Kuka täällä haisee??

Ihan ensimäisenä haluan kiittää teitä lukijani aktiivisesta kommentoinnista ja ajatuksista, mitä edellinen postaukseni teissä herätti. Aina kun kirjoittaa vähänkin kärkkäämpään sävyyn jostakin aiheesta, niin ottaa sen riskin että joku vetää porot sieraimiin…
Olin kuitenkin iloisesti yllättynyt, että kommenttiboxiin ei ilmestynyt yhtään vihamielistä viestiä, vaan moni toi oman kantansa esille hyvässä hengessä ja ne sai itsekin ajattelemaan asioita toisesta näkökulmasta!  Haluan kirjoittaa tässä blogissa myös ”mielipidekirjoituksia”, enkä pelkästään vain tänään tein tuplahauiksen kertaa kolme-postauksia… Sopivassa suhteessa siis hömppää ja asiaa :).

Kuulisin mielelläni, mikäli teillä on toivomuksia tai ideoita postausten aiheiksi ja niitä voi laittaa joko kommenttiboxiin tai säköpostilla [email protected]

Tämä viikonloppu meni mökkeilyn ja ”perheajan” merkeissä. Matkustettiin eilen Lohjalle yksien tuttujen mökille, joka on saaressa tosin ihan mantereen vieressä. Tuli uitua tottakai, mutta talviturkin heitin jo aikoja sitten (aikoja=1kk).
Lauantaina tuli tehtyä sitten ruoan suhteen muutama virhearvio. Ensin perjantaina ja lauantain välisenä yönä (kyllä, herään joskus yöllä syömään kun on niin järkyttävä nälkä!) söin ruisleipää syystä en tajua miksi. Varmaan oli vaan pakko saada unenpöpperössä jotain nopeeta ja ruisleipäpussi oli siinä sitten tyrkyllä. Lopputulema oli se, että meidän parisuhdetta koeteltiin aamulla mun aivan jäätävillä ilmavaivoilla 😀 (anteeksi, en halua antaa liikaa infoa!)!
Anoppi vastasi päivällä ruokapuolesta ja tarjolla oli pitsaa ja jälkkäriksi raparperipiirakkaa. No, nuo molemmat tietenkin sisältää vehnäjauhoja ja molempia söin. Jostain syystä mun vatsa on entistä enempi nyt herkistynyt etenkin vehnälle ja voi luoja mä olin illalla KIPEE! Mun vatsa turpos kuin olisin jälleen viimeisilläni raskaana ja olo oli kaikin tavoin huono ja ahdistava. Nyt viimeistään kävi hyvin selväksi, että ruis ja vehnä on tälle naiselle ehdoton ”no no”. Joskus sitä syö jotain vaikka tietää että siitä koituukin itselle jotain ikävää, mutta nyt oli sen verran tukalat olot että en kerjää väkisin verta nenästäni…

IMG_1236
Hyvää mutta petollista…

 

Tänä viikonloppuna tapasin parikin ihanaa bikiniböönaa! Ensin perjantaina salilla törmäsin Veraan, joka syyskuussa kilpailee ekan kerran ja eilen käytiin puistossa höpöttelemässä Nicole Wilkinsin leiritunnelmista ”herkkubooty” Saran kanssa. 

verajaminä2
Siinä on tiukkaa lihaa!.. Ja vieressä ei niin tiukkaa :D…

Ja tänään tosiaan pääsin vihdoin tavoitteeseeni; Nyt on 10kg pudotettu ja jollain tavalla yksi iso henkinen rajapyykki ohitettu! Todistin itselleni, että pääsen entiseen painooni (niin, miksi en muka pääsisi) eikä siinä mene vuosikaupalla aikaa. Nyt vaan suunta eteenpäin entisin kuvioin, eli sopivasti treeniä ja rentoa mutta perusterveellistä syömistä!

IMG_1248
On siinä keskivartalossa vielä mitä sulattaa… Mutta pikkuhiljaa, sano mummo ohituskaistalla!
fityoutoo

4 vastausta artikkeliin “Kuka täällä haisee??”

 1. Hienoa Katri!Ja voin kyllä sanoa,että mitä vanhemmaksi lapsi tulee,sitä kovemmaksi tuo hyötyliikunta kasvaa!Itse sain raskauskilot karistettua kokonaan (10 kg niitä oli)tuossa pari kuukautta sitten.Takamus ja jalat ovat nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan jahihattomia paitojakin kehtaa jo pitää 🙂 Ongelma kuitenkin on tuossa keskivartalolla eli jokseenkin löysä vieläkin…Vinkkejä?

  • Jee hyvä me, hyvä meidän joukkue! 🙂
   Juteltiin itseasiassa juuri kuvassa näkyvän Veran kanssa viikonloppuna salilla tästä ”vatsanahka” asiasta, hänkin on siis äiti. Vera sanoi, että hänen mielestään vatsan seudulla nahka on löysempää, mutta ei sitä todellakaan ainakaan päällisin puolin huomannut, tosin emme olleet salilla alasti :D.
   Mun on vähän vaikea sanoa omasta vatsasta mitään, kun siinä on vielä tollanen ”söpö” kumpu ja varmaan kestaa aikaa ennen kun saan sen siitä sulatettua! Rasva% pitäisi kuitenkin olla tosi alhaalla ja onko se sitten mikään itsetarkoitus…tuskin.

 2. Tosi kiva tää sun blogi! Jonkun verran lueskelin taakse päin mut vinkaatko sun ns parhaat postaukset ja joku missä kerrot itsestäsi, olis ns kiva tutustua kirjoittajaan 😀

  Mä oon kiinnostunut lukemaan hyvistä vinkeistä miten päästä mahan turvotuksesta, miten saada näkyvää lihasta ja hyviä terveellisiä ruokavinkkejä 😀 mut hei kaikki käy.

  Tänne palaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta