Kiitos kimppatreenistä Joensuu!

Viime viikolla olin pistäytymässä synnyinkaupingissani Joensussa ja tarkoituksena oli samalla järkätä kimppatreenin siellä! Olen aika vähän treenaillut Joensuussa, mutta tiesin, että siellä on kuntosalien määrä kasvanut viime vuosina tosi paljon ja muutenkin treenipaikkoihin on panostettu. Silloin kuin itse vielä asuin hoodeilla, niin oli olemassa vain legendaarinen BB Gym Noljakassa ja uimahallin kuntosali. Ja tietysti kuntokolmonen, jota käytiin hiihtämässä koulun liikuntatunnilla!

IMG_3511

Tein pientä taustatyötä siitä millä salilla kimppatreenin järkkäisin ja suositusten perusteella valitsin Fittarin* ihan keskustan tuntumasta. Kriteerinä oli tarpeeksi tilaa eikä mieluiten hirveä väenpaljous lauantaiaamuna! Fittarilla olikin kuntosalin puolella hyvin tilaa, koska suurin osa asiakkaista suuntasi crossfit-salin puolelle open gymille! Oli muuten todella hieno ja ISO laajennus tehty saliin ja cf-osassa oli kaikki pelit ja pensselit vääntää niitä muscletotoestobarstosnacheja 😀 ..IMG_3504

IMG_3508

Oli muuten hyvä kun odottelin siinä tyttöjä niin spinningsalissa oli tunti menossa. No itsekkin ohjaajana tietysti kiinnitin huomiota kappalevalintoihin ja aiettä mikä helmi sieltä kantautui mun korviin (onneksi puhelimessa on Shazam)! Oli pakko varastaa se heti myös omalle tunnille! Mieletön biisi ja hyvin toimi tunnilla – kiitos Marjo B!
Maanantaina mahdollisuus tulla tykittämään tää biisi pyörän selässä 17.15 Kampin Fressiin!!!

Mutta palataanpa treeniin! Treenin aluksi käytiin läpi treenin jaottelua ja sitä, millaisia liikkeitä omaan treeniin kannattaa valita. Kerroin, millainen jaoittelu sopii mielestäni mihinkin treenimäärään. Tähän ei tietenkään ole mitään sääntöä, mutta jos haluaa kehittyä, niin silloin treenin ohjelmoinnista on hyötyä! Eli ihan joka treenissä ei kannata hinkata vain pakarapotkuja 😉 ….
Keskustelusession jälkeen pääsimme itse asiaan, eli raudan kimppuun! Käytiin läpi ihan perustekniikoita, eli kyykkyä eri variaatioilla, maastavetoa eri variaatioilla ja selkäliikkeitä – hyviä perusliikkeitä siis. Tarkoitus oli ottaa vielä loppuun pieni leuanvetochallenge tyttöjen kanssa, mutta aika loppui harmillisesti kesken!

IMG_3498

IMG_3494

Mulle itselleni on ollut todella paljon hyötyö ja apua siitä, että joku muu tsekkaa omia tekniikoita ja kertoo heikkouksista. Sen takia koen, että näistä treeneistä on hyötyä myös muille. Varsinkin kun itse treenaan yleensä aina yksin on hyvä varmistaa, että tekee asiat oikein (vaikka salitreeniä onkin jo takana vuosia). Ei pelkästään turvallisen tekniikan kannalta, vaan myös siksi, että todella pieni asennonmuutos voi jo vaikuttaa paljon tuntumaan! Tuon yhteistreenin aikana tulikin monia ”ahaa-elämyksiä”. Ai näinkö tän kuuluukin mennä!? Ai jalat voi laittaa näinkin!
Lisäksi väärä tekniikka saattaa jäädä lihasmuistiin ja sitä voi olla vaikea korjata ilman, että joku seisoo vieressä ja muistuttaa koko ajan kiinnittämään huomiota johonkin tiettyyn asiaan.

IMG_3500

Seuraava yhteistreeni tullaan järkkäämään täällä Helsingissä Malmin Eastbodylla 13.12 lauantaina klo.11. Laitan vielä tarkemmin infoa siitä blogiin, mutta jos tiedät jo valmiiksi, että haluat mukaan, niin ilmoittautua voi osoitteeseen [email protected]! Treenin kesto on 2h ja hinta 35€ (sis ALV ja kuntosalimaksu).

fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Kiitos kimppatreenistä Joensuu!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta