Kalorit alhaalla, mieli ylhäällä!

Erittäin täydellinen hetki kirjoittaa blogia, kun perjantain motoriska utvecling-uusinta lähestyy ja kaikenlaista pikku askaretta olisi kotona tehtävänä… Heti muuton jälkeen elin aivan uskomattomassa kodin laitto-, sisustus ja käsityöhuumassa, mutta  taitaa olla todellakin kausiluonteista! No, viikonloppuna tulossa viertaita, joten viimeistään sitten tartun urakalla luuttuun. Mutta se, miten tohon kirjaan saisi tartuttua, se onkin ihan toinen juttu.

Tänään pidän vapaapäivän punttitreenistä, mutta aamulla käväsin erällä reippailemassa aamulenkin. Rupee oleen luvattoman helppoa, kun voi samalla katella iPadista videoita ja kalorit palaa! Aamulenkin kai kuuluisi olla oikein v-mäisen puuduttavaa hommaa, mutta kai tässä asiassa pieni helpote sallittaneen. Itseasiassa viikonlopun ”pakkolevon” jälkeen, aamupuuppailu on tuntunut yllättävänkin mukavalta!
Toissapäivänä kävin sauvakävelemässä klo.06 aamulla. Sekään ei ollut hassumpaa!
Itse uskon tyhjällä vatsalla tehtyyn aamulenkkiin, vaikka asiasta ollaankin montaa mieltä. Enpä ole kuitenkaan törmännyt yhteenkään tapaukseen, jossa fitnesskisaaja ei niitä dieetillään tekisi! Itse otan ennen lähtöä ainoastaan BCAA:t ja burnerin. Jotkut juovat myös kupin kahvia. Ainakaan minulle ei ehdi tulemaan liian sietämätön nälkä. Moni on sanonut että aamulla lenkille herääminen on vaan niin vastenmielistä. No, kaikki on (tässäkin asiassa) asenteesta kiinni ja siihen tottuu varmasti…niinkuin siihen jääpuikkoonkin…missä se nyt sitten olikaan…
Erityisesti koiraihmiset nyt huomio!? Mitäs jos huomenna veisitte ne hurttanne vähän pidemmälle lenkille aamuisin, kuin talon ympäri? Tai viimeistään sitten kun pakkanen laskee alle kymmeneen! Koira on ihan mahtava tekosyy potkasta itseään persuksille hiukan normaalia aikaisemmin.

Kuten kerroinkin jo teille, kokeilin tänään ihan minulle uutta hoitomuotoa eli shiatsu-hierontaa! Olin lueskellut netistä jo hiukan etukäteen, joten tiesin suunnillen mitä odottaa.Hoito erosi tavallisesta klassisesta hieronnasta aika tavalla, eli perinteinen ”vaivaustekniikka” puuttui kokonaan ja hoidossa vaihtelivat venytykset ja painelu. Olin hoidon ajan lattialla patjalla, minulla oli päälläni pitkikset ja pitkähihainen paita ja vielä peitto päällä, joka oli enemmän kuin ihanaa nyt, kun palelen 24/7… Hoito tuntui todella hyvälle ja rentoutti ihan totaalisesti. Mikään ei ole niin ihanaa, kun hetkeksi vaan pysähtyä ja keskittyä lataamaan omia akkujaan. Varinkin, jos on menossa koko ajan ja sata rautaa tulessa. Ei pidä unohtaa omaa kroppaansa, koska se takuulla ilmottaa kun mopo lähtee käsistä, eikä aina hyvällä tavalla. Tavallaan kuin palkitsisi itseään ja kehoaan siitä, että jaksaa tätä hiton hullun myllyä päivästä toiseen!
Hoitoja antaa muuten täällä Pohjois-Helsingissä Mari Haataja ja hän tekee myös kotikäyntejä! Minulta saatte hänen numeronsa jos kiinnostuitte. Koska Mari on vielä opiskeluiden loppuvaiheessa, tekee hän hoitoja myös todella edullisesti!

Kuten jo menin lupailemaan, niin vihdosta viimein eilen saatiin kamera salille ja vielä joku joka osaa käyttää sitä! Tässä muutamia otoksia, treeninä oli selkä-olkapää-habakombo, eli vähän sitä sun tätä, enimmäkseen sitä. 🙂

Koomista, että yleensä kun ottaa kameran esille paikassa kun paikassa, niin ihmiset kaikkoavat lähettyviltä. Mutta ei, salilla oli kyllä koko ajan joku kurkkimassa tai tunkemassa taka-alalle…
Kiitos muuten ihan älyttömästi kaikille, jotka ovat kommentoineet ja tykkäilleet kuvistani facessa. Tuntuu aivan uskomattomalle ihanalle ihmisten tuki ja kannustus. Kun itse katsoo omia kuviaan, tuntuu lähinnä, että niin paljon on tehty ja niin vähän tapahtunut! Olen treenannut jo vuosia salilla, no okei, en aina super säännöllisesti, mutta aina kovaa! Lihasten kehittyminen ja kasvaminen on tietenkin myös geeneistä kiinni ja joihinkin liha tarttu vain paremmin kuin toisiin. Naurattaa silti joka kerta, kun kuulen naisen sanovan että pelkäävät, että lihakset kasvavat liian nopeasti…Siis mitäh??? Mutta nämä ovat juuri niitä naisia, jotka kuvittelevat, että heti kun he tarttuvat käsipainoon, pullahtaa hihasta aivan käsittämättömän kokoinen pala! Harmittavaa vaan, ettei itselleni ole koskaan käynyt niin. Oma ihanteeni ei tosin ole ollenkaan mikään liian lihaksikas nainen. Itse toivoisin kuitenkin etenkin ylävartaloon muotoa, olkapäihin ja selkään lähinnä.
Ihailen monien kilpailijoiden fysiikkaa ja pakostikkin tulee miettineeksi onko kovan työn lisäksi vauhditettu lihaskasvua jollain muullakin… Onneksi bikinisarjassa riittää vain hyvä symmetria ja liiasta lihasmassasta on enempi haittaa kuin hyötyä. Katsotaan sitten tulevaisuudessa, mihin rahkeet riittää!

fityoutoo

4 vastausta artikkeliin “Kalorit alhaalla, mieli ylhäällä!”

  1. Hei)) Selailin blogeissa ja sattumalta löysin blogisi. Mullakin on oma blogi,jonka aiheena on liikunta ja laihdutus. On todella mielenkiintoista lukea blogisi, toivotan sulle kaikkea hyvää ja mm. saavuttaa haluttavia tuloksia! Tsemppiä!terkkuja, Julia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta