Kultsalla nähdään!

Kultsan kisat eli Fitness Classic on huomenna ja tässä vaiheessa pensselit jo viuhuu huoltajien käsissä! Ekan kerran kisaavilla on monta stressinaihetta ja ”vanhoilla tekijöillä” vaan hirvee hinku päästä äkkiä esittelemään paranneltua fysiikkaa!
Katselin eilen kilpailijaesittelyjä ja siellä on kovaa likkaa lavalla. Muutama ennakkosuosikki mulla toki on, mutta en halua niistä tässä hiiskua ;).
Expossa olin vähän yllättynyt siitä miten kuivaa linjaa tuomarit hakivat, vaikka oma suosikkini tulee olemaan hieman pehmeämpi ja jalat on ehdottoman tärkeät! Mun mielestä bodyfitnessin ja bikinin ero pitäis olla ihan selkeä.

Kuva viime vuoden Fitness Exposta


Nostan aidosti hattua kaikille, jotka nousee huomenna lavalle – olipa sarja mikä hyvänsä. Itsensä esitteleminen bikku bikineissä/tangoissa ei ole ihan helppoa, psyykkisestikkään, ja nouset samalla kaikkien ihmisten arvosteltavaksi. Katsomosta on helppo sanoa, että ”hyi kauhee naama, läski perse, rumat biksut, anorektinen” yms ja kyllähän usein se eka kerta menee ihan kokemattomuuden piikkiin ja siitä voi lähteä työstämään parempaa pakettia. Tai sitten kokeneellakin konkarilla voi mennä viimeistely pieleen ja kuukausien tai vuosien työ mitätöidään sillä. 
Eikä sitä tiedä, vaikka joku on jo ihan seppä syntyessään, huomenna se nähdään onko joukossa yllättäjiä!

Kannattaa olla itselleen armollinen, mutta ei sinne kannata toki häviämäänkään mennä! Mieluummin itse ainakin sanon, että haluan kärkisijoille kuin että ”mulle riittää jos oon 50 parhaan joukossa”. Eka kisa on aina huikean hieno kokemus, ainakin itselleni oli, vaikkei tulos ollut toivottu. Nyt elämässä puhaltelee muut tuulet, muttei se tarkoita sitä etteikö omaa fysiikkaa voi kehittää jatkuvasti, tähän on vaan jäänyt niin koukkuun!!!
Eka dieetti on aina raskas, enkä muutenkaan usko että vuodet läpeensä dieetillä oleminen on millään tasolla terveellistä. Itse haluan ajatella pidemmälle, ei pelkästään ensi vuoteen, vaan siihen mitä olen sitten kun 60-v kilahtaa mittariin. 
Toivotan kuitenkin tsemppiä kaikille ja rokatkaa siellä lavalla, better than ever!Niin ja tulkaa toki moikkaamaan :)! Huomiseen!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta