Jätetyn naisen tarina

Samalla kun kirjoitan tätä, kärsin kammottavasta hylätyksi tulemisen ja yksinäisyyden tunteesta.. Minut on TAAS kerran jätetty yksin kotiin näiden kahden taparikollisen kanssa(mies työmatkalla) ja taidan hakea lähimmästä K-marketista lohduttavan määrän fazerin sinistä ja kääriydyn nessupaketin kylkeen peiton alle! Julma maailma!!! En ansaitse tätä!!!
 
Tai ehkäpä ansaitsenkin :D! Aijon tietenkin bilettää tänään niinkuin rokkistara Hiushuone Dandyn 3-vuotis bileissä Magitolla Suvilahdessa! Aamuyöllä neljän hujakoilla kömmin sitten ilman toista kenkää ja puolet laukun sisällöstä kadottaneena taksista ulos ja muistan että koirat ovat olleet pissaamatta 10 tuntia. No, tämäkään ei kyllä ihan vastaa totuutta, koska aamulla on järkyttävän aikainen herätys, joten tämä bilehile vetää peiton korviin varmaan kymmenenuutisten jälkeen. Ihan kiva olla vanha ja väsynyt…
Aamulla kun olen käynyt koululla taas kerran sössimässä anatomian tentin, niin voimmekin suunnata kohti Seinäjokea ja Provinssia! Luvassa on varmasti perinteiseen tyyliin ihan huikeen hauska viikonloppu!
Esiintyjälista ei tänä kesänä ole mielestäni mikään jeewhohoo, mutta ihan hyviä kotimaisia tulossa. Pariisin kevät ja PMMP kiinnostaa ainakin ja harmittaa kun sunnuntaina missaamme Elokuun ja Jukka Pojan.. Mun täytyy nimittäin rynnätä jo töihin sunnuntaiksi, joten provinssi jää tänä vuonna osaltamme vain kaksipäiväiseksi. Ensi viikosta onkin tulossa sitten super pitkä ja arvatenkin myös raskas ja loppuviikosta pitäisi vielä puksutella VR:n kyydissä iloiseen Itä-Suomeen juhannuksen viettoon.
 
 
Tänä aamuna tein muuten jotain sellaista, jota en olekkaan aikoihin tehnyt! Kävin nimittäin hydrobicissä Malmin uimahallilla. Mulla on vielä käyttämättömiä kertoja sarjakortilla ja ajattelin, että koska tänään on salista vapaapäivä niin yks hydrobicci vois piristää kummasti. Ja niin se tekikin! Siellä mä mummojen keskellä vedin niinkuin viimeistä päivää ja tyylilleni uskollisena alusta loppuun täysillä! Sattui vielä niin kivasti, että pääsin kokeileen ekaa kertaa elämässäni vesikäsipainoja, eli siis kelluvia käsipainoja, joilla sitten leivottiin kaikkia näitä normaaleita käsipainoliikkeitä kuten hauiskääntöjä, ojentajia ja vipareita. Mutta tietenkin veden pinnan alla ja jalkojen samalla vatkatessa tuhatta ja sataa eri suuntiin :D. Ihastuin jopa niin paljon noihin käsipainoihin, että tekis mieli ostaa itsellekkin sellaiset. Musta tuntuu, että niille saattas olla käyttöä!
 
 
Eilen tein muuten salilla ihan uskomattoman hikisen ja hyvän treenin, eli pakarat oli taas poltteessa! Salilla on nykyään niin hirveä määrä porukkaa iltaisin, että olen melkein joka kerta joutunut turvautumaan vaihtoehto B:hen treeniohjelman suhteen. Sepä ei minua tosin haittaa, koska päätän alkuverryttelyn aikana mikä tulee olemaan sen kerran suunnitelma. Supersarjoja tai jättiläissarjoja on vähän hankala toteuttaa kamalassa väenpaljoudessa, koska jos jokaisen liikkeen jälkeen joudut odottelemaan minuuttitolkulla laitteen /painojen vapautumista, niin se tavallaan syö koko sarjan idean!
Eilen tein kuitenkin pakaroille kolme supersarjaa, kummassakin neljä kierrosta. Ensimäinen superi oli taljakyykky – etuheilautus kahvakuulalla – kickback pakaralle taljassa. Toistot 15+15+15. Tauot lyhyet, eli n. minuutin.
Seuraavana tein kahden liikkeen superin, pakaralle sekin. Laitoin 2kg nilkkapainot jalkoihin ja tein molemmille jaloille 10krt askelkyykky taakse+vartalonkierto jalka edessä ja toisena liikkeenä keskivartalon nosto tanko lantion päällä. Näissä toistot 10+10 ja lantionnostossa 20. Ja sarjoja neljä. Oli aika rapsakkaa ja tehokasta!
Viimeisenä superina tein konttausasennossa jalan nostot nilkkapainojen kanssa sekä ”polkupyörävatsat”. Näissä toistot 20+20 ja vatsoja 20. Sarjoja neljä. Kun treenin toteuttaa näin, niin syke pysyy koko ajan korkealla (lyhyet palautukset!) ja haluamansa lihasryhmän saa uuvutettua viimeistä lihassolua myöten! Tärkeintä on valita kuitenkin sellaiset painot, että toistot jaksaa tehdä juuri ja juuri loppuun asti. Itse jouduin vähentämään kickbackissa vähän painoa viimeisessä sarjassa, koska takalisto oli niin älyttömän hapoilla.
 
Nyt aloitan massiivisen pakkausoperaatition! Palataan taas!
 
PS. Terveiset sinulle, joka löysit tämän blogin googlesta hakusanalla ”pirjon tissit”. En tiedä ketä Pirjoa mahdat tarkoittaa, mutta hänen tisseistään minulla ei ainakaan ole kokemusta :)!

 

fityoutoo

5 vastausta artikkeliin “Jätetyn naisen tarina”

  1. Pirjon tissit! *hysteeristä naurua* :DKiinnostuin tuosta mainitsemastasi taljakyykystä, voisitko ehtiessäsi mahdollisesti valottaa liikettä tyhmemmille? 😉

  2. Oi kyllä mä vastailen mutta joskus vähän viiveellä jos oon huonosti kotikonttorilla… Pahoittelen kovasti!! Lupaan kuvata taljakyykystä vaikka videota tai vaihtoehtoisesti postata YouTubesta jonkun pätkän blogiin! En nimittäin ole nyt kameramiehen kanssa hetkeen samoilla mestoilla :(…

  3. ”Se, että itket kotona keksipaketti kourassa poikaystäväsi verkkareissa sitä, ettei sinulla ole naapurin pirjon tissejä, ei ainakaan sinua auta! ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta