Joukossa takamus tiivistyy!

Vaikka välillä onkin tosi ihanaa treenata yksin omien ajatustensa kanssa, niin kyllä ryhmätreenit on silti aivan huippuja! Tykkään etenkin silloin, jos saa itse olla mukana rymyämässä, eikä tarvitse vain tyytyä huutelemaan sivusta ohjeita. Omilla ryhmäliikuntatunneillani koitan kuitenkin aina antaa itsestäni 110%, koska tuntuisi jotenkin nololta vain huudella ohjeita hikoileville ihmisille seinään nojaillen 😀 ! Toki omilla tunneilla olen ohjaaja ja mun tehtävänä on myös esim korjailla tekniikkaa ja usein saatan myös kierrellä salissa.

Olin viime maanantain spinningtunnin jälkeen KEVYESSÄ hiessä :D! Ja hei, minkä värinen on paloauto??
Olin viime maanantain spinningtunnin jälkeen KEVYESSÄ hiessä :D! Ja hei, minkä värinen on paloauto??

Olen välillä järkkäillyt myös itse blogin kautta yhteistreenejä ja viime lauantaina oltiinkin kymmenen blogilukijan kanssa Paloheinässä vetämässä mäkivetoja! Koska mitään virallista ilmoittautumista ei ollut, niin mietin tuleekohan kukaan, mutta olin kyllä tosi iloinen kun paikalla oli kunnon jengi! Meillä oli tosi hauskaa – siis niin hauskaa kuin sikajyrkän ylämäen tarpominen vaan voi olla 😀 …  Meitä oli kuitenkin kaiken kuntoisia ja jokainen veti niin kovaa kun oma kunto antoi periksi. Kaikkia tsempattiin, mutta jokainen sai pitää rauhassa myös taukoja. Mäkivedot on aika rankkaa hommaa ja siinä on jalat kovilla.
Uutta mäkitreeniä on jo kyselty, mutta seuraava siirtynee kuukauden päähän. Ensi lauantaina olen Turussa, sitä seuraavan koulutuksessa ja sitten onkin jo Fitness Expo Lahdessa jossa olen töissä koko messujen ajan (Foamroller-ständillä!).

mäkitreeni

Viime viikolla järkättiin myös Samsung Showcase Challenge TFW-salilla, jonne olin saanut kutsun! Olin ollut kerran jo aikaisemmin Elastisen salilla treenaamassa, kun Monna järkkäs siellä yhteistreenin. Nyt sali oli muuttanut uusiin tiloihin, mutta vetäjät olivat vanhat tutut eli Hatsolo ja Coach Räsänen! Paikalle oli kutsuttu Samsungin puolesta liikuntabloggareita ja meiltä FitFashionista oli tietysti tasokas edustus paikalla 😀 ! Treenin jälkeen oli vielä Jaakko Halmetojan smoothiekoulu ja lopuksi saatiin vielä esittely Samsungin uudesta jääkaapista, jossa olikin kaikkea mahdollista ja mahdotonta! Jos jääkaappi vielä täyttäs itse itsensä, niin mitäs muuta sitä ihminen voisi toivoa! Siinä jääkaapissa oli joku sellainen tuplaovi-hienous, eli sitä kamaa ei jää sinne kaapin perälle ”pimeään” eli meidän tapauksessa sinne liian usein häviää kaikki pakasterasiat ruoanjämineen… Tollaisessa tuplaovisysteemissä vois säilyttää kaikkia nopeasti pilaantuvia juttuja siinä ovessa, niin ne olis paremmin näkyvillä ja ne muistaisi syödä! Kiitos Samsungille kutsusta Showcase Challenge-treeniin!

treenit

annajajonna hatsolo_selittää hyppy IMG_2399 smoothiekoulu

RH29H9000SRLähden tästä nyt yksilöurheilemaan eli salille ja hankkimaan seuraavaan postaukseen  ja hihoihin vähän täytettä!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta