Kotirotta

Mikähän siinä on, että näin H-hetken lähestyessä koti alkaa tuntua entistä mukavammalta paikalta, eikä viitsisi lähteä oikein mihinkään 😀 ? Ehkä asiaan vaikuttaa myös se, ettei me asuta lähellä keskustaa, eli jos sinne asti aikoo, niin täytyy varata matkaan 45min suuntaansa. Helsingin julkinen liikenne on toki aika kätevä, mutta on siinä silti aina oma hommansa verrattuna siihen, että hurautat omalla autolla johonkin. Onneksi meidän koira Tyson palasi vanhemmiltani maalta kotiin, joten nyt on pakko lähteä ulos sen kanssa halusi tai ei. Olen ottanut tavoitteeksi yhden pidemmän lenkin päivittäin, vaikka kävely ei tunnukaan tällä hetkellä enää kovin mukavalta. Tärkeintä on kuitenkin, että pääsee ulos haukkaamaan raitista ilmaa!

akvamariini2 (1 of 1)
* Takki saatu yhteistyön kautta

Onneksi lähiviikkoina on muutamia blogiin liittyviä tilaisuuksia, joihin ilmoittauduin osaksi myös sen takia, että saan päiviin vaihtelua ja syyn lähteä. Kävin tiistaina neuvolassa ja sain vinkin levätä, mutta täällä kotona se ei ainakaan onnistu! Olen koko ajan nykimässä jotain paikkaa, enkä vain osaa maata jossain sohvalla.
Torstaina kävin heti aamusta Akvamariini Showroomilta hakemassa uuden ihanan Helly Hansenin takin, joka on mun tavoitetakki synnytyksen jälkeen! Tai no, ei siinä ole mitään tavoitetta sinänsä, koska se menee jo nyt kiinni (tiukasti mutta kuitenkin), mutta Helsingin talven tuntien toi takki menee varmasti vielä ilmojen puolesta pitkään. Kerron takista vähän enemmän teille kun pääsen kuvaamaan sitä kunnon luonnonvaloon! Kiitos Akvamariini!

akvamariini1 (1 of 1)

Sen jälkeen käväisin Rianno Communicationin mediapäivillä. Aina silloin tällöin me bloggarit saadaan kutsuja kaikenmaailman kokkareisiin, joista voi sitten poikia jotain yhteistyöjuttuja ja itse usein kysyn, jos voin esimerkiksi arpoa jotain tuotteita teille lukijoille! Saan itse kutsuja aika paljon, mutta nykyään osallistun harvakseltaan. Moni lukija varmaan miettii, että ”wau ilmaista tavaraa”, mutta kyllä sitä tavaraa meilläkin on jo aivan tarpeeksi ja kaapit täyttyy vaan turhaan.
Mediapäivillä on usein bloggareiden lisäksi toimittajia ja erilaisia yrityksiä esittelemässä heidän tuotteitaan. Riannolla oli myös aivan ihana aasialaistyyppinen lounasbuffet, josta sain hyviä idoita myös meidän hääbufeeseen – ei siis senkään puolesta turha reissu 😀 ! En ole hirveästi kirjoitellut meidän hääsuunnitelmista vielä blogissa… koska niitä ei ole vielä tehty! Katsotaan sitten ensi vuoden alussa…
Riannon mediapäivillä oli ”ikäväkyllä” myös ja Haribon karkkibaari! Tollaiset ilmaiset karkkibaarit on erittäin huonoja, jos on tehnyt sopimuksen itsensä kanssa, ettei syö viikolla sokeria!!!

Sokerista tulikin mieleeni, että olen TODELLA pettynyt itseeni, koska olen ylittänyt viikottaisen sokeri”kiintiöni” roimasti nyt äitiysloman aikana! Ehkä se on sitäkin, että kun elämästä puuttuu tietty päivärytmi, niin ruokavaliostakin on helpompi lipsua. Meille on jostain syystä kertynyt nyt kaappeihin kaikenmaailman lahjakarkkeja sun muita herkkuja ja hormonihuuruissa mun on niitä aivan liian vaikeaa vastustaa 🙁 … Inhottaa olla näin selkärangaton plösö ja huono esimerkki! Tällä hetkellä muutenkin tuntuu, että kaipaan niin kovaa ”vanhaa” kroppaani…
Jos muuten saankin ruokavalioni pidettyä jiirissä, niin piru tuo sokeri on ollut paheeni – aina! Mulla on myös päässäni teorioita (toimivia tai ei) kuinka se vaikuttaa milloin ihooni, milloin väsymykseeni, milloin huonoa oloa, milloin huimausta. Ja toki olo tuntuu muuten vain ”löysältä”. Olipa sokerin todellinen vaikutus totta tai ei, niin jollain tavalla unelmoin edelleen herkuttomasta – tai paremminkin sokerittomasta elämästä. Huomisesta postauksesta voit lukea ensimmäisestä askeleesta, jonka aijon ottaa ja sinä lukijana pääset vaikuttamaan myös siihen!

fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Kotirotta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta