Keep on going!

Nyt on taas virtaa! 

Tänään jumpattiin gymstickin kanssa päivällä ja oli aika esitellä eräälle yritysryhmälle uusi ohjelma. Tykkään itse tehdä omat jumppani ja valita niihin musiikit! Porukka oli toivonut loppukaudeksi gymstickiä välineeksi lihaskuntojumppaan ja mikäs siinä – onnistuu! 
Gymstick on monelle varmaan vähän oudompi jumppaväline, mutta pienen harjoittelun jälkeen todella kätevä sellainen. ”Keppejä” on eri haastavuusasteikolla eli vihreä on kevyin, sininen vähän raskaampi jne. Se on hyvä sijoitus jos ei halua hankkia kotiin tankoa ja levypainoja ja se ei vie juurikaan tilaa kaapissa.Aina uuden ohjelman kanssa on vähän jännää, että miten liikkeet onnistuu lopulta varsinkin kun kyseessä on hieman haastavampi väline niiden perinteisten käsipainojen tai kuminauhojen sijaan. Ihmiset turhaantuu helposti jos on liikaa liikkuvia osia tai liikaa välineitä ylipäätään samalla tunnilla. Noiden gymstickin lenksujen kanssa on aina vähän taiteilua, mutta sen takia pitää valita sellaiset liikeet peräkkäin, ettei niitä koko ajan tarvitse veivata jalasta toiseen.
Musiikki on mulle aina a ja o, vaikka on tietenkin muistettava, ettei musiikkia voi valita täysin vain omien mieltymystensä mukaisesti. Jos mä salilla luukutan täysillä Slipknottia, niin se ei tarkoita sitä että Raija 55v. haluaa raskaan työpäivän jälkeen kuunnella juuri sitä :D. Jumpan soittolistaan laitan aina ”jokaiselle jotakin” periaatteella ja yleensä mulla on esim. yks suomi-iskelmä mukana, vaikka en todellakaan itse ehkä ole mikään iskelmäihminen… Tähän uuteen ohjelmaan olinkin valinnut seuraavan aika ajankohtaisen biisin!


Olen laittanut iPodille taas uusia treenibiisejä ja palan halusta päästä taas bodaamaan. Aijon edetä treenin suhteen ajatuksella ”painetaan niin kauan kuin voi”, muttei se tarkoita sitä että mä vedän itseni hämärän rajamaille joka kerta. Niistä treeneistä onkin aikaa huh huh…..
Kerroin juuri eilen asiakkaalle omista treeneistäni keväällä valmentajani kanssa ja siitä miten totaalisen lopussa olin joka session jälkeen. Puhekykykin hävisi aina jossain kohtaa ja tyydyin nyökkäilemään tai pidemminkin pyörittelemään päätä :). Se tunne mikä kovasta treenistä tulee on ihan korvaamaton! Nyt tyydyn vain pitämään yllä peruskuntoa, vaikka mulla onkin hiukan sellainen fiilis, että mun kropasta on hävinnyt viimekuukausien aikana ne vähätkin lihat. 
No, tässä on vielä koko loppuelämä aikaa ja kaikki on vain itsestä kiinni. Tammikuu on taas se ”otollisin hetki” tehdä timantin kovat uudenvuodenlupaukset.. Heh heh. Kyllä taas rupeaa salit täyttymään ja itse jään äippälomalle oikeaan trainerin kulta-aikaan. Tosin työkään ei maailmasta tekemällä lopu ja veikkaan että oma asiakasmääräni tulee ensi vuonna olemaan ihan mukavanlainen – ainakin jos alkuun on luottamista! 
Olen tosi onnekas, koska pääsin juuri tähän työhön, koska siinä voin itse oppia joka ikinen päivä jotain uutta. En edes keksi tällä hetkellä mitään muuta kiinnostavaa alaa kuin liikunta-ala.

Ready for some jumppa??


Keksittiin vielä vähän ex-tempore lähteä katsomaan iltapuhteiksi uusin Bondi! Tai siis itseasiassa meillä oli kaksi vanhaksi menevää leffalippua, joten ne oli pakko käyttää. Tiistai ei todellakaan ole leffateatterissa mikään yleisöryntäyspäivä, joten saatiin vielä ihan hyvät paikat.
Joku nimeltämainitsematon sabotoi tosin hiukan mun leffanautintoa potkimalla koko ajan kylkiluiden väliin… Ihanaa!

Daniel Craig…aaah…


Meille tulee vauva -osio

Nimesin tämän osion todella imelästi, eikö :D. Lähinnä siksi, että jos vauvat tai raskaus ovat itsellesi todella vieras aihe, niin ainakin varoitin. 
Lupasin viime postauksessa laittaa kuvia meidän uudesta rattaista ja turvakaukalosta.
Voin ihan kertoa, että olen ollut aivan pihalla tässä vauvavälineviidakossa!! En edes jaksa mainita vaunuista, joita on aivan liian paljon erilaisia ja eri merkkisiä!! En sitten myöskään halunnut sellaisia joiden lykkäämisessä menee hermot ja ranteet, joten pakkohan sitä oli edes vähän syventyä aiheeseen ja meillä se on muutenkin tasan minä joka jaksaa siihen syventyä. Mies on vielä enemmän pihalla näissä hommissa ja mulla on ollut aika pitkälti valta päättää välinehankinnoissa! No ”me” päädyttiin sitten vaunuissa Emmaljungaan, vaikka ehdin jo lukea jostain keskustelufoorumilta, että se on ihan ylimainostettu kermaperse-merkki, mutta sittenhän se sopiikin kuin nenä päähän tähän suomenruotsalaiseen talouteen :D! 
No, katotaan onko niistä mihinkään vai menikö rahat ihan kankkulan kaivoon.
Mä en jaksa jahkailla näiden vauvakamojen kanssa kuukausitolkulla ja päätettiinkin hurrin kanssa, että sitten kun löytyy se mitä halutaan (käytettynä, yleensä) niin ostetaan. Mä en rupea enää tammikuussa valaankokoisena pyörimään tuolla lastentarvikeliikkeissä jonkun rintapumpun perässä! Homma pitää olla siis hoidossa ennen sitä.
Meillä, tai siis oikeastaan vain mulla, on myös remonttisuunnitelmia ton niinsanotun lastenhuoneen suhteen ja sitäkään mä en ala enää viimehetkillä duunaamaan. Mä olen vaan näissä hommissa joskus vähän kaikkea muuta kuin ”sanoista tekoihin”-tyyppiä ja vaikka mulla olis mitä kuningasideoita niin niiden toteutuksessa saattaa vierähtää vuosi jos toinenkin. Eli kai mä saan ne nalletapetit seinään sitten kun se mukelo ajaa ajokorttia heh heh. Ei vaan, tähän huusholliin ei tule nalletapetteja enkä halua nyt että kukaan nalletapetista pitävä loukkaantuu :). Aivan kuten taannoin synnyttänyt hyvä ystäväni sanoi; ”Me otettiin sieltä makuuhuoneesta sellanen alastontaulu pois ja sit mä laitoin sinne yhden tyynyn. Sit se oli lastenhuone”. Meilläkin tulee siis aika vähän mitään haikaran kuvia seinille.
Jos teissä lukijoissa on äitejä, joka nyt on aika todennäköistä ja teillä on mielessä jotain aivan must vauvatavaroita, niin kertokaa toki! Tässä kuitenkin kuvamateriaalia hankinnoista.

fityoutoo

4 vastausta artikkeliin “Keep on going!”

  1. Vauva-ajoista on jo sen verran aikaa, että aika autuaallisesti oon unohtanut, mitä ehdottomasti tarvitsee. Mutta itkuhälytin on kyllä loistava keksintö! Ja sitten ihan sellanen vinkki, että osta ennen synnytystä valmiiksi liivinsuojuksia ja jotain superimukykyisiä siteitä. Sun mies ei varmaan välttämättä halua niitä mennä ostamaan niitä. Mun miehen oli pakko ja se ei ihan tyytyväinen silloin ollu. 😀

  2. Markkinoilta löytyy kyllä vaikka jos minkälaista vauvakamaa. Mut ihan kaikkee ei todellakaan tarvitse.Rintareppu on sit myöhemmessä vaiheeessa kätevä.Katja

  3. Rintareppu, kantoliina tai kantopussi kannattaa hankkia. Pelastaa monta päivää sillä, että saa kädet vapaaksi ja vauvan pidettyä kuitenkin ”sylissä”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta