Kalsaripäivä

Tänään onkin sitten sadellut kuin esterin peestä. Oltiin Benskun kanssa koko päivä sisällä, koirat mukaan lukien. Mä en ole vieläkään saanut hankittua vaunuihin sadesuojaa, joka yllättäen muistuu mieleen juuri näinä sateisina päivinä! Tää on taas yksi niistä asioista, joita ei saa sitten millään ostettua! Onneksi asutaan rivarissa, niin koirat voi päästä pissalle hätätapauksessa tuohon pihallekkin. Eihän se tietenkään normaalisti riitä, vaan kyllä ainakin tuon isomman rontin on päästävä pihalle kunnon kävelylle. Vaikka mä aina välillä valitan, että kaamee homma noiden koirien ulkoilutuksessa, mutta tänään huomasin kuinka hyvää tekee itsellekkin päästä kunnon kävelylenkille puolen päivän aikaan! Se jotenkin sopivasti rytmittää päivää ja sit jos ei lähde lenkille, niin helposti jää tänne kotiin murehtimaan kuinka taas pitäis imuroida….

edited_IMG_1150

Mä jo edellisessä postauksessa uhkailin, että tällä viikolla annetaan jaloille kyytiä! Eilen mä pääsin salille taas ihan ”yövuorossa”, koska olin alkuillasta Nosh-lastenvaatekutsuilla naapurissa Benin kanssa (hurri ei jostain kumman syystä halunnut mukaan…). Iltaa kohden sitä alkaa aina laiskottaa, mutta olin luvannut itselleni että menen enkä keksi mitään tekosyitä! Niinpä paria minuuttia vaille puoli kymmenen karautin Erän pihalle (ovet on auki klo.21.30 asti).
Ei voi ainakaan väenpaljoutta valittaa! Alussa crossaria vatkatessa tuli taas jotenkin hiton aneeminen fiilis koko reeniä kohtaan,  mutta kuinka ollakkaan se alkoikin siitä sujua! Tein jaloille 6 sarjaa kyykkyä vitosen korotuksilla ja siihen päälle vielä yhden jalan prässin, maastavedon käsipainoilla, askelkyykyn hypyillä ja vatsat. Nyt meni kyykkykin jotenkin ihan eri tavalla perille, mutta se kun on joskus pikku jutuista kiinni!

Tänä iltana oli treenivapaa, mutta käväisin Myyrmannin uuden Lady Linen avajaisissa kuuntelemassa Jutta Gustafsbergiä! Tätä blogia pidempään seuranneet tietävät mun asenteeni autoilua kohtaan, joka on edelleen hyvin negativinen. Kyse ei ole siitä, ettenkö osaisi ajaa, mutta mua ahdistaa lähtee sompaileen jonnekkin uuteen kohteeseen ominpäin autolla. Ja joo, kyllä meillä on navigaattori, mutta SILTI! Kaiken lisäksi satoi kaatamalla, mulla oli hirvee kiire ja kehät meni mateluvauhtia eteenpäin. Sitten kun lopulta pääsin sinne Myyrmäkeen, niin en tietenkään löytänyt ensin parkkipaikkaa ja kun löysin parkkihallin niin sitten en löytänyt sitä kuntokeskusta. Mua vastaan tuli lähinnä pari densoa ja mä päättelin että he eivät välttämättä ole ensimmäisenä menossa Lady Linen avajaisiin :D. 

autossa
Naulan kantaan!

Luennolla ei tullut itselleni välttämättä mitään uutta ja mullistavaa tietoa, mutta onhan Jutta todella hyvä puhumaan. Lisäksi porukkaa oli kuin meren mutaa ja kohderyhmä vaihteli nuorista keski-ikäisiin naisiin. Edelleenkin on niin paljon kuntoilijoita, jotka ei tiedä mikä on proteiini tai ”hiilihytraatti”, niin kuin Jutta sanoo. Tuo kuulostaa vaan edelleenkin jotenkin todella sympaattiselta :D! Lisäksi hän puhui yleisesti elämänhallinnasta, kiireestä ja tekosyistä, joita ihmiset sepittävät itselleen. Kaikki on kiinni priorisoinnista, eli asioiden asettamisesta tärkeysjärjestykseen. On hyvä miettiä, että jos sanot ”en ehdi”, niin miten voi olla mahdollista, että joku muu ehtii vaikka kaikilla on se sama 24 tuntia vuorokaudessa käytettävissä? Lisäksi ihan kaikkiin ehdotuksiin ei aina tarvitse vastata myöntävästi ja näin ollen vetää itseään ihan äärimmilleen ja täyttää vuorokaudesta joka ikinen minuutti.

jutta

Tässä vähän ruokakuvaa tämän päivän illalliselta. Meillä ei ollut juuri mitään jääkaapissa ja ideoita nolla, joten vetäsin tosta hyllystä päällimmäisen Fit-lehden ja katsoin, josko siinä olisi joku kevyt resepti ja lähetin tekstarilla salilta palaavalle hurrille kauppalistan! Kokkasin siis lohi-kukkakaalicurryä, tosin lohen paistoin uunissa ja tomaatit jätin myös pois ja korvasin ne porkkanalla. Ruoka oli ihan ok, pisteitä voisin antaa 6½ / 10. Mutta siis ihan kelpo keskiviikkopöperö!

curry

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta