Kesäsuunnitelmia!

Tänä aamuna koin todella miellyttävän yllätyksen, kun hanasta ei tullutkaan vettä! Meidän talon vieressä on meneillään joku kaivuoperaatio, joten arvelin heti jonkun sankarin vetäneen kauhakuormaajalla suoraan vesiletkuun! Olin tietenkin juuri tullut aamulenkiltä koirien kanssa ja olisi ollut ihan positiivista päästä suihkuun. Tai keittää kahvia ja kokata aamupuuro! Koirille kaadoin eiliset vedet treenipullosta ja onneksi olin juuri ehtinyt kastella etupihan kukka-amppelin (first things first…)! Se suorastaan huuti vettä ja olen hyvin lähellä onnistumista sen tappamisen suhteen. Uskottavuutemme naapurin käyrien silmissä on taas vaakalaudalla, ou nou. 🙂
Onneksi naapurin äijä kehui, että oli ottanut kahvivedet talteen samalla kun hörppi kahvia ja veti kilopullaa naamariinsa katsellessaan kaivinkoneen möyhäämistä.

Päivällä kävin kaverin kanssa lounaalla ja pääsin testaamaan ekan kerran Aleksin kutoskerroksessa sijaitsevan Factoryn salaattibuffan ja PIDIN! Veteli vertoja jopa Teatterin salaattibuffalle ja aivan ihanat tuoreet ja monipuoliset vaihtoehdot. Itse otin all time lempparini eli kanaa ja vuohenjuustoa ja valkosipulikastike oli todella makoisaa! Suosittelen!
Olen salaatin suurkuluttaja myös ulkona syödessä ja onhan se vaan totuus, että ravintolassa se salaatti vaan maistuu paremmalle:).
Nyt on muuten tuore ananas taas edullista kaupoissa! Meillä menee melkein ananas per päivä. Tässä muuten kuva tämänhetkisestä välipalaherkustani!

Ananasta, kiiviä ja rahkaa, TOIMII!!            

Ihanaa myös, kun mansikoita ja etenkin pensasmustikoita on saatavilla. Pensasmustikat toimii myös rahkan kanssa aivan loistavasti, ihan niinkuin jallu ja kola keskenään! Okei, mulla ei kyllä toimi toi jallu ja kola sitten yhtään, joten huono esimerkki….
Laitan tähän muuten myös kuvan viime sunnuntailta, jolloin innostuimme taas grillaamaan. Grilliruoka on yksi todellisista lemppareistani, enkä nyt puhu ylihiillostuneesta campingista… Tai ylipäätään makkarasta, koska se ei todelllakaan maistu. Toinen ääripää on sitten ne painonvartijan auratäytteiset pekoniinpyöräytetyt herkkusienet, joiden jälkeen saa käydä muutaman kerran hikilenkillä vahinkojen korjaamiseksi :). Tykkään itse marinoida kasviksia ja tuoretta ananasta ja tässä tulos. Oli niin hyvää, ettei tosikaan!!!

Millaisia kesäsuunnitelmia teillä muuten on? Oletteko menossa festareille?
Me tilattiin toissapäivänä provinssiin liput ja tämä on jo kolmas kerta! Tai siis vasta… Miten sen nyt ottaa. Henk. koht en ole niin innostunut itse festarialueesta, mutta Provinsirockissa on oikeasti aika hyviä bändejä! Parasta on kuitenkin se, että hyvä kaverini asuu Seinäjoella ja festaritunnelma on katossa kun päästään grillaamaan ja saunomaan hyvässä seurassa. Itse festari on vähän niinkun sivuroolissa.
Toinen aika vakiofestari itselläni on tietenkin Ilosaarirock… Olisiko nyt 11sta kerta? Tai jotain sinne päin. Ilosaaressa ei musiikkitarjonta ole ehkä ihan mua varten, koska olen valitettavan tylsä listahitti-ihminen. Ainoastaan Rento-lavan anti kiinnostaa joka vuosi, koska tykkään rennon letkeestä kesämusasta. Ilosaaressa on tosin tänä vuonna Black Star ja entisenä räppidiggarina aijon varmasti olla mestoilla. Ilosaari on mulle myös melkein vuoden ainoa mahis päästä moikkaamaan vanhoja kavereita, joita ei muuten nää.
Sen lisäksi menen viikoksi Tampereelle töihin heti provinssin ja juhannuksen välissä. Todellisuudessahan mä en nauttinut edes sitä mustaa makkaraa viime reissulla. Tämä karmean luokan virhe on korjattava heti kun mahdollista. Onneksi Pukinmäen K-Marketistakin saa Tapolaa :)…

Koska hovikuskini on kipeänä, en päässyt tänään pinkomaan portaisiin. Kävin kuitenkin salilla ja mun on edelleenkin hyvin hyvin vaikea hyväksyä salin uusia kesäaukioloaikoja :D. Sali menee jo yhdeksältä nykyään kiinni entisen puoli yhdentoista sijaan ja tänään oli eka kerta kun olin edes melkein ajoissa paikalla. Olen suosinut myöhempää ajankohtaa yleisöryntäyksen välttämiseksi ja nykyään sali onkin sitten tupaten täynnä aina sulkemiseen asti. Ihmiset, lopettakaa bodaus välittömästi!!! Ja sinäkin hintelä mies, tilaa se cosmopolitan kotiis, niin voit sitä siellä lukea!!

Tänään supertehokas jalkasettti superlyhyillä palautuksilla:
-Jalkaprässi 4*15-20 80kg
-Kickback pakaralle taljassa (tämän piti olla kolmas liike mutta ahdasta oli…) 3*15 20kg
-Supersarja takareisi makuulla + reidenojennus istuen 15+15 (kiloja en muista)
-Selkäpenkissä ”sammakkoliike” 3*15

Kotona tein vielä kylkiä ja vatsoja kuntopallolla. Olen harkinnut muuten vakavasti aerobisen lisäämistä ohjelmistoon. Kävelysauvat odottelevat kutsuvasti eteisessä!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta