Julkiset lupaukset on pakko pitää!

Uusi vuosi pamahti käyntiin ja tässä sitä olla möllötetään, vuodessa 2015!
Meillä tosin juhlat eivät räjähtäneet käsistä eli juhlittiin aika maltillisesti siskon tyttöjeni ja pankkineidin kanssa. Kun hurri kuuli, että ohjelmassa on ”Tähtiin kirjoitettu virhe”-teinileffan katselmus, kynsien lakkausta ja muuta todella miehekästä, niin hän kysyi lupaa viettää uusivuosi hieman äijämäisemmässä seurassa 😀 ….
Vietimme siis uuden vuoden tänä vuonna eri paikoissa, mutta toisaalta ko.juhla ei nouse mun juhlamittarilla sinne tärkeimpien kärkipäähän muutenkaan.
Onhan se toisaalta kuitenkin kiva, että vuosi vaihtuu. Kauheen ikävää olisi polkea paikallaan!

Tehtiin tyttöjengillä uuden vuoden kunniaksi tortilloja ja quesadilloja! Jälkiruoaksi oli erittäin siirappinen teinirakkaustarina! :D
Tehtiin tyttöjengillä uuden vuoden kunniaksi tortilloja ja quesadilloja! Jälkiruoaksi oli erittäin siirappinen teinirakkaustarina! 😀

uusivuosi (1 of 1)

Olen vähän miettinyt, että mitenkähän sitä uudistaisi itseään taas tänä vuonna. Mun mielestä vuoden vaihde on erittäin hyvä hetki katsoa itseään peilistä ja miettiä, kuinka on kohdellut itseään ja etenkin muita. En niinkään välitä niistä iänikuisista ”viimeiset viisi kiloa” -lupauksista tai viinalakoista – sopii tietysti niille jotka kokee asian ongelmakseen. Kannattaa myös valita sellaisia asioita, jotka voi vielä pitääkin lupauksen lausuttuaan.

Mun vuoteni 2014 ei jäänyt historiaan suurien muutosten vuotena, joka tosin oli ihan mukavaa vaihtelua. Ei ollut vauvauutisia, ei kihlautumisia (edes monikossa 😀 ), eikä hirveän jyrkkiä alamäkiä. Menetin tosin tätini, joka jäi vuoden mustaksi muistoksi. Hän jätti kuitenkin taakseen iloa ja toivoa.

Mulle tasainen taaperrus sopii aika hyvin, koska jos elämä on itsessään kivaa, vaihtelevaa ja mielenkiintoista, niin mihin niitä jatkuvia ilotulituksia sitten tarvitsee?? Olet tosi tyytyväinen siitä mitä mulla on ja vaikka odotukset on aina uuden vuoden kynnyksellä korkealla, niin viime vuonna kyllä onnistuin nauttimaan ihan tavallisesta arjesta! Oikeastaan mun oma kauhuskenaario olis se, että oma elämä olisi tasaisen tappavan tylsää ja aina vaan odottaisi, että jotain suurta ja mullistavaa tapahtuisi! Tosin, jos ei ikinä ota riskejä eikä uskalla muuttaa mitään elämässään, niin sitten on aika turha kitistä kun mitään ei ikinä tapahdu!
Kuten olette varmaan huomanneet, niin ne on loppujen lopulta aina samat ihmiset, jotka katkerana valittaa kun elämä ei anna mitään.
Olen huomannut, että niille ihmisille ei ole minustakaan apua enkä halua olla kenenkään pohjaton likasanko. Mä haluan vierelleni ihmisiä, jotka liikkuvat eteenpäin, eivätkä jatkuvasti ryve menneisyyden mudissa ja negatiivisuudessa. Tämä elämä on aivan liian hieno kokemus tuhlattavaksi siihen ja elämä antaa tasan sitä mitä siltä tilaa – näin mä uskon!

turku14 (1 of 1)

Mitä mä sitten lupaan itse itselleni täksi vuodeksi?
Mun teema vuonna 2015 on olla läsnä. Olla siis läsnä niiden ihmisten elämässä, jotka ovat mulle tärkeitä. Mä haluaisin olla vielä parempi äiti Benille ja pakko myöntää, että välillä tunnen piston sydämessä. Viime vuonna työ vei välillä vähän liikaa mukanaan, mutta tänä vuonna korjaan asian! Mä haluan olla sellainen äiti, joka on aidosti lapsen kanssa läsnä, eikä vain selaa hermostuneena sähköpostia tai räplää muuten vain kännykkää. Mä haluan laittaa kaikessa perheen ja lapseni etusijalle. Mä myös haluan, että meillä on kolmestaan enemmän aikaa olla yhdessä, perheenä. Mieheni aloittaa vapaaottelutreenit taas tauon jälkeen uudestaan tänä keväänä, joten tulee olemaan haasteellista, mutta varmasti mahdollista.

thaimaa14_4 (1 of 1)

Toinen juttu liittyy vähän edelliseen, eli mä priorisoin vielä paremmin asioita, eli mietin mihin mun päivät menee ja miten saan vielä enemmän tehostettua ajankäyttöä. Välillä olen aikamoinen haahuilija, eli aloitan jonkun homman ja jatkan kohta seuraavaa. Aivan raivostuttava luonteenpiirre!!! Varsinkin yrittäjänä on se haaste, että miten saa mahdutettua päiviin kaiken mahdollisimman järkevästi ja aikaa säästäen. Kotona ollessa sitä helposti tarttuukin johonkin ihan turhaan juttuun, eli alkaa viikata vaikka pyykkejä vaikka oli suunnitellut lukevansa jotain työn kannalta tärkeää kirjaa…Mä opettelen siis keskittymistä ja asioihin uppoutumista ja koitan noudattaa hyvin suunnittelemaani aikataulua.

Ja joo, vähennän sosiaalisen median käyttöä huomattavasti! Ja joo koitan vielä onnistua tässä kaikessa edes puoliksi 😀 !

Kolmas lupaus liittyy talouteen ja ellen väärin muista, niin lupasin tän viimekin vuonna. Joku voisi pitää sitä epäonnistuneena lupauksena, heh heh.
Miedän taloudessa kun asuu yksi todella säästeliäs ja fiksu talousihminen ja toinen… Siis ehkä ei ihan niin fiksu talousihminen 😀 ! Mä haluaisin opetella säästämään ja sijoittamaan paremmin ja sijoittamisella en nyt tarkoita Zaran naistenosastoa!
Vaikka yrittämisen alkutaival on aika harvalle varsinainen kultakaivos, niin kyllä sitä voi pienestäkin nyhjäistä jos on halua! Mä toisaalta haluan elää mukavasti, eli en ymmärrä, että syödään vain tonnikalaa ja makaronia siksi, että jää säästöön (ellei kysymys ole väliaikaisesta tilanteesta). Musta on ihanaa elää mukavasti, siis en tarkoita pröystäilyä vaan sitä, että voi silloin tällöin syödä ulkona tai sisustaa välillä kotia. Mutta kuten kaikki tietää, niin turhia rahanreikiä on aina!! Karkit, rööki ja viina siellä listan kärkipäässä mielestäni. Noihin edellämainittuihin mulla ei kyllä rahaa mene, mutta kyllä sieltä varmasti löytyy silti vaikka mitä turhaa.
Huulikiillot sen sijaan, ne ovat AINA tarpeellisia. Etenkin pinkit huulikiillot.

IMG_1649[1]

Viimeinen lupaus on käydä salilla ja saada tuloksia. Tänä vuonna mä meinaan saada lihasta ja sen lupauksen toteuttaminen alkoi tänään! Tein sen verran hyvän treenin, etten muista milloin olisi ollut vastaavanlainen! Tänä vuonna vedetään TÄYSILLÄ, oletteko messissä??

kuva

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta