Kreisipoljentaa, -pumppausta ja -bailausta!

Aewan mahtavaa viikon alkua lukijani! Toivottavasti kaatosade ei ole sulattanut ketään teistä!

halloween
Viime viikon vauvakutsuilta. Leivoin aivan pirun hyvää porkkanakakkua! Leila Leipoo -Leila pitäkööt varansa!!!

Mulla viikko alkoi tiukasti työn merkeissä (sähköposti, puhelin, sähköposti, puhelin ja pari jumppaa)! Olen nyt siis virallisesti yrittäjä, eli yritän tulla toimeen tällä liikuntahommalla… 😀 Parin viikon päästä aukeaa nettisivut, joita täyttä häkää suunnitellaan ja lauantaina on tulossa blogiin liittyen kuvaukset, jotka vähän jännittää. Sen lisäksi me lähdetään reissuun ensi viikolla ja yritän siihen mennessä saada asioita hoidettua. 
Ennen kun viralliset nettisivut aukeavat, niin minulta voi siis kysellä PT-palveluista sähköpostilla [email protected]! Räätälöin jokaisen asiakkaan toiveiden mukaan paketin, eikä haittaa vaikka asut Utsjoella – kyllä me jotain keksitään :D! Eli siis toisinsanoen valmennus onnistuu myös netin ja puhelimen välityksellä, jos et ihan kulman takana satu asumaan. Sen lisäksi teen ihan perinteistä kuntosaliohjaamista ja osaan varmasti auttaa sellaistakin, joka on jo sata kertaa ehtinyt kyllästyä punttitreeniin! Ei kun siis vaan rohkeasti yhteyttä!

Viikonloppuna oli valtakunnallinen Fressi Convention Tampereella, eli siis Fressiläisten koulutus- ja kokoontumispäivät! Perjantaina olin ensin spinning-koulutuksessa, koska olen pitkään ajatellut, että spinnun ohjaaminen voisi olla mun uusi aluevaltaus. Mulla ei ole itselläni mikään vuosisadan kokemus sisäpyöräilystä (myönnän, inhosin sitä joskus), mutta toisaalta olen ohjannut ryhmäliikuntaa jo 6v joten tuskinpa toi mikään aivan mahdoton rasti mulle on! Lisäksi spinningissä kiehtoo se kohtalaisen selkeä koreografia, eli ohjaajan täytyy keskittyä oikeasti muuhunkin…

toppi
Juuri näin!!!

Lauantaina kävin kokeilemassa Conventionin tuntitarjonnasta uutta Into-joogaa, Fressin Dance-tuntia (joka on aivan huippu tunti!!!)  ja Polte 30-tuntia, johon mä sitten hyydyinkin lopullisesti. Jalat oli vaan niin väsyneet perjantain rutistuksesta (mulla paloi siinä illan aikana 1200kcal!!) joten lauantai meni vähän puolitosissaan. Toisaalta liikunta on parasta silloin kun sitä ei tarvi tehdä väkisin ja hampaat irvessä.
Parasta on kuitenkin meidän huippuhyvä työporukka, joiden kanssa ei kyllä tylsää tule! Mä NIIN tykkään teistä että halkeen!

fressi_convention

Koko päivän kruunasi illanvietto Mansen Hullussa Porossa ja Niko Kivelän stand up show – aika yllättäen tällanen alapääpainotteinen huumori upposi muhun täysillä!
Siinä tuli sitten toki vähän jammailtua ja pitkästä aikaa olin tosiaan ”yössä”… Edelliset päivät tosin verotti niin, että kömmin hotellihuoneeseen mc feast hampparin kanssa jo himpun verran ennen kahta. Mutta tulipahan käytyä! I love you Tampere!

hullussa_porossa

 

Niin ja hei! Muistakaa että Lux-Casen kännykkäkuoriarvonta on vielä päällä! Kaikki osallistumaan täältä!

 

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta