Kamat hukassa!

No niin, olen nyt virallisesti hävittänyt lempitrikooni, lempituularini ja lempihupparini! En mä tosta hupparista niin, mutta noi Niken treenitrikoot ei ole todellakaan mitään ilmaisia (60€) ja noi oli mun lempparit. Puhumattakaan niistä Casallin tuulareista, jotka tosiaan hävisivät salin kaapista, jonka muistin avata, mutten tyhjentää… Tuulareiden taskussa oli vielä puhtaat pikkarit, että toivottavasti on niillekkin käyttöä. Mutta oivoi, miksi just niiden parhaimpien vaatteiden täytyy hukkua?? Mä olen kyllä jokseenkin toivoton tapaus! 

Toinen ongelmani on jättää asiat viime tippaan, joka korostuu tietenkin vielä pienen lapsen sekoittaessa pakkaa. Mulla on tosiaan ensi lauantaina pankkineidin kanssa 60-v ”megabailut”, johon olen ollu tilaamassa mekkoa…ööö kuukauden? No ihan sitten viikkoa ennen sain sitten mentyä sinne verkkokauppaan ja mun tuurilla ne hamoset ei ehdi perille ennen juhannusta. No, itseäni saan vain syyttää! Kuviohan tulee menemään niin, että perjantaina mä pyörin totaalisen ***tutuksen kourissa tuolla keskustassa ja vannon ilmestyväni juhliini alasti.
Miksi miehet muuten aina kysyy, että eiks sulla nyt oo kaapissa jotain, mitä voisit pistää päälle? No hei daa, ei todellakaan ole! Ellen mä aijo sitten pukeutua farkkuihin ja t-paitaan….

uglydress
Tämä mekko ei jää ainakaan keneltäkään huomaamatta!! Tai siis lähinnä sen puute!

Mun huono treeni-into vaivasi vielä vähän tänäänkin ja peilistä tuntui katsovan lähinnä pallokalaa muistuttava olio. Tää laitetaan kyllä hormonien piikkiin! Kai se kuu on taas jossain ihme asennossa. Käytiin kuitenkin hurrin kanssa yhdessä treenaamassa, kun pikkumies meni käymään famulassa illalla. Treenasin selkää ja hauista ja ikävöin kovasti mun iPodia, jonka kuulokkeet onnistuin jättämään Joensuuhun! Onneksi posti tuo ne mulle piakkoin, koska musiikki on mulle vaan niin must treenatessa. Käyttöön ottamani Better Bodiesin vyö on muuten osoittautunut oikein hyväksi! Selälle ja keskivartalolle saa selkeästi enemmän tukea, enkä todellakaan treenaa enää ilman sitä!

 

treeni2

Vielä kun onnistun löytämään jostain ne hyvät treenihanskat, niin ei oo ainakaan kamoista kiinni! Vetoremmit ostin tällä kertaa kankaisena, kun toinen nahkainen hävisi… Ehkä kuitenkin ne nahkaiset oli kätevämmät ja niillä sai paremman otteen. 
Loppuviikosta onkin luvassa taas kaikenlaista kivaa ohjelmaa, eli keskiviikkona ajattelin mennä kuuntelemaan Jutta Gustafsbergia Vantaalle ja torstaina onkin vuorossa kokkikoulu! 😀

treeni

hunk
Kuunneltiin hurrin kans autossa räppiä! Luu ulkona, tottakai.

 

fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Kamat hukassa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta