It’s close!!!

Yksi yötä jouluun on!! Huomenna me lähdtään reissuun!!!
Voin todellakin kertoa, että pari viimeistä päivää on mennyt tunteja laskien… Olen tosin kärsinyt pari päivää myös pääkivusta, joka ei olekkaan yhtään niin kiva juttu. Tänään piti vähän taistella töissä että jaksoi, mutta onneksi mulla oli vain  pari asiakasta.
Huomenna mulla ei olekkaan luojan kiitos enää töitä tai koulua, joten voin pyhittää koko päivän pakkaamiselle ja lähdön valmistelulle. Tämä listoja rakastava nainen on tietenkin väsännyt jo muutaman helpottamaan etukäteisvalmisteluja :D. Taisinkin jossain postauksessa mainita, että rakastan listojen tekemistä ja värikoodit niissä ovat ihan must. Ehkä juuri tästä samasta syystä rakastan pyykkienkin lajittelua!
Ihme, että exeleistä en ole vielä niin innostunut…. Ties minkälainen maailma sieltä aukenisi!
Lähden reissuun aika rennoin fiiliksin. Täytyy tosin myöntää, että hiukan kuitenkin jännittää ja olenkin netistä lueskellut, mitä kaikkea tulisi raskaana matkustaessa ottaa huomioon varsinkin kun edessä on pitkä (13h) lento. Ainakin mulla on matkassa hyvät tukisukat (Instrusta) ja vettä täytyy tietenkin varata pullotolkulla matkaan, jos heti iskee joku kaamee turbulenssi ja meille tarjoillaan apetta vasta Kazakstanin ilmatilassa. Toivottavasti meikeläisen spanieli-ilme menee läpi ja saan paikan penkkirivin reunasta, ettei tarvitse sitten hyppiä viidentoista matkustajan polville tunnin välein kun on päästävä pissalle! Menen siinä tapauksessa varmaan välittömästi ärsyttävimpien kanssamatkustajien top kolmoseen, aina sinne kiljuvan kakaran ja liian ison naapurinsedän jatkoksi!
Lennettiin pari vuotta sitten Malesiaan ja Air Francen koneessa oli aivan helvetillisen pienet ja ahtaat ne penkit. No, tuskinpa ne tuolla finskillä on yhtään sen isommat, ellei se mun spanielikatse ole niin tehokas, että se upgreidaa meidät suoraan businekseen!!!Kohteeseen kun pääsee niin pitää ottaa vaan rauhallisesti, eli ei tässä mitään syvänmerensukelluksia tai aavikkosafareita enää lähdetä tekemään, vaikka viikkoja on vasta kasassa 24. Palkkaan siis jonkun kivan pikku Balilaisen hieromaan mun turvonneita jalkoja ja siemailen kolme viikkoa alkoholitonta pina coladaa aurinkovarjon alla, sillä aikaa kun hurri sukeltaa mariaanien hautaan.

Ja tiedättekös mitä! Huomenna loppuu myös kahden kuukauden herkkulakkohaaste :)! Viidestätoista kuusi selvisi loppuun asti ja vaikka välillä vähän tiukkaa teki niin hyvä me!
Ensi keväänä pidetään uusi kahden kuukauden rutistus ja sinne toivon myös teitä rakkaat lukijat osallistujiksi. Keväällä osallistumismaksu tulee olemaan pari kymppiä tämänkertaista isompi joten jaettava potti myös kasvaa! Toivottavasti silloin mukaan saadaan vähintään 30 ihmisitä, se on tavoite! Samalla tavalla faceen ilmestyy herkkulakkoijoille oma ryhmä, jossa on myös yksityiskohtaiset ohjeet ”kielletyistä aineista”. Kaksi kuukautta on jo sen verran pitkä rupeama, että jyvät erotellaan akanoista…
Huomenna voi kuitenkin herkutella hyvällä omallatunnolla ja mikäs sen täydellisempi vaihtoehto kuin anopin pitsa!! Ei ole nimittäin sitä jumalten ruokaa voittanutta :). Meitsin anoppi kokkaa ihan ältsin hyvää ruokaa ja on muutenkin ehkä maailman huipuin tyyppi!
Tässähän tulee kuitenkin käymään niin, että kun herkkulakko vihdoin loppuu, niin ei sitä herkkua sitten tee edes mieli. Ellei tee niinkuin pankkineiti, joka uhkasi vaikka väkisin tunkea muutaman ahaa-patukan huomenna kitusiinsa :D. Pankkineidin kiristely kun jatkuu heti viikonlopun jälkeen uuden dieetin merkeissä, joten kannattaa nyt syödä sitä ahaata varastoon… (Se varastoon syöminen EI sitten muuten toimi käytännössä).
Itse taidan herkutella huomenna myös tällaisella…..


Mun on aivan pakko tunnustaa, että olen hulluna Arnoldsin donitseihin… On kuitenkin tärkeää muistaa, että jos muuten elää terveellisesti, niin kyllä se donitsi tai karkkipussi mahtuu joukkoon silloin tällöin. Ainainen kieltäytyminen tuo vaan tikkuja ahteriin!!!

Nyt taidankin mennä nukkumaan viimeiset prinsessaunet koska seuraavat ovatkin sitten ”mukavasti” koneessa vähintään kaksinkerroin vääntäytyneenä :). Otan iPadini reissuun, josko saisin teille rustattua aurinkovarjon alta kuulumisia. Eipä siis muuta kuin että pärjäilkää!!! 

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “It’s close!!!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta