta itteni kauheeseen sokerihumalaan ja illalla raxiin viideksi tunniksi. Voi olla että saattaapi mennä pakki hiukan sekasin jos lähtee mopo ihan käsistä yht äkkiä ton syömisen suhteen…..
Toivotaan ettei kenenkään iske huomenna maanantaimasis, se kun ei oo yleensä niiden parhaiden päivien TOP3:sessa. Kirjottelen huomenna, saanko rahani takaisin vai jatkuuko projekti edelleen :D!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta