Kauneutta ja ruokaa, kiitos!

Tällä viikolla pääsin osallistumaan muutamaankin mielenkiintoiseen bloggaritapahtumaan. Ensimäinen oli Sami Sundvikin & Anne Kukkohovin järjestämä Supermood-ilta tiistaina ja toinen oli Karita Tykän ja Myllärin hyvinvointi-ilta torstaina. Molemmista jäi käteen kassillinen tuotteita ja paljon mielenkiintoisia ajatuksia.

suklaa (1 of 1)Molemmissa illoissa käsiteltiin ravintoasioita ja kauneutta, mutta hieman eri kantilta. Tiistaina ohjelmassa oli mm. Lari Laurikkalan (Four Sigma Foods) lisäaineluento, Sami Sundvik kertoi tärkeimmistä ravintolisistä ja Anne Kukkohovi esitteli oman ekosertifioidun Supermood-kauneudenhoitosarjansa.

supermood (1 of 1)
Paikallaolijat saivat mukaansa Egoboost kauneussuklaata, joka sisältää kollageenia sekä Beauty sleep-seerumin.

annekukkohovi (1 of 1)

Lisäaineosuus oli todella mielenkiintoinen, paljon oli toki tuttuakin asiaa. Kävimme läpi ”suurimmat pahikset”  ja harmittaa näin jälkikäteen, etten laittanut ylös Larin ajatuksia paperille.
Sami Sundvik on suomessa todellinen lisäravinneguru, koska on hän tehnyt uransa lisäravinne- ja vitamiinibisneksessä. Vaikka Sami on ollut kehittämässä Puhdas+ sarjaa, niin hänen puheenvuoronsa ei ollut minkään tietyn merkin mainostamista, vaan enemmän hän kertoi valmistusprosesseista ja tärkeimmistä lisäravinteista. Paljon puhuttiin myös esim. erilaisista vitamiineissa olevista täyte- sekä lisäaineista ja nykyään kannattaa olla aika tarkka, millaisiin purkkeihin rahansa työntää. Ei myöskään kannata mennä kaikenlaisten hölynpöly-myyntipuheiden halpaan ”solutasoista” tai ”patenteista”, koska ne ovat pelkkiä mainosmiesten puheita. Laadukkaita lisäravinteita voi saada myös suht edullisesti!

 

puhdascaps (1 of 1)
Puhdas+ sarjan Sun Capsules (sisäinen aurinkosuoja), Saccharomyces boulardii (vanhva maitohappovalmiste esimerkiksi ab-kuurin jälkeen), sekä jauhemainen C-vitamiini ja kalsiumsitraatti. Saimme tuotteet kotiinvietäväksi. 

Torstain oli vuorossa Helsingin Kulinarisessa Instituutissa Karita Tykän ja Myllärin hyvinvointi-ilta. Paikalla oli ihana kevyt menu ja jälkkäriksi Karitan tekemää raakakakkua. Ensin meille kerrottiin hieman Myllärin historiasta ja sen jälkeen Karita Tykkä kertoi omasta ruokafilosofiastaan. Täytyy muuten sanoa, että sekä Anne Kukkohovi että Karita olivat kummatkin aivan mielettömän kauniita naisia! Puhdas ruokavalio todellaki näkyy naamasta ja koko olemuksesta  🙂 !alkumalja (1 of 1)

karitatykka (1 of 1)

Karita puhui puhtaan ruokavalion puolesta ja syö itse paljon myös raakaruokaa. Tunsin pienen piston sydämessä, koska vihannesten käyttö tuntuu olevan itsellä se ainainen tsemppaamisen aihe! Toinen juttu on punainen liha, joka jollain tavalla ei vaan tunnu sopivan mun vatsalle (sulaa huonosti). Jauheliha on vaan niin helppoa valmistaa, että siihen tulee usein turvauduttua…

tarjottavat (1 of 1)

tarjottavat2 (1 of 1)

karitatykka2 (1 of 1)

raakakakut (1 of 1)

Mä unelmoin mehustimesta (Kuvingsia olen ajatellut, kokemuksia?) ja siitä, että jokainen aamu alkaisi jollain ihanalla supermehulla! Kaikki keinot, jolla vihreiden (ja minkäväristen tahansa) vihannesten käyttö lisääntyy ovat tervetulleita! Mä toivon, että pojan kasvaessa ja arkirumban helpottaessa pystyisin enemmän keskittyä uusien reseptien kokeilemiseen ja tietysti myös blogiin niitä tupsahtelisi enemmän.

Lopuksi pääsin vielä yhteiskuvaan Karitan kanssa.

minäjakarita (1 of 1)

Miksikään superterveysihmiseksi minusta ei ole, vaikka kuinka haluaisin 🙂 . Mun mielestä Karita puhui todella tärkeästä asiasta, eli siitä kuinka pitäisi oppia tunnistamaan mikä ruoka sopii itselle ja mikä ei. Ruokavalion pitäisi tukea omaa elämäntyyliä, eli pitäisi ajatella mitä kroppa milloinkin vaatii. Valmiiksi stressaantuneena kahvin lipittäminen ja yksipuolisen ruoan syöminen ei ainakaan auta asiaa. Moni syökin hirveän yksipuolisesti ja ”kangistuu” kaavoihinsa, eli esimerkiksi siihen jäävuorisalaatti-tomaatti-kurkku sekoitukseen.
Kuinka paljon nykyisessä ruokavaliossasi on muuten tärkeitä ravinteita ja vitamiineja…? Syötkö monipuolisesti kasviksia? Vai täyttyykö vatsa vehnällä ja sokerilla?
Miten paljon keho hyötyykään monipuolisesta ja vaihtelevasta ruoakavaliosta! Varmaan itseni lisäksi monella on siinä asiassa parannettavaa ja mietittävää. Kysymys ei ole hifistelystä, vaan omaan terveyteen panostamisesta <3.
Nyt äänestämään eli ensiviikkoon!
ulkona (1 of 1)

fityoutoo

4 vastausta artikkeliin “Kauneutta ja ruokaa, kiitos!”

  1. ihanan inspiroivan kuuloinen viikko, varmasti mielenkiintoista kuunneltavaa! 🙂 ja kyllä kuule noissa kuvissa on Kolme Todella kaunista naista! 🙂

    • Kyllä, molemmat naiset luoneet hienon uran kauneuden ja hyvinvoinnin saralla.
      Ja kiitos ihanista sanoista <3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta