Julkkisnaiset, joita ihailen

Mä ajattelin kertoa teille tässä postauksessa, keitä kotimaisia julkkisnaisia ja heidän aikaansaannoksiaan ihailen ja miksi. Suomalaiskulttuuriin jotenkin kuuluu, että täällä ei uskalleta avoimesti arvostaa jonkun ihmisen saavutuksia, saatikka ”fanittaa” ketään, paitsi joskus teini-ikäisenä tietysti. Enempi hyväksyttävää on kahvipöydissä mollata ja haukkua aina kukin vuorollaan turhaksi tyrkyksi, jolla ei ole mitään paikkaa maailmassa.

Okei, kyllä munkin mielestä näitä aika turhia julkkisia on seiskassa ja telkkarissa, mutta mä uskon, että meillä jokaisella on kuitenkin jotain kykyjä ja lahjakkuutta. Katsellessani esim Viidakon tähtösiä tulee mieleen, että aika paljon voi mun mielestä laittaa myös nuoruuden naiviuden piikkiin. Moni meistä on parikymppisenä aika uhmakas ja jopa tyhmä (okei kuulostan nyt joltain dinosaurukselta, mutta olin parikymppisenä itsekkin aika dille), mutta ei se ole tarkoituskaan, että ihmisen ajatusmaailma on sama koko elämän! Ehkä sitä pahimmat särmät ajan saatossa hioutuu. 

Kaikkia ei voi toki aina miellyttää ja jotkut ovat todella mielipiteet jakavia ihmisiä! Jonkun mielestä sinäkin voit olla läski, tyrkky, huomiohuora, tai luulet osavaasi jotain, vaikka todellisuudessa et osaa yhtään mitään. Mutta so not! 😀
Onneksi perus taviksen ei tarvitse lukea sitä kotiäitien keskustelupalstoilta. Kun olet julkisuudessa, niin täytyy olla varmaan järkyttävän paksu nahka. Kaikki sun onnistumiset, mutta etenkin epäonnistumiset ihmissuhteissa, työssä ym puidaan seiskassa ja vauva.fi:n keskustelupalstoilla. Suomalaiset on vielä niin kateellista kansaa ja olen itsekkin saanut maistaa sitä kateutta ja katkeruutta siitä, kun minulla ”on jotain” (mitä minulla todellisuudessa ei edes ole). Mutta se on varma, että mitä enemmän menestyt, niin sitä enemmän löytyy paskanpuhujia ja ”kavereita” eli selkäänpuukottajia. Se ihminen on vahva, joka uskaltaa olla aidosti oma itsensä ja tehdä ja toteuttaa omaa juttuaan muiden mielipiteistä välittämättä. Jos tekee kaiken miettien vain muiden mielipiteitä, niin silloin ehkä itsetutkiskelu olisi tarpeen. 
Ja sitäpaitsi, jos tulee julkisuuteen vaikka Hymyn maksamilla silareilla, niin tuskinpa siitä jaksetaan kovin kauaa kiinnostua.  Täytyy olla oikeasti kiinnostava persoona.

No mutta keitä nämä naiset sitten on?

1. Jutta Gustafsberg
Ei varmaan kellekkään yllätys tämä ensimmäinen valinta. Juttaa voin myöntää aidosta fanittavani ja hän inspiroi aikaansaannoksillaan! Seuraan häntä mediasta aktiivisesti ja ostan yleensä esim lehden, jos hänestä on juttu jossain. Niin ja toki olen katsonut joka ikisen Jutta ja superdieetit jakson! Arvostan hänen asennettaan elämää kohtaan sekä mieletöntä positiivisuutta! Ja siinä on nainen, joka ei varmaan pienestä valita!
Jutta Gustafsbeg on tietysti myös yhtä kuin Suomen suurin laihdutusbisnes. Sanotaan vaikka näin, että jos joku päivä ihmisille tulee mieleen sanasta ”laihdutus” nimi Katri Viirret, niin olen päässyt tavoitteeseeni :D.

jutta
Tämä on napsaistu joltain Jutan luennolta…

2. Martina Aitolehti
Mulla on Martinasta sellainen fiilis, että hän on todella, itsevarma, omaa kovan kilpailuvietin ja tekee pää pystyssä omaa juttuaan – menestyi se tai ei! Itse toivoisin omaavani samat ominaisuudet ja kehittyväni niissä. Hän on mm. äitiydestä puhunut aika rohkeitakin juttuja, joiden perusteella muutamakin vuoden äiti on varmaan vetänyt melonin sieraimiinsa! Kaunis ihminen ja vielä julkkis, niin tuskin voi olla hyvä äiti. Martina on mun mielestä myös rohkeasti kokeillut sellaisia asioita, joista pitää, eikä ole heti pelännyt mokaavansa (vaikka olisikin mokannut). Mua jotenkin ottaa aivoon sellainen ajatusmalli, että ”mä nyt vähän tätä kokeilen mutta tuskin tästä mitään tulee”. EI kaikessa voi olla aina kympin oppilas ja joskus nöyryytyksistä on vain otettava opikseen

3. Tiina Jylhä
En kyllä tavallaan ihaile Jylhää, mutta jotain kiinnostavaa hänessä on. Luin juuri viikonloppuna jutun Iltalehdestä, jossa hän kertoi elämästään. Samalla tunsin myötätuntoa ja kyllä vähän myös surua. Varmaan moni on kanssani sitä mieltä, että ehkä kauneusleikkaukset on menneet ”vähän” överiksi, mutta luettuani jutun myös ymmärsin häntä paremmin. 
Mutta ihan älytöntä millaisessa kunnossa hän on vielä nyt viisikymppisenä fyysisesti! Kauneus on aina katsojan silmässä, mutta omasta mielestäni hän on superhyvässä kunnossa, eikä ihme; Hän kertoo myös treenaavansa 5-6 kertaa viikossa salilla. Hänen treenimotivaatiostaan voisi jakaa vähän muillekkin viiskymppisille, jotka antavat itsensä repsahtaa ja rupsahtaa sen takia, että ”on vanha eikä mitään ole kuitenkaan tehtävissä”. Tähän on turha vetää mitään horkkakorttia, koska hän on joka tapauksessa nähnyt aivan älyttömästi vaivaa vartalonsa eteen, PLUS että hän avoimesti kehtaa sanoa, ettei halua olla läski. Toi on jo sellainen lause, josta joutuu susien syötäväksi välittömästi!

4. Susanna ”Suski” Penttilä
Olen jonkun verran lukenut juttuja Penttilästä ja nyt katsonut muutaman kerran sitä Tavallista elämää-sarjaa. Hän on jotenkin aivan mielettömän iloisen oloinen ja ihailen hänen tapaansa olla oma itsensä – vaikka antaisikin itsestään hieman bimbomaisen kuvan. Vaikea sitä on toki sanoa millainen ihminen on IRL, mutta ainakin sen perusteella mitä häntä olen seurannut, niin iloisen ja hyväntahtoisen oloiselta ihmiseltä vaikuttaa.
Ja hei, onhan hän aika jäätävä MILF :D!

Onko teillä jotain julkkiksia, joita seuraatte tai fanitatte? Ja kehtaatteko myöntää sen ääneen…?

fityoutoo

13 vastausta artikkeliin “Julkkisnaiset, joita ihailen”

 1. Katri, aina olen ollut kanssasi samaa mieltä ja tykännyt blogistasi mutta nyt kyllä meni yli hilseen. Siis listalla on semmoisia ihmisiä joilla on lähestymiskieltoa ja rikosrekisteriä mm. toisten ihmisten pahoinpitelystä ja veropetoksista ym. Virheitä voi ihminen tehdä ja niistä oppia mutta kun ne tehdään toistuvasti muiden ihmisten kustannuksella ja siten että muille koituu vahinkoa niin ei enää ymmärrys riitä.

  • No, eihän minunkaan jutut voi aina kaikkia miellyttää.
   En todellakaan pidä rikollista toimintaa puolusteltavana. Itseasiassa en edes tiennyt mistään pahoinpitelyistä. En myöskään sano, että ihailisin näissä kaikissa ihmisissä heidän kaikki ominaisuuksiaan, vaan lähinnä periksiantamattomuutta, positiivisuutta ja aitoutta. Kenenkään rikosrekistereihin sen enempää kantaa ottamatta..

  • Hei,
   samaa mieltä maikun kanssa, valitettavasti…..
   Sinulla kuten kaikilla muillakin on tietysti oikeus ihailla ketä haluat. Ja saat kyllä pisteet tästä kirjoituksesta ja uskalluksesta kertoa ihailusi kohteen.
   Jutan ymmärrän, mutta nämä muut minun mielestäni ”wannabe julkkikset!……
   Tämä ehkä vaan osoittaa sen, että blogin perusteella saa jonkinlaisen kuvan kirjoittajasta, mutta eihän se kuitenkaan tarkoita sitä että tuntee toisen.
   Täytyy myöntää, että minun saattaa olla vaikea ottaa kaikkea sanomaasi tämän jälkeen vakavasti. Anteeksi tästä.

  • Kiitos kommentistasi. Kysyisin vielä, että millä tavalla Jutta on jotenkin ”hyväksyttävämpi”..? Sitä en ymmärrä. Siis jos pidän jotain ihmistä positiivisena ihmisenä, niin se antaa minusta itsestäni epäuskottavan kuvan :D?
   Älä missään nimessä pyytele anteeksi. En hae tällä blogilla kenenkään hyväksyntää ja suomi on varmasti pullollaan vakavammin otettavia bloggareita. Sinun onneksesi :).

  • Hei,
   En sanonut, että Jutta on ”hyväksyttävämpi” vaan, että ymmärrän hänen ihailunsa. Kuten myös kirjoitin, niin jokaisella on oikeus ihailla ketä haluaa! Ja taisin myös sanoin, saat pisteet uskalluksestasi kertoa asiat niinkuin ajattelet. Eli kunnioitan sinua siitä. Älä ymmärrä minua siis väärin 😉

   Ehkä kyse on minun vähäisestä tiedosta näiden muiden henkilöiden (Aitolahti, Jylhä Ja Penttilä) tekemisistä. En olen vain koskaan ymmärtänyt millä ansioilla he ovat tulleet ns. julkisuuden henkilöiksi. Upeaa jos he ovat positiivisia ihmisiä, sellaisia tämä maa kyllä tarvitsee. Mutta mitä ihmettä he oikein ovat tehneet ansaitsaaksen sen julkisuuden mitä ovat saaneet?

   Taidan olla tässä suhteessa vähän (tai enemmänkin) rajoittunut henkilö….

   Kaikesta huolimatta mukavaa kevään jatkoa ja kaikkea hyvää sinulle.

 2. Hii mä oon kans jotenki aina tykänny Susanna Penttilästä 😀 jotenkin vain niin herttaisen oloinen eikä nyt ihan niin tyhmä kuin annetaan ymmärtää…

  Ja Juttaa ny tiätenki fanitan kans! Kuka fitnessbeibe ei fanittais 😉

  Lisäksi fanitan Olli Hermanin vaimoa Nooraa, on vain niin upea ilmestys!

  • Jutta on kyllä uskomaton persoona! Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta hän jaksaa olla niin kannustava ja aito. Mieletöntä miten monia ihmisiä hän motivoi!

 3. Ihan pakko mainita Martina Aitolehdestä. Kun Martina tuli julkisuuteen, niin aluks aattelin olevan perusseiskakauraa. Salarakas, rohkeet kuvat…mutta kun hän on ollut mukana erilaisissa sarjoissa, niin on väistämättä tullut huomattua että taitoa riittää. On melkoisen kunnianhimonen ja kilpailuviettinen mimmi. Hassua, miten erilainen ensivaikutelma on verrattuna myöhemmin muodostuneeseen kuvaan.

  Edelleen kuva perustuu lehdistön ja tv-ohjelmien luomaan kuvaan, mutta niin kai useimpien julkkisten kohdalla.

  • Hän on myös liikunnallisesti tosi lahjakas, olin aivan puulla päähän lyöty miten hienosti hän siinä uimahyppykisassa veti vaikka lähti ihan aloittelijana kehiin! Arvostan tollasta heittäytymistä asioihin!

 4. Hyvä posti! Mun mielestä on hienoa jos pystyy ihailemaan muita ihmisiä ja myös kertoa siitä muille. Eri ihmisisissä ihailee eri asioita eikä se tarkoita sitä, että kaikki heidän tekemänsä asiat pitäisi allekirjoittaa, jotta he voisivat toimia esikuvina. Useissa ihmisissä on ihailtavia piirteitä, vaikka he saattavat edustaa jotain muuta kuin sitä omaa suosikkileiriä. Kirjoitin itseasiassa jokin aikasitten postin esikuvien tärkeydestä omaan blogiini: http://idajemina.blogspot.fi/2014/04/esikuvat-miksi-ne-ovat-niin-tarkeita.html

 5. Tiina Jylhällä ei ole kyllä varaa antaa minkäännäköisiä ulkonäkökommentteja muista naisista.. 😀 Itse ainakin toivon sitten aikoinani että vanhenen arvokkaasti enkä halua näyttää hirviöltä. Mutta minkäs jotkut ihmiset turhamaisuudelleen voi..

  • Lellu, olen osittain kanssasi aivan samaa mieltä. Nimenomaan siis siitä, että haluan vanheta arvokkaasti, enkä vain pyri koko ajan kiristämään ja täyttämään. Mutta lähinnä tarkoitin hänen treenaamistaan, puuttumatta kauneuskirurgiaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta