Ilmaisen vinkin annan!

Kuunnelkaa sitä kroppaa ja mitä se koittaa teille viestittää!

Mä en kuunnellut ja tuloksena siitä olen maannut tän päivän lähes kokonaan sohvalla ja olo on suoraansanottuna surkea! Jo eilen mä vähän arvoin, olenko kipeä vai en. Tiedättekö kun on sellainen olo, että ei suoranaisesti satu mihinkään, mutta olo on muuten virkeä kuin tiskirätti…? Aamulla kurkku oli kipeä ja samoin pää. Ehkä pientä lämpöäkin on, mutta kuumemittarista oli patteri loppu. Kaikista ikävintä on kuitenkin mun suussa oleva rakkula joka on aivan helvetillisen ärsyttävä, hermoja raastava ja KIPEÄ! Meillä olisi ollut tänä aamuna FitFashion bloggaajien brunssi, mutta päätin illalla, että mun on parempi vain levätä. Aamulla mies antoi mun nukkua pitkään ja siitä alkoi mun ”toipumisprosessi” 😀 !

IMG_1967

 

Mulla on takana kaksi todella antoisaa, mutta samalla myös erittäin raskasta viikkoa. Olen henkisesti ja fyysisesti nyt kevyen viikon tarpeessa. En siis todellakaan sano, että olen tässä jonkun burn outin partaalla, mutta jos olisin auto, niin nyt olis joku merkkivalo siinä kojelaudassa päällä.. Toivon, että jos nyt huilaan tarpeeksi ajoissa, ennen kuin olen ihan raato, niin saatan selviytyä jo ensi viikolla vetämään mun jumppia! Ei siis aina kannata vetää itseään siihen pisteeseen, että saa jonkun keuhkokuumeen tai jotain yhtä kamalaa. Toki flunssan voi saada yhtä hyvin vaikka kipeältä kaverilta, mutta se voi olla myös kropan tapa kertoa, että ylikuormittumisen vaara on olemassa. Toki tiedän myös itsestäni, että joskus on vaan niin vaikea sanoa ”ei” ja vielä hirveämpää on perua joku kiva juttu jota on odottanut! No, eihän koskaan ei ole oikea aika sairastaa. Kaikista ikävintä on, jos vaikka odottaa lomaansa kuin kuuta nousevaa ja sitten sopivasti kaatuukin petiin kun loma alkaa.
Onko teille muuten käynyt niin…?

IMG_1972

Vaikka kuinka yrittäisi suunnitella päivänsä väljiksi ja kuunnella valaiden rentouttavaa ääntelyä iltaisin, niin varmaan meillä jokaisella tulee silloin tällöin tuplabuukkauksia kalenteriin 🙂 . Elämä ja arki nyt vaan sattuu olemaan välillä hektistä ja yllättäviä muutoksia tulee ja varsinkin jos on lapsia. Nykyään puhutaan mediassa ”hitaasta elämästä”, mutta se ei aina vaan toimi käytännössä. Kaikki on tosin omia valintoja ja toiset kestää kaaosta paremmin kuin toiset.
Mulla kun on vielä fyysinen työ, niin kroppaa olisi seurattava erityisen tarkasti. Mulla ei ole koskaan ollut rasitusvammoja ja ylipäätään lihasten tai nivelten kanssa ihan minimaalisesti ongelmia (kädet nyt kyynerpäitä myöten ristiin..). Tosin, olen pitänyt aina esim jumppaohjausten määrät aika maltillisina, koska olen aina tehnyt jotain muuta työtä siinä rinnalla, eli ohjaaminen on ollut sivuduuni. Tällä hetkellä penikat vihottelee ja sen takia viikonloppuna järjestetyssä NRJ Workoutissa olin enempi sivustaseuraajan roolissa monella tunnilla. Toki osallistuin niille tunneille, jossa ei tarvinnut pahemmin hyppiä tai askeltaa reippaasti. En viitsi ärsyttää jalkoja enää entisestään ja toivon että muutaman päivän levolla ja hieronnalla ne vetreytyy.

IMG_2001

Fyysisesti parin superraskaan viikon lisäksi mulla on ollut perhe- ja ystäväpiirissä surua, joka ei voi olla vaikuttamatta muuhun elämään. En muista koska olisin viimeksi itkenyt, mutta tällä viikolla useinkin. Myös muiden ihmisten suru on mulle henkisesti kova pala. Ajatuksen hakeutuvat  siis väkisinkin välillä toisaalle ja olen kokenut olevani vähän allapäin, joka ei ole muuten mun tapaista. Työssä se ei tietenkään näy, koska ihmiset on ”pakopaikka” omista huolistavja murheista. Varsinkin pt-hommissa mä huomaan, kuinka syvennyn asiakkaaseen ja työ onkin hyvää terapiaa. Kuitenkin illalla nukkumaanmennessä ei oikein uni tahdo tulla, kun asiat pyörii mielessä ja yöunet jäävät lyhyemmiksi kuin normaalisti.

IMG_2006

Huomasin jo tossa viikon puolessa välissä, että pää kävi vähän ylikierroksilla ja unohtelin asioita…. Siis tyyliin olin niin ajatuksissani, että unohdin jäädä bussista pois ja siihen malliin. Sen lisäksi koin hieman sellaista huvittamattomuuden (mikä sana???) fiilistä liikuntaa kohtaan, eli kun normaalisti laitan innolla treenitossut jalkaan, niin nyt teki enemmän mieli katsoa kun toisen hikoili. Toisaalta kyllä se into taas palautuu, kun kroppa on 100% terve.
Tämä viikko oli kuitenkin myös todella antoisa, oli Tampereen reissua ja tosiaan se NRJ Workout Kaapelitehtaalla, joka oli todella kiva tapahtuma! Molemmista reissuista tulossa juttua ensi viikolla! Olen todella iloinen ja onnellinen, että mun viikot on näin mielenkiintoisia ja vaihtelevia ja saan tehdä kaikenlaisia juttuja! Ja yksi mikä on aivan huippu juttu, niin mun iho on ollut todella hyvässä kunnossa tällä viikolla! Oon ottanut muutaman uuden tuotteen käyttöön ja niistä voin kans laittaa postausta ensi viikolla. Kiitos kuuluu myös teille supereille lukijoille, joilta olen saanut valtavasti hyviä vinkkejä! Eli jos jotain huonoa, niin myös roppakaupalla hyvää tässä viikossa!  

fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Ilmaisen vinkin annan!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta