Ilmoitusluontoista asiaa!

Heippa kaikki!

IMG_1452[1]

Sorry kun en ole ehtinyt aiemmin viikolla kirjoittelemaan. Tämä viikko on tosi hektinen, koska olen ottanut tuurauksia ensi viikon loman takia ja tänään alkaa Go Expo-messut!! Olettehan tulossa??
Meillä on tänään Fressin show sporttilavalla klo.15 ja 16.30, jossa allekirjottanutkin husaamassa mukana :D…Nimimerkillä koreografioita yö kahteentoista asti olkkkarissa! Mulla taitaa oikeesti olla kaksi vasenta jalkaa…Olen samalla tosi innoissani mutta myös kauhuissani. Tanssiminen on mulle vähän sellainen haastavempi osa-alue, mutta toki showssa esitellään myös muuta ryhmäliikuntaa, kuin pelkästään tanssia.
Huomenna olen menossa sitten katsomaan Go Expon yhteydessä järjestettäviä Fitness Helsinki-kisoja, onko muut tulossa? Ihan mielenkiinnolla odotan millaiset kisat tulossa ja kisarapsaa kuvineen on toki myös tulossa blogiin!

IMG_1459[1]

Se ilmoitusluontoinen asia on kuitenkin se, että kotisivuni ovat auenneet!!!
Ne löytyvät siis osoitteesta katriviirret.fi eli jos olet kiinnostunut personal trainingistä, niin sieltä saat lisätietoa minusta ja yrityksestäni! Olen koonnut sivuille myös omasta mielestäni tärkeimmät painonhallintavinkit!
Oon tosi iloinen, että sivut saatiin vihdoinkin auki ja niistä tuli juuri sellaiset kun olin toivonutkin! Käykäähän kurkkaamassa!

Capture

Ne jota seuraa mua instassa (niin, jos et seuraa niin ala seurata katrivee! 😀 ) tietää, ettei eilinen mennyt aivan putkeen gluteenittomuuden suhteen..Nimittäin kolmen jumpan jälkeen olin niin nälkäinen, että tiesin, etten selviäisi kotiin asti…Ja satuin kulkemaan asematunnelin K-Marketin ohi, jossa jokirapupatonki HUUSI mun nimeä! Ja niinhän siinä kävi, että leivän houkutus oli tällä kertaa liian suuri.
Mutta voi apua sitä oloa mikä siitä tuli! Voitte kuvitella, että jos on kuukauden syömättä mitään viljatuotteita (kauraa olen syönyt pari kertaa) niin vatsa turpoo aika ikävän kokoiseksi ja olin suunnilleen taas viidennellä kuulla raskaana…
Mitä tästä opimme; Ahneella on paskainen loppu. Tästä eteenpäin kiitos ei viljatuotteille. Olo ilman niitä on ollut 100 kertaa parempi!

Hei muistakaa, että Solgar arvonta loppuu tänään klo.18!!! Kaksi vastaajaa voittaa Solgarin laadukkaan tuotepaketin, joten jos et ole vielä osallistunut, niin hipi hipi! Aika loppuu!

fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Ilmoitusluontoista asiaa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta