Kai se on vaan myönnettävä…ettei rahkeet riitä kaikkeen!

Neljä päivää bloggaamatta… Kääks! Tämä blogi ei silti kuollut! Oltiin vain hää/kylpyläreissulla Tampereella ja kone onnellisesti kotona.  Huono omatunto vähän kalvaa, vaikka toisaalta ihan turhaan, koska sain viettää ihanan viikonlopun mun elämäni miesten kanssa! Mitä sen nyt on väliä, bloggaanko jokapäivä, tai joka toinen… Tai jääkö välillä useampi päivä väliin! Jotenkin vaan miellän sen niin, että koska tämä on mulle työ (tai koska ainakin haluaisin sitä työnä pitää!) niin juttua pitäisi tulla useammin. Lisäksi mulla aiheita ja luonnoksia on vaikka millä mitalla, mutta hitto kun tälläkin viikolla ollaan painettu aamusta iltaan pannu kuumana ja illalla kaadun suorin jaloin sänkyyn jo yhdeksän korvilla 😀 !

haissa1 (1 of 1)
Hääluukkia… Mulla siis OLI korkkarit jalassa, mutta kuva on otettu sen verran myöhään, että vaihdoin tennareihin. Korkkarit nimittäi olivat kokoa liian isot ja vähän ikävät jalassa…

haissa2 (1 of 1)Mä oon kova asettamaan itselleni tavoitteita ja vähän turhankin hyvä stressaamaan niistä ja tän myös mun rakas mieheni tietää todella hyvin. Haluaisin olla supersuorittaja niin työ kuin kotirintamallakin, mutta harvalta se oikeasti onnistuu. Mulla se tärkeysjärjestys on niin, että ekana tulee tietysti Ben, sitten mun personal training -työni, joka on pääelinkeinoni ja sen jälkeen vasta bloggaus. Ja koska mulla on ihana perhe, niin haluan iltaisin tehdä muutakin, kun olla naama koneen ääressä jos on sellainen kiva tilanne, että meillä on kaikilla vapaata.

kultaseni (1 of 1)-001
Ihana pieni irtiotto arjesta. Parhaassa seurassa <3.
ben_kylpylassa (1 of 1)
Mini pääsi kylpälään ja ”simhallen” tais olla koko viikonlopun kohokohta :D.

Joskus on vaan myönnettävä, että ei voi rahkeet ja aika riittää kaikkeen. Otanpa esimerkkinä tästä vaikka juoksun, jota treenasin HCR:n puolimaratoniin edes kohtalaisesti. Sen jälkeen olen juossut… ööö….kolme lenkkiä? Vielä pystyisin hyvinkin juoksemaan raskauden puolesta – tai no tämä ei ole kyllä 100 varma, koska en ole viikkoon kokeillut. En mä siitä juoksusta niin nauti, mutta en mä tiedä mikä hitto siinä on, että jotenkin itseltään sitä vain ”vaatisi” niitä juoksulenkkejä. Kai se on siinä, kun pääsi hyvään alkuun ja pakko sanoa, että HCR oli kokonaisuudessaan aivan upea kokemus!

Jos joku mun ystävä olisi mun tilanteessa eli pienen lapsen äiti, yrittäjä ja raskaana, niin sanoisin, että turhaa enää otat lisäpaineita mistään. Koitan koko ajan miettiä, kuinka saisin mun bisnestä laajennettua ja päässä on tuhansia ideoita – no niitähän mulla onkin tässä ruhtinaalliset 4kk aikaa toteuttaa! Entäs jos vaan olisin tyytyväinen, että asiakkaita riittää ja yhteydenottoja tulee (mainos mainos, otan edelleen asiakkaita mutta teen lokakuuhun enää soppareita ja nettivalmennettavia tietysti siihen asti myös!!! 🙂 )…?
Joka kerta kun treenaan asiakkaan kanssa salilla mietin myös, että pitäs treenata enemmän ja kuinkahan pahasti mä mahdan lössähtää? Syömisen suhteen ei ole ongelmaa, koska pahimmat himot on poissa ja olen palannut samaan tylsään ruokailuuni. Mutta treeniin on ollut kyllä viime viikkoina vähän hankala kaivaa aikaa, joka haittaa siksi, että mä nautin siitä niin kovasti!

Me eletään myös siinä mielessä hieman stressaavaa aikaa, että asuntomme on myynnissä ja koko ajan takaraivossa pieni ääni sanoo, että olisi hyvä nyt jo pakkailla ja laittaa tavaroita myyntiin sen minkä ehtii. Varaile kirppisaikaa hyvissä ajoin, vie UFFille turhat vaatteet, myy torissa noin puolet varaston sisällöstä ja tyhjentele jo valmiiksi kaappeja, koska kaikkea ei kuitenkaan heti tarvita. Ole siis kaukaa viisas! Öööö, hetkinen. Uno problema por favor; Niin missä välissä??? 😀

Onko teillä muillakin tällaisia hetkittäisiä riittämättömyyden tunteita? Löydättekö aikaa kaikelle haluamallenne??

fityoutoo

6 vastausta artikkeliin “Kai se on vaan myönnettävä…ettei rahkeet riitä kaikkeen!”

 1. Tuttu tunne toi ritttämättömyyden tunne <3
  Ei vaan ehdi kaikkea tehdä ja välillä on otettava se aika vaan jostain.
  Minulla aikaa ei löydy kaikelle, mutta teen mahdollisimman paljon hyviä ja tärkeitä asioita 🙂

  Blogini saa tällä hetkellä vain murto-osan ajastani, mutta tämä on väliaikaista.
  http://hannantreeniravinto.blogspot.fi/

  • No hyvä että muitakin on, jotka haluisivat tehdä enemmän kuin mitä aikaa on :). Niin kai se on, että aikaa on kun vaan käyttää sen mahdollisimman tehokkaasti hyväksi!

 2. Täällä myös yksi jolla on tuhat ja yksi rautaa aina tulessa. Työ, neljä lasta harrastuksineen, iso omakotitalo maalla hommineen, tällä hetkellä kisadieetti menossa, omat treenit…… silti haalin vaan lisää hommia ihan kuin sitä aikaa tulisi jostain lisää sitä mukaan kun haalii niitä hommia ja menoja lisää.
  (Susirajanfitnessmimmi.blogspot.fi)
  -mari-

  • Okei, mä hengästyin jo pelkästä lukemisesta 😀 ! No, sä olet varmasti mestari organisoija ja delegoija! Tai siis pakko olla, että saa ajan fiksusti hyödynnettyä.
   Tsemppiä kisadieettiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta