Kalorit, sokeri vai proteiini – Nutrilett arvonnnan voittaja!

*Yhteistyössä Nutrilett

nutrilett_arvonta1 (1 of 1)

Ah, tietotekniikka on puolellani….
Tiedättekö sen tunteen, kun olet juuri kirjoittanut ummet ja lammet vaikka sähköpostiin ja kone huutaakin erroria!?! Joku näsäviisas vois todeta nyt, että ”muista tallentaa aina välissä”. Se on muuten se sama tyyppi, joka sanoo koneesi hajotessa, että ”kai sulla on kaikki tärkeet jutut ulkoisella kovalevyllä??”
Damn. No ei auta. Aloitetaas alusta!

Kysyin teiltä taannoin Nutrilett-postauksessa mielipiteitänne välipalan valinnassa; Kiinnostaako eniten kokonaiskalorit vai sokerin tai proteiinin määrä? Vastauksia tuli yli 160 ja nyt olisi sitten arvonnan voittajan julistamisen aika!
Sain lahjoittaa nimittäin yhdelle lukijalleni aika miälenvikaisen tuotepaketin (arvo 60€) eli nyt yhdelle onnekkaalle lähtee kassillinen Nutrilettia kotiin! Itsekin sain samanlaisen satsin testiin ja nyt on sitten kaikkia tuotteita haisteltu ja maisteltu (muutama puoliksi syöty patukka löytyy vielä repun sivutaskusta, koska jaksan syödä aina vain puolet…)! Täytyy sanoa, että eka mielikuva mulla oli ennnen tätä yhteistyötä Nutrilettista se ”legendaarinen” pussikeittokuuri, mutta olin tosi positiivisesti yllättynyt erilaisten tuotteiden määrästä ja siitä, miten hyvänmakuisia ne olivat! Etenkin patukat olivat mieleeni koostumuksen puolesta ja olen patukoiden suhteen kaiken kokenut ja maistellut 😀 !
Nutrilett on lanseerannut uuden Protein Shape -sarjan, joka lähestyy painonhallintaa vähän eri näkövinkkelistä, kuin nuo pussikeitot! Protein Shape juomat ja patukat ovat runsasproteiinisia, mutta rasvattomia. Sopivat siis hyvin myös kovaa treenaaville!

nutrilett (1 of 1)

Kuinka äänet sitten jakautuivat eri vaihtoehtojen välillä?
Siis mähän laskin ne kaikki oikeasti 😀 ! Olen salaisesti viehtynyt tilastotieteilystä!
Selkeästi eniten teitä kiinnoti sokerin määrä (90 ääntä)! Sokerittomuus on nyt erittäin kovasti nouseva trendi ja sokerin vaaroista toitotetaan nyt joka paikassa! Itse en ole tämän asian suhteen liian ehdoton. MUTTA faktahan on, että me emme tarvitse valkoista sokeria mihinkään! Eri asia sitten on, haluaako sillä toisinaan herkutella, toivottavasti kohtuulliset. Itse käytän nykyään paljon kookossokeria sekä hunajaakin ja keinotekoisia makeutusaineita koitan vältellä – tosin en ole totaalikieltäytyjä !
Toisena tuli proteiinin määrä (47 ääntä) joka yllättäen ”proteiinituotteessa” on aika tärkeä juttu! Proteiini välipalassa pitää hyvin nälkää, enkä nää, etteikö tollainen juotava prodejuoma treenin jälkeen olisi myös ihan paikallaan. Tuossa Protein Shape -sarjan juomassa on 26g prodea, joten se voi olla pienen naisen päiväsaannista neljännes!
Kolmantena tuli kaloreiden määrä (35 ääntä), jonka nostaisin esille siinä mielessä, että terveelliseksi olettamassaan patukassa voi olla jopa 500kcal (etenkin niissä tiiliskiven kokoisissa)! Siihen määrän mahtuu aika hirveän kokoinen lautasellinen oikeaa ruokaa, joten kannattaa ehkä miettiä, ottaako lähes neljänneksen (esim tapauksessani) päivittäisestä kalorisaannista jostain välipalapatukasta vai oikeasta ruoasta?? Toki korkea sokerin määrä myös lisää kaloreiden määrää, eli tarkkana saa olla!

nutrilett2 (1 of 1)

Kaksi ääntä sai myös eräs tärkeä tekijä välipalaa valitessa eli maku! Kuten eräs lukija kommentoi, niin pahaa ei kannata syödä! En minäkään juo yököttävän makuisia terveysjuomia, vaikka ne tekisi musta kuinka maailman onnellisimman ja terveimmän ihmisen! Maku on ainakin itselleni aina tosi tärkeä juttu, oli kyseessä sitten ruoka kuin ruoka!
Etenkin proteiinipatukoissa se jauhoinen koostumus on ehdoton ei, vaikka joku lukija kuulemma tykkää etenkin niistä jauhopatukoista 😀 !
Nykyään tulee ostettua jonkun verran myös raakapatukoita, joihin on liian usein tungettu sitä hiton taatelia, enkä voi sietää sitä!

nutrilett_arvonta4 (1 of 1)

Mutta mennäänpä arvonnan voittajaan…. Tittidii….. 60€:n Nutrilett-tuotepalkinnon siis voittaa……
Piia Lötjönen!

Onnea Piia, olen suhun ihan henk.koht yhteydessä!

Vielä muistutus:
Ostamalla 28.2 mennessä kolme Nutrilett-tuotetta lunastat samalla itsellesi kuukauden Yoogaija livejoogatunnit!  Tarkemmat ohjeet löydät täältä*! Eräs lukija kertoi, että palvelussa on myös kahvakuulaa(???) ja kehui kovasti!
Eli kannattaa hyödyntää tuo mahdollisuus, itsekin jumppavideoiden suurkuluttajana kokeilen näitä!

 

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta