Joululahjaidea treenivaatefriikeille!

*Yhteistyössä Activinsctinct.fi / kaupallinen yhteistyö

Onko liian aikaista puhua joululahjoista??? No ei tietenkään! Etenkään omista joululahjoista!

Mulla on jo kovasti ajatukset synnytyksen jälkeisessä ajassa, kun pääsen takaisin treenin pariin… Alkaa olemaan tällä keskivartalolla sen verran muotoa ja kokoa! Muuton jälkeinen aika on mennyt hujauksessa ja ylimääräistä energiaa salille tai jumppaan ei ole enää ollut. Kotona on tullut puuhattua koko ajan kaikenlaista ja pari viimeistä päivää olen ollut kipeän Benin kanssa kotona. Mulla olisi kova hinku saada koti kuntoon ennen kuin omat vanhempani tulevat huomenna käymään ja ensi viikolla vietämme myös pieniä bloggaajabileitä täällä meillä Kosmetiikkaa & Kuohuvaa -illan merkeissä! Mitenkään valmista täällä ei vielä tosin ole, eli olohuoneesta puuttuu meilkein kaikki kalusteet toistaiseksi ja kodinhoitohuoneen remppa saatiin täysin valmiiksi vasta maanantaina.
Pitää varmaan hakea pihalta pihakalusteet, että on jotain missä istua meikkikutsuilla 😀 …

activinstinct3 (1 of 1)
*Toppi saatu yhteistyön kautta

Sain taannoin yhteistyöehdotuksen ActivInstinct-nettikaupasta*, joka on uusi urheiluvälineisiin ja -vaatteisiin erikoistunut verkkokauppa! Tarjolla on sekä urheiluvälineitä sekä sporttimuotia. Itse yllättäen skippasin heti urheiluvälineet ja menin kyyläämään vaateosastoa* – niitä kun ei voi koskaan olla liikaa! Rakastan shoppailla treenivaatteita ja sain valita itselleni muutaman tuotteen yhteistyön puitteissa! Kovasti odotankin jo, että pääsen tästä pötsistä eroon ja vanhat vaatteet mahtuu taas päälle… Kuten esimerkiksi tilaamani trikoot*! Activinstinct-nettikaupan hinnat olivat mun mielestä todella kohtuulliset ja esimerkiksi urheiluliiveistä löytyi tosi hyvä valikoima! Itselleni tilasin Niken ihan perus urheiluliivit*, joita tykkään käyttää arkikäytössä. Sen lisäksi sain Niken trikoot sekä iiiiiiiihanat jumppakengät, joiden kuosiin rakastuin välittömästi! Omat suosikkimerkkini ovat Niken lisäksi Under Armour sekä Addultakin on tullut nykyään todella ihania ja etenkin tyylikkäitä vaatteita.

activinstinct1 (1 of 1)
*Kengät ja trikoot saatu yhteistyön kautta

Activinstinct-nettikaupasta tilaaminen oli tosi helppoa ja yli 100€ tilauksiin tulee ilmainen kuljetus! Käykääpä ihmeessä tutustumassa valikoimaan ja ei ole missään nimessä väärin tilta itselleen jo hyvissä ajoin sporttiset joululahjat 😉 …

activinstinct2 (1 of 1)

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta