Kikkelis kokkelis, mitäs läksit!

Viimeinen tentti takana ja voin kertoa, että oli siinä taas naurussa pitelemistä kun sai koepaperin eteen! 😀 Törmäili ne kaksi päässäni olevaa aivosolua niin lujaa toisiinsa, etten suorastaan tiennyt, kuinka saisin kaiken ajan riittämään kun tulisi sitä tekstiä ihan valtavana tulvana… Eli suomeksi sanottuna aika pommiin meni! Onneksi huomasin muutaman muunkin hieman hämmentyneen ilmeen koepaperit saatuamme…ihan kuin jengin olisi pitänyt muistaa piin arvo 300:n desimaalin tarkkuudella! No, ainahan on olemassa uusintatentti ja koko joululoma aikaa lukea.
En todellakaan ollut vielä syyskuussa varma, tulenko selviämään tästä syksystä kunnialla opiskelun suhteen. Helpommankin tien voisi tietenkin valita, kun ruotsiksi opiskelu. No, periaate mulla on se, että kun läpi pääsee, niin se riittää. Ei ihan kamalasti jaksa ressata. Ja vaikka välillä tuntuu siltä kuin roikkuisi pikaveneen perässä yhdellä kädellä, niin vielä en ole hukkunut!

Koko eilinen päivä meni niin hujauksessa, ettei ehtinyt kissaa sanoa. Päivällä olin lukevinani tän päiväiseen kokeeseen (no paljonpa se auttoi…) ja sen jälkeen kiireellä riensin malmin fixille aikomuksena tehdä viikon takareisitreeni siellä. Meidän salilla kun ei hack-kyykkyä ole, no arvaatkaa kolmesti oliko malmin fixilläkään!?! Ei se mummo siinä kassalla ollut ihan kartalla… No halpaan 8,5euron kertalipun hintaan pääsin tekemään kuitenkin tämän päiväisen etureisitreenin siellä ja melko hapokasta oli taas.. Terveisiä vaan valmentajalle, että etureiteni ovat kuoliossa! Kaupanpäälle vielä könysin pukuhuoneen penkille noustessa kun jalat oli niin makaroonia ja nyt sääressä on nyrkin kokoinen mustelma.
Nyt pitäis sitten löytää jostain tästä läheltä se sali missä on se hiton hack-kyykky, vaikkei sille olekkaan tarvetta kuin vain joka toinen viikko.
Illalla pääsinkin sitten ystäväni kanssa tuhoamaan hänen lahjakorttinsa Vantaan Flamingoon ja reissun fyysisesti raskain osuus taisi olla vesiliukumäkeen kiipeäminen. 2h pelkkää kellumista ja juoruilua! Flamingo ei kylpylänä ole mikään kovin erikoinen, vaikka spa-puolella en tosin ole käynytkään. Vesi oli ehkä makuuni hiukan kylmää, mutta kylläpä rentoutuminen teki hyvää mun väsyneelle sielulle! Kiitos vielä M!

Kiitos muuten myös miljardisti kaikille joulukortteja lähettäneille! Ali ehtikin jo hiukan maistelemaan yhtä koira-aihesta korttia :D. Ensi vuonna minä alankin väsäämään niitä kortteja jo heti juhannuksen jälkeen niin että hopeatussi vaan vinkuu! Ja niinkun Tuurissa ne pari naikkosta viime viikolla, niin minäkin käyn jo heinäkuussa ostamassa kaikki joululahjat keskisen kyläkaupalta! Ja jouluvalot lokakuussa ikkunaan!!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta