Kiitos ja näkemiin!

Itä-Suomessa on meneillään joku vuosisadan hirmumyrsky, eikä harmita yhtään palata takaisin kotiin! Meitä lomalaisia eivät oikein ilmat suosineet, mutta tuskin ollaan ainoita. Tietysti mökillä ollessa ilmoilla on tosi iso merkitys. En itse ole kovin kummoinen mökki-ihminen, paitsi tosi aurinkoisella säällä kun voi maata laiturilla lehti kädessä ja lillua lämpimässä järvivedessä. Me tosin meinataan palata mökille vielä loppukesästä uudestaan, koska mulla on kauhea vimma päästä poimimaan mustikoita – siis taas uusi todiste siitä, että olen pahasti aikuistumassa 😀 ! Talvella tuntuu jotenkin idioottimaiselta maksaa kaupan marjoista maltaita, kun niitä saa itse poimittua tuolta metsästä mielin määrin! Mustikka on ehdottomasti lempparimarjani terveysominaisuuksiltaankin ja sitä suosittelen etenkin talviaikaan syömään päivittäin (toki myös muita marjoja). IMG_0665 IMG_0669 Onneksi muutamana päivänä saatiin arskaakin kehiin, vaikkei tässä loman aikana todellakaan ruskettumaan päässyt! Auringon puutteen korvaa kuitenkin loistava seura ja niinkuin olette joka toisesta FitFashionin blogista päässeet lukemaan, niin perjantaina järjestettiin Helsingissä FF-bloggareiden tapaaminen. Koska itse olin reissussa, enkä päässyt tapaamiseen, niin järkättiin Joensuun keskustan Coffee Housessa Joensuulaisten bloggaajien varjotapaaminen! Coffee House ystävällisesti tarjosi meille bloggareille juotavaa talon puolesta (dumlepirelö – suoraan hauikseen!) ja siinä sitä vierähtikin hyvä tovi höpötellessä! Itse en tosin ole ollut Joensuulainen enää moneen herran aikaan, mutta juuriltani kuitenkin. Siispä mut hyväksyttiin bileisiin mukaan 😉 ! Pääsin tutustumaan Mansikkapilvi-blogin Nooraan, Fit fat mama-blogin Tiinaan ja Palanen onnea-blogin Marikaan. Juttu luisti Pohjois-Karjalaiseen malliin eli ihan täydessä hiljaisuudessa ei tarvinnut likkojen kanssa istua!

IMG_0585
Ei onnistunu ei YKSIKÄÄN YHTEISKUVA!!! Ja sitten tältä amatööribloggaajalta loppui akku 😀 !

IMG_0561 IMG_0571 IMG_0582 Kävin muuten perjantaina Joensuussa Kaislakadun Foreverillä treenaamassa. Olin jotenkin ihan masiksessa niiden mun olkapäiden takia ja ylipäätään sen johdosta, että olin kökkinyt lähes koko viikon sisätiloissa… Oli pakko saada joku henkinen piristysruiske! Ryhmäliikunta on superhyvä motivaation herättelijä, eli suosittelen kaikkia käymään ainakin silloin tällöin ohjatuilla tunneilla (vaatii toki sen, että ylipäätään pitää ryhmässä hikoilusta)! Niistä voi sitäpaitsi saada ideoita myös omaan treeniin ja itse ohjuksena poimin muutamankin pikkujutun omaan jumppaani! Kyseessä oli mulle entuudestaan tuntematon spinningin ja kuntopiirin yhdistelmä (luit oikein!), eli eka sotkettiin 15min kuntopyörää ja sitten tehtiin n.40min kuntopiiriä. Olin aluksi hieman että wtf, mutta homma toimikin ihmeen hyvin! Kuntopiiri oli monipuolinen lihaskuntoa kehittävä setti eri välineillä. Ihan perusliikkeitä ja muutama uusi oivallus! Kuntopiirissä monella on vaan aikamoinen hoppu tehdä liikkeitä ja silloin treeni menee vähän harakoille. Paremman pumpin saa hitailla liikkeillä ja laajoilla liikeradoilla. Olinkin jumpan lopussa ihan hiestä märkä! Suosittelenkin siis testaamaan Joensuun Foreveriä Kaislakadulla, plussaa saa myös aivan ylikiva poika asiakaspalvelussa! (Tämä ei ollut maksettu mainos heh heh…). Kuntosalin puolta en tarkastanut, joten siitä en tiedä mitään.

Aika köykäiseksi jäi muuten tämän loman liikuntasaldo, pari omatoimista kuntopiiriä mökillä, yksi lenkki, muutamia melontareissuja ja toki se ryhmäliikuntatunti. Tästä kuitenkin levätyillä lihaksilla tän viikon kimppuun ja mulla onkin heti huomenna Vuosaaren Fressillä sykespinning klo.18.15 (55min) ja sen jälkeen klo.20 kuntosalicirquit(45min)! Tulkaa ihmeessä kaikki kokeilemaan mun spinningiä, ohjaajan juttujen taso voi olla mitä on, mutta musa on taattua energiat kattoon nostattavaa bilemusaa! Suomiheviä emme siis valitettavasti tule kuulemaan…
Tärkeintä spinningissä on mun mielestä hyvän energisen musan mielestä myös hauska tekemisen meininki! Laitetaan 55min aikana reidet siihen kuntoon, että hukutte tunnin jälkeen housuihinne!

Tunnin jälkeinen olotila...
Tunnin jälkeinen olotila…
fityoutoo

9 vastausta artikkeliin “Kiitos ja näkemiin!”

  1. Hei, ootko lukenut, että mustikkasato saattaa jäädä melko köyhäksi tänä kesänä/syksynä :S Itse kuulin tästä pari kuukautta sitten, ja heti olin murheen murtama, kun olin suunnitellut, että menen ensimmäistä kertaa aikuisiällä itse poimimaan niitä mustikoita, ettei tarvitse pulittaa maltaita talvella kaupan tylsistä pakkasmustikoista 🙁

    -H

    • Joo tai siis äitini oli lukenut… Enkä kyllä yhtään ihmettele kun tota ilmaa katsoo! Mua kans harmittaa jos ei saa mitään pakkaseen… Ulkolaisia en viitsi ostaa kun tykkään syödä kuumentamattomana marjat (kerran olen saanut ulkolaisista ruokamyrkytyksen). Toivottavasti päästään marjaan!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta