Idän ihmeet

Olen kotoisin syvältä idästä. Täällä kaikki on vähän pienempää, kuin Helsingissä, kaupat menevät aikaisemmin kiinni ja pakkaset ovat kunnon pilkkihaalaripakkaset. Näillä keleillä ei kannata lähteä minarissa baariin jonottelemaan. Tosin harvemmin täällä tarvitsee edes jonottaa. Ja niitä baarejakin on vain muutama hassu.
Perinteisen tapani mukaan, täytyy tänne tullessaan katsastaa keskustan kauppojen tarjonta. Se täällä on mukavaa, että kokoja löytyy vaatekaupoissa aika kivasti. Ja alesta voi löytää oikeasti löytää jotain mielenkiintoista.
Täällä tosin ne madonnan suunnittelemat turkisalkkarit eivät mene edes alerekistä kaupaksi, jota Helsingissä jonotellaan H&M:n oven edessä jo aamuyöstä lähtien. Täällä saattaa hyvällä tuurilla löytää kenkäkaupasta vielä ne So What -merkkiset miesten traktoripohjat. Ihan ei noi huippumuodin tuuloset puhaltele niin voimakkaasti täällä susirajalla :D…

Näin reissussa ollessa on tehtävä pieniä kikkailuja treenin ja etenkin syömisen suhteen. Luojan kiitos elämässäni on nykypäivänä 6 pack fitness- kylmälaukku, jonka ansiosta eilinen matkustuspäivä sujui syömisen osalta aivan mallikkaasti! Laukkuun pakkasin välipalan (rahkan+ananakset), ”risoton” sekä valmiiksi paistetut broilerit siltä varalta, etten ehtisi illalla enää kauppaan. Lisäksi tein vielä varalta mukaan myöhemmän välipalan (leivän+kinkut+juustot) siltä varalta, että VR hyytyisi keskelle pöpelikköä loppupäiväksi. Tässä teille kuitenkin todellinen shokkitieto; VR oli myöhässä VAIN 20min!!! No, onneksi kahvikone oli ravintolavaunussa rikki, joten koko 5h:n junamatkalla oli turha unelmoidakkaan kahvista. Onneksi kiltti myyjätäti lämmitti mukisematta mun eväsboxin mikrossa. Vieressä istuva herra tosin katseli hiukan ihmeissään, kun kaivoin kylmälaukusta vielä oman ketsuppipullon! 😀 Never forget the ketchup!

Sitten oli löydettävä vielä kuntosali, joka olisi illalla auki ja päädyinkin keskustaan Energylle. Koska olin ensikertalainen, pääsin ilmaiseksi sisään, joka tietenkin lämmitti syvästi blondin mieltä! Lisäksi treeni, joka noin muuten tuntui aivan kammottavalta, sai aika huvittavia piirteitä erään hiukan kiinnostuneen oloisen miekkosen takia. Ensin hän tyytyi vain hymyilemään ja katselemaan, mutta avasi peripohjois-Karjalaiseen tyyliinsä sanaisen arkkunsa hyvin nopeasti. ”Kyllä moni mies jää siule kakkoseks”.. ”Aika vahvalta naiselta sie tunnut”. No, kyllähän ne kommentit kovasti lämmitti mieltä ja yritin häntäkin siinä oman treenin lomassa tsemppailla. Lopuksi hän totesi;
”Miunkii pitäs noita samoja liikkeitä tehä mitä sie teet”. 😀
Energyä voin kyllä suositella, aika suppea härvelivalikoima mutta perussysteemit kyllä löytyi. Palvelu ystävällistä ja siistit tilat!
Itse treeni oli jotain paskan ja tosipaskan väliltä. Tein alkuun 10*15 setin kyykkujä smith-koneessa nousevilla painoilla ja aika nopsaan loppui huumori. Sen jälkeen pystyhack käsipainoilla 4*12, sekä kolme settiä 20m askelkyykkyä. Ai niin ja tietenkin 3*45 pohkeet. Ilmeisesti mun valmentajalla on jonkinlainen missio imeä musta viimeisetkin mehut irti. Nyt täytyy oikeesti löytää tälle naiselle joku kunnon latausjuoma, että sais vähän potkua tohon treeniin!

Eilen oli vähän sellaset fiilikset, että saattaisin tulla kipeäksi. Kurkku oli aamulla kipeä, joten jätin välistä aamulenkin. Ei olisi ollut muuta vaihtoehtoa nimittäin, kun lähteä ulos juoksemaan, koska autoa ei ollut että olisin päässyt sisätiloihin. Luojan kiitos olo koheni päivässä! Nyt ei todellakaan ole varaa sairastella. Mutta ei myöskään kannata leikkiä terveydellään.. Muistattehan levätä kunnolla ennen kun palaatte treenisaleille?
Nyt siirryn räpläilemään uutta iPadiani

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta