Jos metsään haluat mennä nyt!

Hellurei!

Eilen käytiin koko perheen ja pankkineidin voimin Nuuksiossa patikoimassa (vai vaeltamassa? Vai vaan kävelemässä :-)?). Ostin pari viikkoa sitten Manduca-kantohärvelin vauvaa varten joten nyt oli korkea aika testata sitä in action. En myöskään koskaan ollut käynyt Nuuksiossa, mutta kuullut että paikka sopii täydellisesti city-ihmisen tarpeeseen päästä vaivattomasti luonnon helmaan.

IMG_0811

Pankkineidillä oli jotain suunnitelmaa reitistä (eri pituiset reitit on merkattu värikoodein) mutta me tietenkin vapaina sieluina päätettiin heti poistua merkityltä reitiltä. Haluttiin nimittäin päästää myös koirat irti ja tämä ei kyllä onnistu kauniina päivänä, koska porukkaa ja varsinkin lapsiperheitä oli paljon tullut paikalle. Välillä kävelimme taas merkittyä reittiä ja silloin koirat oli kytkettävä toki kiinni sekasorron välttämiseksi (kuvittele 45-kiloisen tuntemattoman dobermannin juoksevan iloisena sinua kohti!). Maasto oli hyvin vaihelevaa ja umpimetsässä oli myös aika jyrkkiä nousuja. Aika kieli keskellä suuta sai paikka paikoin äheltää eteenpäin, mutta hyvinkoulutettu lapsemme veteli sikeitä koko reissun ajan ja heräsi ainoastaan puolessa välissä ”eräimetykselle”  :-)!

IMG_0817

Kaikenkaikkiaan happihyppy kesti 4,5h jonka aikana varsinkin jalkalihakset sai kyllä kunnon treenin! Onneksi meillä oli varattuna Valion protskujuomat reppuun, koska emme suunnitelleet alunperin ihan näin pitkää reissua. Sää oli kuitenkin ihanan lämmin ja kaunis ja vaan yhdessä kohtaa ripsi kymmenisen minuuttia. Olin jossain villeimmissä kuvitelmissa ajatellut meneväni vielä illalla salile, mutta takki oli kohtuu tyhjä kun kuuden aikaan päästiin kotiin. Ei muuta kuin lohta ja uunijuureksia äkkiä ääntä kohti!

IMG_0824

IMG_0834

Olen ilmoittautunut huomiseen Fitfashionissakin bloggaavan Monnan ja Annan järjestämään treenipäivään Kaisankodilla  ja jahka pystyn osallistumaan niin kirjoittelen illalla kuulumisia. Tällä hetkellä olo on tosi karmea aamuisen lääkärioperaation jäljiltä, mutta toivotaan että olo helpottaisi huomiseksi ja pääsisin paikan päälle! 

fityoutoo

4 vastausta artikkeliin “Jos metsään haluat mennä nyt!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta