Kaaos

Huhheijaa miten päivät on taas kuluneet nopsaan. Mun piti kirjoittaa jo lauantai illalla, mutta päädyinkin sitten Ullanlinnan hienostoalueelle viettämään sivistynyttä tyttöjeniltaa juustojen ja viinin merkeissä. Ei ollut yhtään sellainen fiilis, että jaksaisi lähteä kesksutan kuppiloihin pyörimään ja oli ihana tappaa aikaa hyvässä seurassa ja puhua NAISTEN juttuja. Varsinkin täällä kotona, jossa testosteronia on välillä enemmän kuin tarpeeksi ei löydy oikein juttuseuraa akkamaisille aiheille.
No sitten eilen (kello on jo maanantain puolella)… Olin ajatellut uhrata koko päivän siivoamiselle ja treeneille. Niin tosiaan uhrasinkin, mutta siitä en ole kyllä ihan varma, että tuliko täällä yhtään siistimpää. Onneksi reidet sentään on hellänä :D!

Kuten otsikosta voi päätellä, vallitsee makuuhuoneessamme tällä hetkellä totaalinen kaaos! Kun vaatteiden säilytystilaa on liian vähän niin ne vaatteet eksyy sitten liian helposti lattialle ja sehän onkin just paras paikka niille. Mä olen ihan pulassa tän säilytystilan kanssa ja justhan me syksyllä muutettiin ja oltiin sitä mieltä että mahdutaan. Vaikka en todellakaan ole mikään shoppailufriikki, niin silti noita rättejä on sitten ihan joka luukku ja kolo täynnä. Siihen kun lisätään se, että olen hyvin huono heittämään vaatteita veke, on totaalinen vaatekatastrofi valmis! No, tuskin olen tällä planeetalla ainoa nainen, jonka vaatekomerosta löytyy yksi jos toinenkin a)vaate jossa on vielä hintalappu b)vaate, joka oli jo ostohetkellä väärän kokoinen/oikeesti ruma/hyödytön mutta et ehtinyt/viitsinyt/kyennyt palauttamaan sitä tai c)liian pieniä/suuria vaatteita, jotka ovat sopivia sitten kun muutun kiinalaiseksi/lihon valaaksi. Toivotonta!!! Eikä ihan vähän!

Olen muuten miettinyt aika hiton monta kertaa, että miten ihmeessä nää ihmiset, jotka ostaa vähintään kerran viikossa vaatteita selviää niiden kanssa? Siis joko säilytystilan on alituisesti laajennuttava, tai sitten pelastusarmeija myy kerran kuussa aika hiton muodikkaita ja vähänkäytettyjä minimekkoja! Mullakin oli se kirppari…ja mites siinä sitten kävikään. Jos en ota kohta uutta yritystä, niin meille voi kutsua jonkun psykiatrin tekemään sitä 4D-dokumenttia niistä ihmisistä, jotka hukkuu tavaroidensa keskelle. Ihan kiva.

Mua henk. koht. eniten sisustuksessa ahdistaa, jos joka paikka on tavaraa täynnä! Mä olen esteettinen ihminen (believe it or not..) ja meillä on aina lapsuudenkodissa ollu joka karva ojennuksessa. Itse tykkäisin sisustaa kovasti, mutta jos haluaa jotain laadukasta, niin se myös tietenkin aina maksaa. Yllättäen haluan sitten aina myös juuri sen asian, jossa on kallein hintalappu! Onneksi ei ole kuitenkaan liian rikasta miestä tai iskän luottokorttia, että vois vinguttaa koko Vepsäläisen tyhjäksi viidensadan sohvatyynyistä!
Mä en ikinä kuuna päivänä ostais kuitenkaan Jyskistä jotain pähkinänväristä lastulevyhirvitystä olohuoneeseen. Sitten kun jotain ostetaan, niin ostetaan hyvää!
Me panostettiin etenkin sohvaan, jota ei tulekkaa ostettua ihan joka vuosi… ja maksettiinkin siitä niin helvetin pitkä penni!!! Olen myös kova ompelemaan ja verhot odottelee tuolla singeriä…katotaan milloin saan aikaiseksi! Mä ihailen niitä ihmisiä, jotka ehtii aina laittamaan ja askartelemaan. Kun itse opiskelee (vielä yksi tentti enää luojan kiitos!!), treenaa vähintään 5krt viikossa, hoitaa koiria ja tulevana syksynä käy myös opiskelun lisäksi töissä, niin imurointi on ainoa siisteystoimenpide vessan pesun lisäksi jota jaksan harrastaa säännöllisesti. Ja taas pääsemme siihen aiheeseen, kun säilytystilaa on liian vähän…sillonhan sitä sotkua myös syntyy!

No, huomenna (eli siis oikeasti jo tänään) meillä on dinnerpartyt mun ihanien ystävien kesken, joten luuttu rupeaa heilumaan jo aamusta! Ne onkin itseasiassa vähän niinkuin kiitossapuskat rakkaille ihmisille, jotka jaksoivat ja kestivät mua koko pitkän kevään kisadieetillä. Heistä sain voimaa ja uskoa tulevaan.
Kuulostinkin juuri joltain Tauski Peltosen rakkauslaululta. <3 Öitä kauniit ja komeat.

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Kaaos”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta