Kauneusrutiinit: Karvanpoisto!

Ihokarvojen poisto on monelle säännöllinen rutiini ja itse olen vannonut jo varmaan viitisen vuotta sokeroinnin nimeen! Oikeastaan ainoa karvanpoisto, jota en ole koskaan kokeillut on epilaattori. Olen siis kokeillut vanhanliiton höylän lisäksi kylmä/kuumavahoja, ”jätettäviä ja huuhdeltavia” töhniä (näistä tuli aivan järkyttävä ihottuma), valoimpulssia ja nykyään käytän siis sokerointia.
Mulla on todella herkkä iho ja ainoastaan sääristä voin ajella tavallisella ihokarvahöylällä. Kainalot vedän joskus hätätilanteessa ja silloin ne kutiaa pomminvarmasti. 

Olen myös kokeillut kotioloissa vahaa, joka on ollut aina aivan tuhoontuomittu juttu. Se kuumavaha on muuten oikein kiva, kun sitä menee esim. vessan kalusteisiin… Ja meneehän se; Kyseessä on jokseenkin sotkuinen toimenpide ja ainakin mulla sitä vahaa jää myös ihoon kiinni ja se ei ihan kaikissa paikoissa ole kauhean mukava tunne :D.
Mulle on aivan sama, millaiset kainalopuskat tai bikinipehkon jokainen tykkää pitää, mutta mä olen itse aika ehdoton, eli en tahdo treenitopin alta kurkistelevia kainalokarvoja puhumattakaan rehottavasta bikinirajasta! Mä olen ollut uimahallissa töissä vuosia ja sieltä on jäänyt varmaan traumoja :D…

sokerointi
Sokeri näyttää ihan hunajalta! Hoitajan käsissä se kuitenkin muuttuu purkan näköiseksi.

Jos sulla on herkkä iho, tai et jaksa kotona säätää vahojen ja muiden töhnien kanssa, niin suosittelen ehdottomasti sokerointia! Mä olen itse siihen aivan koukussa! Siinä sokerimassassa ei ole mitään ylimääräisiä kemikaaleja, vaan se sisältää vain sokeria, vettä, sitruunanmehua ja arabikumia(kasvikumia). Sitähän voi periaatteessa vaikka syödä. Ainakaan oma tosi herkkä ihoni ei reagoi sokerointiin mitenkään (sokerimassa tarttuu vaan kuolleisiin ihosoluihin), eikä sokeroinnin jälkeen tule sisäänkasvaneita karvoja. Lisäksi mitä olen kokeillut vahojen kanssa, niin karvan pitäs varmaan olla aika pikää että ne liuskat toimii, mutta sokeroinnissa voi olla ihan vaikka parin millin sänki ja karva lähtee silti!
Tässä hyvä video missä näkyy eri alueiden sokerointia. Kohdassa 4:30 on kainalot.

Moni tietenkin miettii, että se toimenpide sattuu aivan hitosti. No – to be honest, en kuvailisi sitä sanalla miellyttävä :D. Se sokerimassa ei itsessään toki ole kuumaa, eli sitä ei kannata jännittää. Kun kävin viimeksi Sallan sokeroinnissa Kauneuskeskus Tuula Hoikkalassa, niin Salla sanoi ettei kenenkään kanssa ole tarvinnut vielä laittaa hommaa kesken. Se karvahan itsessään kiskaistaan nimenomaan myötäkarvaan, mutta se sokerimassa levitetään vastakarvaan. Hyvä sokeroija (olen käynyt elämäni aikana ainakin viidessä paikassa) osaa hoitaa hommansa nopeasti ja iho turtuu aika pian. Jos sokeroidaan vaikka pelkät kainalot, niin eipä siihen kymmentä minuuttia kauemmin mene!
Jos haluaa tosi siistin lopputuloksen, niin kannattaa käydä pari ekaa kertaa vähän tiuhemmalla välillä, niin kaikki univaiheessa olevat karvatkin saa poistettua. Muuten sileä iho kestää ainakin mulla itselläni n.5-6 viikkoa.
Jos olette pääkaupunkiseudulla ja teitä kiinnostaa sokerointi, niin Kauneuskeskus Tuula Hoikkalassa*on mun lukijoille tarjous;
Kainaloiden ja bikinirajan sokerointi yhteensä 59 € (norm. 66 €)! Tarjous on voimassa 9.11-30.11 ja ajan voi varata numerosta 010 77 88 100. Muista vaan mainita blogitarjous aikaa varatessa.
Ja mä vannon että sileetä tulee :D!
Millaisia kokemuksia teillä on sokeroinnista? Sattuiko? Pysyikö sänki hyvin poissa? Ja millä yleensä poistatte ihokarvat?

IMG_7346

PS. Muistatte muuten varmaan, kun kävin siinä LPG-hoidossa. No mulle tehtiin se sama hoito myös kasvoille. Tosin ei ajeltu ihan samoilla koneilla kuin reisiläskejä heh heh… Tehoaa kuulemma erinomaisesti ”helttoihin” ja naaman turvotukseen. Kasvot oli hoidon jälkeen vähän niinkuin olis tehnyt kasvojumpan ja iho oli ihanan kimmoisa vielä päiviä hoidon jälkeenkin.
Mulla on ongelmana vähän sellainen norsun iho naamassa, tai vähän kalpea ja harmaa. Ja kai siellä pari syvempää ihojuonnettakin on (kuulemma mm.Sibelius, siis naamassani on Sibelius!). Oli ihana kun hoidon jälkeen iho oli monta päivää todella sileän tuntuinen ja freesi. Jos iho on naamasta veltostunut, niin tämän hoidon luvataan antavan todella hyvät tulokset siihen. Itselläni onneksi ei roiku vielä kovin pahasti, mutta kun yli kolmekymppiä käy niin tuskin tässä ainakaan ihonhoito helpottuu ajan myötä.
Mä en todellakaan voisi kuvitella pistäväni itseeni botoxia tms. fillereitä, mutta tällaiset hoidot kuulostaa turvallisilta, eikä tarvi pelätä että lopputulos on luokkaa Kaunareiden Tylor. What a natural beauty!

hunter_tylo1

fityoutoo

3 vastausta artikkeliin “Kauneusrutiinit: Karvanpoisto!”

  1. Ensimmäinen sokerointikokemukseni oli brassi nyt kesällä, ja koukkuun jäin. Nyt käyn joka kuukausi ja muutkin sokeroinnit houkuttaa, mutta sen tietää että nekin koukuttaa.. 🙂 ehkä vielä joku päivä! Ja eka kerta pahin, sen jälkeen paljon paremmin kestää kipua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta