Ja lahjakortin voitti…???

Kiitos kaikille jotka osallistuitte Viljattoman Valinnan lahjakortin arvontaan! Oli kiva kuulla, että moni oli kiinnostunut liikkeestä ja liikeideasta ja kuten kommenteista kävi ilmi, oli gluteenittomien tuotteiden ystävissä niin keliaakikkoja kuin ihan muuten vain gluteenia välttäviä.

kyltti

Itse meinaan varmasti käydä taas Kauppahallissa seuraavalla Tampereen reissulla. Tampereen Kauppahalli on ehdottomasti yksi kaupungin vetonauloista ja sieltä saa sapuskaa jokaiseen makuun. Varsinkin puhtaan ja aidon ruoan ystäville suosittelen piipahtamaan Kauppahallissa ja toki myös Viljattomassa Valinnassa (paikka nro 82)! Jos tiedätte, että esimerkiksi juhliinne on tulossa joku gluteenitonta ruokavaliota noudattava, niin myymälästä saa ostaa vaikka vaan muutamankin karjalanpiirakan tai leivoksen! Ei tarvitse itse ostaa kalliita gluteenittomia jauhoja tai leipoa kokonaista kakkua! Sen lisäksi, mikä tärkeintä, tuotteet ovat takuuvarmasti gluteenittomia, eli missään vaiheessa tuotteet tai raaka-aineet eivät joudu kosketuksiin gluteenin kanssa! Muistattehan myös, että kun tarjoatte keliaakikolle tarjottavaa, tulee sen olla omalla lautasellaan ja myös omalla ottimella otettu ja leikattu (kakkulapio, leipäveitsi ym)!

piiraka

Ja sitten voittajaan…. 20€:n lahjakortin voitti nimimerkki Minskuliina! Laitan voittajalle myös sähköpostia tulemaan! Onnea 🙂 !!!

kauppahalli

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta